Ето че неумолимо годините текат и дойде и моя ред. Вече съм 12клас времето мина игрите отшумяха а аз с пръст в уста вече се паникьосвам кво да правя
Решил съм да се пробвам на някой места и ако можете да ми кажете от опит как да подходя за да завърша започнатото с успех. И ще ви помоля за няколко съвета.
така..
1.иска ми се да кандидатствам нещо с география понеже тва ми е любимия предмет и никога не съм се стараел да го уча а все едно сам ми се налива в главата
2.иска ми се и да пробвам в НСА с кинезитерапия но мисля че там ще държа изпит по биология (и тя не ми е от силните предмети
3. Тук на трето място но цел номер 1 за мен е академията на мвр понеже съм много добре подготвен физически , физическия не ме притеснява но пък ми се струват доста трудни изпитите по литература и история, (ако някой ги е държал моля да ми обясни как протичат и дали са толкова трудни всъщност) историята попринцип доста съм я понаучил през годините и ми е интересна но пък ми се струва трудничко да развия цяла тема по даден въпрос до най-малките подробности понеже се старая да помня само най-важните събития и т.н.
Давайте някакви съвети за изпитите които съм споменал ако сте ги държали да дадете и малко инфо няма да е зле
П.П. моля за извинение ако съм объркал нещо(1ви коментар ми е все пак
Into the endless we ride...