кандидатстване

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
magicman
В началото бе словото

кандидатстване

Мнение от magicman »

Здравейте на всички!
Ето че неумолимо годините текат и дойде и моя ред. Вече съм 12клас времето мина игрите отшумяха а аз с пръст в уста вече се паникьосвам кво да правя :) Ето че и аз се сетих че ми предстой завършване и трябва да се взема в ръце и да се спусна по пързалката. Ама се чудя кво да уча след като завърша?! Та тука идва вашата роля мили студенти :) Надявам се да ми помогнете при избора ми.
Решил съм да се пробвам на някой места и ако можете да ми кажете от опит как да подходя за да завърша започнатото с успех. И ще ви помоля за няколко съвета.

така..
1.иска ми се да кандидатствам нещо с география понеже тва ми е любимия предмет и никога не съм се стараел да го уча а все едно сам ми се налива в главата :) но проблема е че незнам грам математика и ми се иска да уча нещо с география но да няма математика(стряскат ме че вървят ръка за ръка :oops: ) Та ако можете да ме ориентирате нещо,..

2.иска ми се и да пробвам в НСА с кинезитерапия но мисля че там ще държа изпит по биология (и тя не ми е от силните предмети :oops: ) да ме светнете и там как е кандидатстването и трябват ли някакви велики знания по биология :)

3. Тук на трето място но цел номер 1 за мен е академията на мвр понеже съм много добре подготвен физически , физическия не ме притеснява но пък ми се струват доста трудни изпитите по литература и история, (ако някой ги е държал моля да ми обясни как протичат и дали са толкова трудни всъщност) историята попринцип доста съм я понаучил през годините и ми е интересна но пък ми се струва трудничко да развия цяла тема по даден въпрос до най-малките подробности понеже се старая да помня само най-важните събития и т.н.

Давайте някакви съвети за изпитите които съм споменал ако сте ги държали да дадете и малко инфо няма да е зле :D Абе давайте всякъкви съвети които могат да ми помогнат

П.П. моля за извинение ако съм объркал нещо(1ви коментар ми е все пак :) )
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: кандидатстване

Мнение от invisible »

малко правописа и форума си объркал май .. нищо работа :lol:
Изображение
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

с правописа съм се примирил форума незнам :oops:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Баш правописа може да ти изяде главата, затова наблегни на него! Като го научиш, остава за цял живот.
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”