ABBA

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

ABBA

Мнение от camel »

След трагичната смърт на Джако "ни останаха" само те.
Все още се чудя какво за бога имат неразрешено помежду си тези хора, за да се съберат и да зарадват милиардите им почитатели? Аз лично от години си мечтая да надскочат вирнатите си носове и да направят едно турне, ако не за тях, то поне за хората.
Наистина не го проумявам - да има толкова много хора, които те обичат, и да се правиш, че не го забелязваш...

Пффф...абе ядосвам се тук, не ми обръщайте внимание. Темата иначе е за АББА, впечатления за тях, за тяхната музика и т.н. Ще се радвам и на линкове от интересни концерти и всякакво инфо. :)

Вие сте.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: ABBA

Мнение от Търговецът на кристал »

От мен имаш веднага линк към трите ми най-най-най-любими техни песни:
"Waterloo, finally facing my Waterloo..."
"I Do, I Do, I Do..."
"Ring Ring"

Разбира се, обожавам и "Thank You For The Music", "Super Trouper", "The Winner Takes It All" (на нея съм ревала... щото съм глупачка), "Dancing Queen", "Mamma Mia" и другите.
Изобщо, ABBA е една от любимите ми групи. Но не се надявай - не знам какво имат да делят, но НЯМА да се съберат, хиляди пъти са го повтаряли. И мен ме е яд, още повече, че спокойно могат да вземат пример от Boney M и това, което те правят в момента. Ще имат достатъчно голям успех. Ама а' де.
* Впрочем, ако не сте били на концертите на Boney M в България тая година, да ви кажа - настоящата формация, в която само Мейзи е от "оригиналния" състав, по нищо не отстъпва на "старите" Бони М. Да не говорим и че аз, като върл фен на Боби Фарел, бях скептично настроена към новия им вокалист. И кво? Гледах го абсолютно ошашавена, даже после на афтър партито го хванах да се снимаме - справя се страхотно.
Но пак да уточня - нямам предвид някаква група като A-Teens, да речем. Поне една от двойките на АBBA трябва да е там.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Dancing queen e чудна. :cheers:

Абе то всичко на АББА е чудно. :salute:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Един от любимите ми състави. Изглежда са прекалили да пускат плочите (мдаа, плочите!) на АВВА, докато съм бил бебе...
Те нямат слаба песен. Ако някой се сети, да ми я каже! В годините на тяхното акме (и аз знам нещо от старогръцки) приходите им са отстъпвали само на ВОЛВО... Първите , които въвеждат съвременната музикална индустрия с тениски, снимки, картички, балони и какво ли не. Велики са!
А сега ви поздравявам с Еagles!
http://www.youtube.com/watch?v=YB1Om-L_O2Q
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Как пък може с теб да имаме толкова много общи музикални вкусове и толкова малко политически (с изключение на общата ни ненавист към онея на запад). :lol:

- Of course not!
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

На запад от Атлантика ли? :shock: Всъщност, аз много харесвам The Kingdom of Canada, one of the major Commonwealth Realms, sharing the common Crown. :P
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Айде нещо за Камилчо: Wrap Your Arms Around me. Това е от едноименния самостоятелен албум на Агнета.
И, Блъди, споко. :lol: Просто толкова се шашнах, че не можех да не споделя тоя клип - реших, че халюцинирам. Ако погледнете клипа от 03:53 нататък, ще видите една малка симпатична групичка от трима мъже вляво от Агнета. Това са Алън Силсън, Тери Ътли и Крис Норман от "Смоуки". Много бързо се разсъних, като ги видях. Оказа се, че наистина се участвали в албума й - продуциран от техния продуцент по онова време (Майк Чапмън).
Добре, че са успели да се съвземат след тоя особено тежък за тях период: Крис Норман - беквокал??? :shock:

Чух няколко песни от тоя албум - ми... не ми харесват. ABBA си е ABBA. :cheers:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Azul
От дъжд на вятър

Мнение от Azul »

Knowing me, knowing you....

Изображение

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever