MERCES_LETIFER написа:Koга ще разбулиш мистерията около личността ти?
- вероятно никога. Така съм си добре. Нали и вие не сте зле - значи има всеобщо задоволство. Ако я разбуля, нещата може да не се подобрят, а де се влошат, нали?
Не ти ли е любопитно да дойдеш на форумна среща и да побъбриш с хората, с които пишете във форума от годииииини?
- би ми било любопитно, ако преди години не бях попаднал. Пиехме биричка на съседната маса с приятели. Спомням си, че бяха Берса, Петерди, май лошата кака и още 3-4 души. Китаеца на Славянска...
Какво би казал на всички онези хора, които само плюят 'Farmville' и влизат в някакви хейтърски групи?
- да правят каквото искат! Хейтърството само на пръв по-глед е силна позиция. Аз ще си влизам докато ми писне.
Повече приятели мъже или жени имаш? И защо смяташ, че е така?
- Мъжете са малко повече сред сериозните ми приятели. При жените промените са повече. Очевидно защо - не разбирам от жени, не попадам на подходящи за истинско приятелство. Е, има две-три... Принципно съм противник на количеството - залагам на качеството.
Кое те кара да се радваш, че си мъж/ че не си жена?...
- Хм, това, че съм мъж. Силният пол, който носи отговорност за хората около себе си и на него трябва да се разчита. Обичам да се грижа за други хора и да помагам. Обичам хората. Към непознатите винаги тръгвам с добро. Често се лъжа и тогава ставам наистина лош. Когато някой ме разочарова, след това трябва да положи неимоверни усилия, за да се върнат нещата в равновесие, но лошото чуство винаги остава в някаква степен.
А на кое у противоположния пол се възхищаваш най-силно?
- на физиката! Мдаа, сексизъм. В него няма нищо лошо. Природата е създала хората различни и добре е направила. Всичко започва от физическото. Мъжете също не сме еднакви, между другото.
Жените имат неща, кото мъжете нямат и заедно се допълваме по идеален начин. И миришат хубаво повечето...
(ама че сексистка порция въпроси)
Хората те дразнят, когато?...
- често. По много причини. Най-вече, когато не са дискретни.
Какво ти се иска безвъзватно и автоматично да втълпиш в главите на масата българи?
- Висшата ценност е обществото, което сме изградили и което ще правим все по-добро. Държавата е инструмент за стабилност в обществото - инструмент на общото благо. Затова интересите на отделните индивиди трябва винаги да отстъпят пред общото благо. Кой го определя? По обичайния ред на представителното изборно управление. Щом англичаните го могат, можем го и ние, а те го могат по най-добрия досега начин. Само монархията е нещото, в което сме различни. Всички видове малцинства могат да съществуват съвсем свободно, но да бъдат дискретни в нещата, в които се отличават от мнозинството - религия, език, сексуални предпочитания и каквото се сетите още. Всяка крайност е опасна за обществото, особено онази, която разяжда неговата тъкан като индивидуализъм, политическа коректност, непукизъм, анархизъм, комунизъм, нацизъм.
Аз съм за национална демокрация - демокрация изградена на основата на нацията в нейната си държава.
Ако тръгнеш да си правиш тениска с надпис по избор, какво ще напишеш?