А слушали/чели ли сте такива? Споделете опит. На мен проблемът ми е, че трудно ще следя внимателно действието на подобна книга. Все пак активното слушане е около 5 секунди... при кокошка като мен сигурно и по-малко
Аудио книги
Аудио книги
Знаете ли някой сайт за такива? По възможност безплатни
И пак по възможност - интересни, а не тежките класики. Нямам намерение да слушам Толстой или Достоевски, искам нещо съвременно. За български няма да се напъвам, със сигурност няма... Но ако се сещате за нещо на английски и немски, няма да ви се разсърдя, ако споделите линкчета 
А слушали/чели ли сте такива? Споделете опит. На мен проблемът ми е, че трудно ще следя внимателно действието на подобна книга. Все пак активното слушане е около 5 секунди... при кокошка като мен сигурно и по-малко

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Аудио книги
мм, днес на панаира на книгата мернах щанд с аудиокниги-не запомних издателството, не се и спрях.. ... имаше и някакви радиопиеси? на аудиокниги - миналата година ги гледах - 1 или 2 ... помня, че имаше нещо такова. И пак бяха български.
Иначе аз не мога да слушам - не мога да се концентрирам, а аз самата често прелиствам страниците назад за да си припомня нещо... с аудиокнига тва ще е много по-неудобно и ..трудничко да нацеля къде точно е било това, което искам да видя/чуя пак.
Сестра ми иначе има един Хари Потър и я кефеше.
То всъщност тия приказките на касетки/плочи са нещо подобно-само дето са по-кратки... виж, те бяха друго нещо. ^^
Ама за линк с аудиокниги - не знам
Иначе аз не мога да слушам - не мога да се концентрирам, а аз самата често прелиствам страниците назад за да си припомня нещо... с аудиокнига тва ще е много по-неудобно и ..трудничко да нацеля къде точно е било това, което искам да видя/чуя пак.
Сестра ми иначе има един Хари Потър и я кефеше.
То всъщност тия приказките на касетки/плочи са нещо подобно-само дето са по-кратки... виж, те бяха друго нещо. ^^
Ама за линк с аудиокниги - не знам

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Аудио книги
Аха-ха-ха-ха,
и какво казваш - вчера изслушах една книга :-]
и какво казваш - вчера изслушах една книга :-]