ВъпросЧИта към аудиторията
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: ВъпросЧИ към женската аудитория
Това не означава, че не се практикува и през Средновековието, и по-късно, пък и по-рано. 
Into the endless we ride... 
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Хмм, възможно е заради това да ни е заложено, кой знае...
Но иначе наистина си го е имало винаги като че ли
Даже май спартанците ли, римляните ли... не помня за кои бях чела (тука съм боса, нека историците да кажат
), че за тях си е било съвсем в реда на нещата, че даже се е смятало и за по-престижно, един вид мъжката любов е била издигана на пиедестал като по-висша. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Catherine написа:Хмм, възможно е заради това да ни е заложено, кой знае...Но иначе наистина си го е имало винаги като че ли
Даже май спартанците ли, римляните ли... не помня за кои бях чела (тука съм боса, нека историците да кажат
), че за тях си е било съвсем в реда на нещата, че даже се е смятало и за по-престижно, един вид мъжката любов е била издигана на пиедестал като по-висша.
В древна Елада жената е била средство за възпроизвеждане, а всеки уважаван мъж е имал момче, с което се е ласкал.
В Рим има нещо подобно, но там е по-размито.Там всичко е разврат и каквото и да направиш не би било странно.Дали с мъж, дали с жена, дали с коза.
Но, дет' се вика .... разликата е, че мъжа е свикнал да го слага и като му го сложат на него не е нещо нормално.
The names of the future are stamping of impatience.
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
- Курс: първи
всъщност в древна гърция любовта между жените се е считала за особено възвишена, както и тази между мъжете. Тъй че това първото не го пропускай
В тази култура жената никога не е била средство за възпроизвеждане също, напротив. Е да, повече момчета- повече воини, но това далеч не омаловажава женската роля.
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Жената е била символ на красотата и са я уважавали.
Но всеки уважаващ себе си мъж е имал любовник.
Но всеки уважаващ себе си мъж е имал любовник.
The names of the future are stamping of impatience.
- яхнала метлата
- В началото бе словото
Re: ВъпросЧИ към мъжката аудитория
За теб не, но за другия може да е.ники написа:Именно. И аз издигам някои неща във връзката над секса. Дори и да не правя убийствено як секс, това изобщо не е причина да прекъсвам връзка.
Върни се и си прочети мненията и дано ме разбереш.
Catherineне се чуди.Catherine написа:Направо се чудя на това как хората приемат нещата винаги в крайности.
Виждам два варианта тук:Catherine написа:Примерно човекът може да е адски интелигентен, да ти е кеф да си говориш с него с часове, да си съвпадате във всяко друго отношение... ама като се сетигне до леглото направо да ти е мъчение с въпросния човек, който иначе можеш да си представиш като баща на децата си. .
Или не говориш от личен опит, а просто си философстваш- и даже смятам, че е така- или според теб е достатъчно някой да е ЕнтелЕгентен, и то "адски" и да си "съвпадате" във всяко едно отношение- това пък не го виждам как ще стане, при положение, че всеки е уникален, затова допускам, че са само твоите теории, за да си легнеш с него. А любов, флуиди, това онова?
Ако го има и третото, смятам, че е изключено това, което казваш.
Последно промяна от яхнала метлата на 06 Дек 2009, 20:34, променено общо 1 път.
Това, което гъсеницата смята за "край на света", Бог нарича "пеперуда".
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
А ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА ГО ОТВАРЯШ!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ето защо не искам да живея в древна Гърция 
http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6496
"в бойния ред на спартанците се слагали един до друг любовници, така че като влязат в бой да не могат да си позволят да проявават малодушие пред погледа на любимия човек ,а да се бият смело."
това и госпожата ми по история едно време го разправяше
ама май не беше това основното питане в първия пост
"в бойния ред на спартанците се слагали един до друг любовници, така че като влязат в бой да не могат да си позволят да проявават малодушие пред погледа на любимия човек ,а да се бият смело."
това и госпожата ми по история едно време го разправяше
ама май не беше това основното питане в първия пост
- яхнала метлата
- В началото бе словото
По същата причина, поради която кръшкащата жена е "к.рва", а кръшкащият мъж е "пич".Catherine написа:Аз продължавам да се чудя каква е тайната, която кара този вариант да звучи гадно/абсурдно, а другият вариант да е нещо приемливо.Без майтап, наистина много се чудя къде е уловката... защо едното е допустимо според общественото мнение, а другото е табу.
Абе как успяхте да зачекнете тази gender- дискусия. Ще стане мътна и кървава тук.
"Средновековието " все още си съществува. Не винаги става дума за хомосексуализъм, но ВИНАГИ става дума за контрол.FightForFreedom написа:През Средновековието се налага смъртно наказание за мъжката хомосексуалност- изгаряне на клада. Женската хомосексуалност не се наказва, защото не намаля възможностите за възпроизводство.
СПРАВКА
Последно промяна от яхнала метлата на 07 Дек 2009, 11:54, променено общо 1 път.
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
- Eleny
- В началото бе словото
Това кой е пич и кой курва, в тази си формулировка, е отживелица, честно 
Всъщност, какво толкова не разбирате- изпитвате притеснение интимният ви приятел/приятелка да не си хареса някого от същия пол? Или всеки е убеден, че "На мен това не може да ми се случи"
Аз казах- мъж на място никога не се притеснява от друга жена. Мъж, който си ляга обаче с мъж не е Би, ами си е просто гей- и по тоя въпрос си има проучвания, не съм я родила аз тази позиция.
Та питам пак, къде е проблемът в нашата дискусия, или тя стана За и Против кой с кого си ляга
Всъщност, какво толкова не разбирате- изпитвате притеснение интимният ви приятел/приятелка да не си хареса някого от същия пол? Или всеки е убеден, че "На мен това не може да ми се случи"
Та питам пак, къде е проблемът в нашата дискусия, или тя стана За и Против кой с кого си ляга
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не съм съвсем сигурен за това. Има ли някой бисексуален мъж наоколо, който да разбули тази мистерия?Eleny написа:Мъж, който си ляга обаче с мъж не е Би, ами си е просто гей- и по тоя въпрос си има проучвания, не съм я родила аз тази позиция.
- Eleny
- В началото бе словото
Има да го чакаш бисексуалния мъж до.. докато си изчакаш чакането :Р Виж, на бисексуалните жени пък веднага им личи, те не се и крият или притесняват от този факт 
- яхнала метлата
- В началото бе словото
Re: ВъпросЧИта към аудиторията
Еее, то зависи и от коя камбанария се гледа, иначе трудно може да се определи кое какво е.Eleny написа:Това кой е пич и кой курва, в тази си формулировка, е отживелица, честно![]()
Оф, аз чак забравих какъв беше въпросът. Така се забих в подробности.
Та като /ако стане, ще му мисля. Сега е малко като приказката за нероден Петко.
Пък и има една приказка: "Ако обичаш нещо , пусни го на свобода..." Има и продължение, но него не го обичам заради притежателните местоимения.
Така че каквото и да кажа сега, ще е лъжа и почесване на клавиатурата.
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: ВъпросЧИта към аудиторията
Яхнала метлата, че какво толкова необичайно идя, егати трактата написа по простичкия ми и съвсем логичен пост. Аз се пъна да видя нещо нелогично в него, но не успявам. Както е възможно да си загубиш ума по някой, с когото не можете две думи да си кажете, ама да се разтичаш, като го видиш, така може и някой перфектен според критериите ти човек просто да не предизвиква химия. Нормалните неща от живота. То затова е толкова специално чувството да намериш точния човек, с когото и двете да вървят.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628