Много са различни, защото дрескодът дава малко
повече свобода, винаги можеш да намериш начин
да подчертаеш стила си, ако го имаш. Униформата
е еднаква за всички, без право на обжалване. Има
и междинки, но те са особено жалки. Униформа от
сако с емблема + долнище от анцуг. Мрак!
Да, прави сте, уважението на институцията към хората,
които представлява или подчинява, не е свързано с
външния вид. Грешката е моя, твърде идеалистично
гледам на нещата.
УНСС - "dresscode"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: УНСС - "dresscode"
Какви отговори бе, пич?instinct написа:Поисках ти отговори, не да ми даваш акъли. Ако е за сарказъм, няма да хванеш ръка...
Не се напичай.instinct написа:Може да ми обясниш и какво друго да правя по-нататък, да не стъпя пак накриво.
Браво.instinct написа:Иначе за облеклото... Обличал съм се както искам и когато съм имал dress-code на главата. И глобите съм си плащал. Мойта е лесна. Не това беше идеята.
- яхнала метлата
- В началото бе словото
Аха, значи правилно съм предположила...ники написа:Агресията си е съвсем оправданаПровокирана е от неговия външен вид, който макар и да си е лично негов избор, ми изглеждаше като добро основание да го смачкам от бой
.
Това, което гъсеницата смята за "край на света", Бог нарича "пеперуда".
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
А ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА ГО ОТВАРЯШ!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
- Курс: първи
Ники, винаги ми е мн тъжно да го призная - в случая жените се усетиха, ама ти си мн далече..
Иди замалко под чадъра, безплатно е. Аз имам какво да ми пази от напичането.
Мнението ти по темата е "мразя различния". Бравос, бате. Не е мн оферта. Като си избършеш жълтото край устата, може да ми казваш кво да правя. Дотогава поне не ми давай акъли. Четенето не значи съгласяване. Исках само да четеш и да мислиш. Квото можеш и квото дойде
Mebbeth, точно това е, цитирам те: междинките. Компромис с твоето виждане, за да си що-годе себе си, но по вкуса и на властта. Това пък хич не е оферта. Ти си ти. Всеки е всеки - а не оня, който казва какви да бъдем.
Наздраве и със здраве на всички. На маса винаги е иначе, а истината не е тук. Тя е там отвън, кой както иска да си го превежда
Иди замалко под чадъра, безплатно е. Аз имам какво да ми пази от напичането.
Мнението ти по темата е "мразя различния". Бравос, бате. Не е мн оферта. Като си избършеш жълтото край устата, може да ми казваш кво да правя. Дотогава поне не ми давай акъли. Четенето не значи съгласяване. Исках само да четеш и да мислиш. Квото можеш и квото дойде
Mebbeth, точно това е, цитирам те: междинките. Компромис с твоето виждане, за да си що-годе себе си, но по вкуса и на властта. Това пък хич не е оферта. Ти си ти. Всеки е всеки - а не оня, който казва какви да бъдем.
Наздраве и със здраве на всички. На маса винаги е иначе, а истината не е тук. Тя е там отвън, кой както иска да си го превежда
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мнението ми по темата е, че съм за умерения дрес код. Останалото си го измисляш 
- яхнала метлата
- В началото бе словото
Както се казва" Който си е сложил наочници, да не забравя, че те вървят в комплект с юзди и камшик".ники написа:Мнението ми по темата е, че съм за умерения дрес код. Останалото си го измисляш
С умерено отпуснати юзди викаш, а?!
Това, което гъсеницата смята за "край на света", Бог нарича "пеперуда".
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!