Дали? И ако въобще е така..alter ego написа:Оо, не! Половината от тези, които са против какъвто и да е дрескод/прилично облекло в Университета, подкрепят идеята за ученически униформи...
...предполагам, защото вече не ги касае пряко.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Дали? И ако въобще е така..alter ego написа:Оо, не! Половината от тези, които са против какъвто и да е дрескод/прилично облекло в Университета, подкрепят идеята за ученически униформи...
Into the endless we ride... 
Аз това не го стоплих. Защо мислиш така?alter ego написа:Оо, не! Половината от тези, които са против какъвто и да е дрескод/прилично облекло в Университета, подкрепят идеята за ученически униформи...
Извинявай пич, не ти разбрах мисълта. Би ли обяснил?instinct написа:Това исках да ви кажа. Че много от вас сами ще поискат дрес-код, за да станем еднакви като тях. Не само в дрехите.ники написа:миналата година в курса имаше едно момче, което като го видя и ми идваше да го спукам от бой. Изобщо нищо не ми е направил, никога не ме е погледнал на криво дори и никога не сме си казали и две приказки, ама ме вбесяваше! Изглеждаше гротескно.
Да не забравите по-горното. Това ви чака. (Ако не е истина, не е и лъжа).
Into the endless we ride... 
Аз пък не схванах твоята? Би ли обяснил, откъде идва тази неоправдана агресия?ники написа:Извинявай пич, не ти разбрах мисълта. Би ли обяснил?instinct написа:Това исках да ви кажа. Че много от вас сами ще поискат дрес-код, за да станем еднакви като тях. Не само в дрехите.ники написа:миналата година в курса имаше едно момче, което като го видя и ми идваше да го спукам от бой. Изобщо нищо не ми е направил, никога не ме е погледнал на криво дори и никога не сме си казали и две приказки, ама ме вбесяваше! Изглеждаше гротескно.
Да не забравите по-горното. Това ви чака. (Ако не е истина, не е и лъжа).
Точно това исках да кажа, ама ти си си отговорил без мен.ники написа:Агресията си е съвсем оправданаПровокирана е от неговия външен вид, който макар и да си е лично негов избор, ми изглеждаше като добро основание да го смачкам от бой
Все тая, това момче дойде само на една лекция и от тогава не съм го виждал. Може и да се е привел в нормален вид и да не ми прави впечатление.
А затова казах, че много хора сами ще изберат поредните Правила и пак ще овикат несъгласните (с това, което те разбират под "нормален вид").ники написа:Може и да се е привел в нормален вид и да не ми прави впечатление.
Не са мн различни. А на много места по света, "където е нормално да се краде, безочливо да се лъже и унижава достойнството на човека", е наложен дрес-код. И все пак "това са места, където външният вид е продължение на някаква цялостна политика". Едното изобщо не пречи на другото...mebbeth написа:Униформа и дрескод са някак си различни неща (мисля)?
Но както се казва, една патка...
Смятам, че дрескод е редно да се налага, така е на много
места по света, но това са места, където външният вид е
продължение на някаква цялостна политика. Какъв ти дрес
и какъв ти код на места, където е нормално да се краде,
безочливо да се лъже и унижава достойнството на човека.
Преоблякъл се Илия - пак в тия, нашата работа цялата такваз.