Размисли и страсти с alter_ego

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с alter_ego

Мнение от pora_e_priqtel »

Коя според теб е причината за глобалното затопляне през последните 200 години?

Коя е любимата ти растителна култура от Фармвил? :Р

Защо симпатизираш на "Атака"? Ти си един от малкото хора, от които мога да очаквам смислен и аргументиран отговор на този въпрос. :)

Кефи ли те Берлускони? :mrgreen:

Какво е мнението ти за новата стратегия на САЩ за Афганистан? (Вкратце - подкрепление от 30 000 войници и начало на постепенно изтегляне 18 месеца по-късно, ако условията позволяват това).

Кой според теб беше по-добрият избор за президент на САЩ - Обама или Маккейн? И смяташ ли, че има значение?

Пука ли ти за нещата, които се случват в Африка?

Всъщност за кои събития от национално, регионално и световно значение ти пука? :P

Блондинки, брюнетки, червенокоси? :P

Твоят топ 5 (може и повече) на най-привлекателните жени в политиката по света и у нас? :albino:
Едит: със снимки! :)
Последно промяна от pora_e_priqtel на 02 Дек 2009, 21:16, променено общо 1 път.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Мила написа:С кого от форума би се разменил за един ден?
Най-вероятно с Джеймсманго, за да видя какво толкова му харесва на Е.Д. :wink:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Порче, ти си трепач!
pora_e_priqtel написа:Коя според теб е причината за глобалното затопляне през последните 200 години?
Има цикличност в промените на планетарния климат и след дълъг умерен период идва период на затопляне, после пак ще дойде умерен период и после малък ледников период. Последният малък ледников период в Европа е бил 11-13 век и той е прекъснал викингското заселване в Северна Америка - Винланд. Това нещастно съвпада с края на апогея на обикновената индустрия на земята. Замърсяването само подсилва резултатите от естествените планетарни процеси. Не го обясних добре, но ще схванете мисълта ми. Важно е да се ограничава замърсяването, но дори да престанем да цапаме като свине, пак ще има глобално затопляне. Мисля, че 200-годишният срок, който ти очерта, доказва моята теза.

Ягодките, защото са най-доходни - дават много пари за кратко време и някакво ехр. А на тебе? Ти играеш ли Фармвил?

Защо симпатизираш на "Атака"? Ти си един от малкото хора, от които мога да очаквам смислен и аргументиран отговор на този въпрос. :)
Принципът на най-малкото зло, на първо място. После, като ГЕРБ, не са управлявали и не са се издънили. Ако управляват, по-вероятно е също да се издънят, защото гереберите вече.... :roll:
Техният национализъм еволюира. Забелязаха го дори техни отявлени интелектуални противници от катедрата по културология към ФФ. Сал един Професор Ивайло Дичев живее със стари спомени отпреди 15 години и повтаря до втръсване едни и същи гупотевини, и за тях и за всичко, за което се сети, без да разбира от това. Гадното е, че дори си го признава, но не вижда нищо лошо в това. Ех, пак го казах! Той е огедален образ на любимеца на джеймс - Е.Д.

Кефи ли те Берлускони? :mrgreen:
Кефи ме по различен начин, отколкото кефи теб или Боромир. Кефи ме, че е силов, арогантен, а не като обичайните европейски десничари. По този начин ме кефи и Сарко, но принципно италианците винаги са ме кефили повече от франсетата. Никой обаче, не може да стигне дори на няколко мегапарсека от любимите островитяни. Дори и Тони B`liar ме кефи повече отколкото най-кефещия европейски политик.

Какво е мнението ти за новата стратегия на САЩ за Афганистан? (Вкратце - подкрепление от 30 000 войници и начало на постепенно изтегляне 18 месеца по-късно, ако условията позволяват това).
Пропагандна акция. Целят да се намъкнат още повече, като разчитат, че за 18 месеца ще намерят ново пушечно месо от Коалицията на желаещите/изнасилените. Дотогава всички ще са забравили за какво точно иде реч. Ще изтеглят 5 от 18-те хилки и ще го представят за голям прогрес - Obama`s Lies! :wink:

Кой според теб беше по-добрият избор за президент на САЩ - Обама или Маккейн? И смяташ ли, че има значение?
Нямаха добър избор този път - нито един - нито печката, нито дядото, нито мацката. Аз бях за сенатора Едуардс, но беше ясно, че няма да спечели. Принципно съм за републиканците, но след това говедо Буш джуниър, бях готов на максимални компромиси с принципите си.

Пука ли ти за нещата, които се случват в Африка?
Само в един аспект - настъплението на исляма. Там има силни противостоящи фактори и се надявам, че именно в Африка 15-вековната инвазия, която е срам за цивилизования свят, ще бъде спряна. За мен религията на исляма и породените от нея социални практики е злокачествен тумор. Нека си го изповядва който иска, негова си работа

Всъщност за кои събития от национално, регионално и световно значение ти пука? :P
Пука ми за всичко, което става в страната ми, доста за съседните страни, което би повлияло на страната ми и по същия начин за света. Дали обаче, ще има 100-годишна война с лъкове и копия между Индонезия и Малайзия, в която биха избили 100 милиона например, хич не ми пука! Тяхна си работа. Малко като италианската доктрина на "свещен егоизъм". от края на 19 и началото на 20 век. :)

Блондинки, брюнетки, червенокоси? :P
Абе, блондинки, брюнетки и червенокоси - от всичко по много! Както беше казал мечо Пух: колкото повече, толкова повече!

Твоят топ 5 (може и повече) на най-привлекателните жени в политиката по света и у нас? :albino:
Културната министърка на Берлускони е безспорен номер 1, но ти вече си я заплю; после Тимошенко; убавото Наде от министерските му години, не сега, когато се усеща "умора на материала" - има такъв термин в дисциплината Съпромат. После Сеголен Роял - макар и на преклонна възраст, прави силно впечатление. И тази гръцка външна министърка не е за изхвърляне, но не знам дали е в топ 5.
Сега отивам да гледам Прокълнатите крале :bounce:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

alter ego написа:
pora_e_priqtel написа:
Ягодките, защото са най-доходни - дават много пари за кратко време и някакво ехр.
a знаеш ли че не си прав :P
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Защо, ти гроздето ли предпочиташ? :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Соята! Персоналният ми фаворит сред културите. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Да, никак не е зле соята. :bounce:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Защо?
Как?
Къде?
Какво?
Кога?
Колко?
С кого?
Откога?
Накъде?
Закога? :lol:
Нали?
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

При толкова открити въпроси, вместо да изграждам имагинерен конструкт, на който да отговарям, ще отговоря деконструктивно 8)
Jamesmagno написа:Защо? - еми, така, по принцип!
Как? - както дойде.
Къде? - навсякъде, където става!
Какво? - все нещо.
Кога? - когато му дойде времето!
Колко? - колкото трябва, но по възможност повече!
С кого? - с точния човек ако той иска.
Откога? - открай време.
Накъде? - това никой не знае точно, накъдето тръгнат нещата.
Закога? :lol: - виж отговора на кога?
Нали?
- е, може и така...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Koга ще разбулиш мистерията около личността ти? :P
Не ти ли е любопитно да дойдеш на форумна среща и да побъбриш с хората, с които пишете във форума от годииииини?
Какво би казал на всички онези хора, които само плюят 'Farmville' и влизат в някакви хейтърски групи? :bounce:

Повече приятели мъже или жени имаш? И защо смяташ, че е така?
Кое те кара да се радваш, че си мъж/ че не си жена?...
А на кое у противоположния пол се възхищаваш най-силно?
(ама че сексистка порция въпроси) :P

Хората те дразнят, когато?...
Какво ти се иска безвъзватно и автоматично да втълпиш в главите на масата българи?
Ако тръгнеш да си правиш тениска с надпис по избор, какво ще напишеш?
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

MERCES_LETIFER написа:Koга ще разбулиш мистерията около личността ти? :P
- вероятно никога. Така съм си добре. Нали и вие не сте зле - значи има всеобщо задоволство. Ако я разбуля, нещата може да не се подобрят, а де се влошат, нали? :wink:
Не ти ли е любопитно да дойдеш на форумна среща и да побъбриш с хората, с които пишете във форума от годииииини?
- би ми било любопитно, ако преди години не бях попаднал. Пиехме биричка на съседната маса с приятели. Спомням си, че бяха Берса, Петерди, май лошата кака и още 3-4 души. Китаеца на Славянска... :)
Какво би казал на всички онези хора, които само плюят 'Farmville' и влизат в някакви хейтърски групи? :bounce:
- да правят каквото искат! Хейтърството само на пръв по-глед е силна позиция. Аз ще си влизам докато ми писне.
Повече приятели мъже или жени имаш? И защо смяташ, че е така?
- Мъжете са малко повече сред сериозните ми приятели. При жените промените са повече. Очевидно защо - не разбирам от жени, не попадам на подходящи за истинско приятелство. Е, има две-три... Принципно съм противник на количеството - залагам на качеството.
Кое те кара да се радваш, че си мъж/ че не си жена?...
- Хм, това, че съм мъж. Силният пол, който носи отговорност за хората около себе си и на него трябва да се разчита. Обичам да се грижа за други хора и да помагам. Обичам хората. Към непознатите винаги тръгвам с добро. Често се лъжа и тогава ставам наистина лош. Когато някой ме разочарова, след това трябва да положи неимоверни усилия, за да се върнат нещата в равновесие, но лошото чуство винаги остава в някаква степен. :roll:
А на кое у противоположния пол се възхищаваш най-силно?
- на физиката! Мдаа, сексизъм. В него няма нищо лошо. Природата е създала хората различни и добре е направила. Всичко започва от физическото. Мъжете също не сме еднакви, между другото.
Жените имат неща, кото мъжете нямат и заедно се допълваме по идеален начин. И миришат хубаво повечето... :mrgreen:
(ама че сексистка порция въпроси) :P

Хората те дразнят, когато?...
- често. По много причини. Най-вече, когато не са дискретни.
Какво ти се иска безвъзватно и автоматично да втълпиш в главите на масата българи?
- Висшата ценност е обществото, което сме изградили и което ще правим все по-добро. Държавата е инструмент за стабилност в обществото - инструмент на общото благо. Затова интересите на отделните индивиди трябва винаги да отстъпят пред общото благо. Кой го определя? По обичайния ред на представителното изборно управление. Щом англичаните го могат, можем го и ние, а те го могат по най-добрия досега начин. Само монархията е нещото, в което сме различни. Всички видове малцинства могат да съществуват съвсем свободно, но да бъдат дискретни в нещата, в които се отличават от мнозинството - религия, език, сексуални предпочитания и каквото се сетите още. Всяка крайност е опасна за обществото, особено онази, която разяжда неговата тъкан като индивидуализъм, политическа коректност, непукизъм, анархизъм, комунизъм, нацизъм.
Аз съм за национална демокрация - демокрация изградена на основата на нацията в нейната си държава.
Ако тръгнеш да си правиш тениска с надпис по избор, какво ще напишеш?
Само Ботев! - имам такава. :P
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

1. Какво играеше до тъмно като малък - мач или джаги?
2. В безцелна епоха ли живеем, масовият човек има ли за какво да умре; кога би искал да се родиш?
3. Дрехите правят ли човека: буквално - важно ли е как се обличаш?
4. Любимият ти учител от Езиковата?
5. Най-лошата мъжка черта?
6. Какво мислиш за отричането на Холокоста от ревизионистите?
alter ego написа:Само Ботев! - имам такава. :P
пп: Направих си шахматна "Canary bandits", досущ като шаловете, но я подарих на приятел... :wink:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

pink floyd написа:1. Какво играеше до тъмно като малък - мач или джаги?
- в моята махала се играеха едни допотопни игри - буки, бибик, и дърво. Иначе - бадминтон - бях абсолютен шампион на махалата!
2. В безцелна епоха ли живеем, масовият човек има ли за какво да умре; кога би искал да се родиш?
- Не живеем в безцелна епоха, а се опитват да ни направят безцелна държава - като Белгия например. Аз съм готов да умра за някои неща и винаги си изказвам позицията, когато преценя, че трябва. Това може и да личи от някои теми, които съм пускал в предишната си форумна битност. Имал съм много проблеми, но така ми е по-лесно. През нощта спя спокойно. Не знам дали съм масовия човек, по скоро не. Бих живял с кеф през втората половина на 19 век и началото на 20 до ПСВ. Иначе, и през първата половина на 19 век в Англия, когато се изгражда империята!
3. Дрехите правят ли човека: буквално - важно ли е как се обличаш?
- Важно е как се обличаш. Показваш не толкова стил, колкото уважение към хората наоколо и най-вече към себе си. Какво уважение може да предизвика мацка с гол пъп и кръст посред зима или пич в рапърска униформа? :roll:
4. Любимият ти учител от Езиковата?
- Започнах да ги забравям. Пък и нямах истински любим учител там. Не харесвах и класа си и съм крайно доволен, че не завърших с него, а година по-късно! :mrgreen: Не съм ходил на среща на випуска. Няма да ходя и на курса. Виждам почти всеки ден хората, на които държа или поне се чувам по телефона с тях. Освен с брат ми - там скайпвам.
5. Най-лошата мъжка черта?
- Често имаме необосновано високо самочуствие само защото сме мъже. Жените не изпълняват само декоративни и развлекателни функции, въпреки че от тях се иска и това.
6. Какво мислиш за отричането на Холокоста от ревизионистите?
Ревизионистите ще се наложат до 20 години, което е прекалено дълго време истината да излезе наяве и да се заяви открито, но срещу тях са доста силни и организирани среди.
Всъщност, ревизионистите не отричат изтреблението на евреите от нацитата през ВСВ, а отричат само Холокоста като изкуствена и неимоверно преувеличена конструкция. Холокост е имало, но той не е бил само за евреите, а и за циганите, за хомосексуалистите и за славяните.
Аргументацията на холокост-ревизионистите е много по-силна, отколкота на холокост-маниаците от научна и логическа гледна точка. Да не говорим, че част от т.нар. доказателста са твърде късни спомени, които е видно как се нагласят. Вече има и съдебни решения срещу някои от основополагащите "доказателства" и те ще нарастват. Един от ключовите "спомнящи си" е осъден за лъжесвидетелство от канадски съд - Върба, ако се не лъжа - словашки евреин , жевее в Канада.
alter ego написа:Само Ботев! - имам такава. :P
пп: Направих си шахматна "Canary bandits", досущ като шаловете, но я подарих на приятел... :wink:
Аз имам жълта с образа на Ботев и дълъг - точно двуметров шал на жълто-черни ивици. Отдавна не съм имал повод да го нося... Но сега се надявам, че....Как беше репликата от Полет над кукувиче гнездо: Аз ще възкръсна и мамицата ви ще разгоня... :P
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ха сега , падна ли ми в ръчичките :mrgreen:
1. Да попитам за доброто старо време :arrow: допадаха ли ти форумните личности на Циндил Пиндил и колегата му Мъшрумхед :lol: Изобщо липсва ли ти това време ?
2. Коя година влезна в СУ, и в този ред на мисли, кога мислиш,че ще излезнеш от него :mrgreen:
3. Ако ти се отдаде късмета и щастието да направиш академична кариера, ще тормозиш ли много "малките бедни студентчета" :roll:
4. Кои са най-хубавите ти години от живота според теб досега ?
5. А студентските години как ти се отразиха ?
6. С какво те грабна Новата история, защо избра точно нея ?
7. Любими преподаватели в ИФ :mrgreen: А в ЮФ ?
8. Какви качества трябва да притежава човек, за да ти бъде приятел ? Изобщо какви хора са приятелите ти ?
9. Трябва ли човек да притежава ум и интелект, за да постига по-лесно целите си в професионален план или за момента по-лесно е да си затваряш очите и да си угоден на хората около тебе. Какъв е твоят коментар ?
10. Какво обичаш да правиш в свободното си време ?
11. Опиянението от алкохола реалност ли е или е илюзия :roll: :lol:
12. Обичаш ли животните и защо ?
13. Къде би искал да живееш ? А в какъв свят по-точно ?
14. Как си представяш близкото бъдеще ? А по-далечното ?
15. Що за чудо е биологичният часовник и работи ли той при мъжете :mrgreen:
16. В този ред на мисли каква е идеалната жена за теб ?
17. Какво може да те накара да не си повече "свободен електрон" в пространството ?
18. Мислиш ли, че децата трябва да се планират и от двамата партньори или е на принципа "както дойде" според обстоятелствата ?
19. Какви са според теб критериите за зрялост на един човек ? А ти как се чустваш за себе си ?
20. Опиши характера си с пет думи.
21. А според теб що за човек съм аз :lol: А приятелче ли съм ти :mrgreen:
22. За какво мечтаеш ? Съжаляваш ли за нещо в живота ?
23. Твоята концепция за това как би могъл светът да стане по-добър и в частност в България коа биха могли да се оправят нещата или поне да тръгнат на по-добре ?
24. Патриот ли си ?
25. Коя зодия си ? А на колко годинки си ?
26. И за десерт :arrow: Какво искаш да ти донесе Дядо Коледа като подарък :reindeer:
П.С. Сърдиш ли ми се за тия умопомрачителни въпроси :shock: , моля те не ме убивай, само :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

sientelo написа:Ха сега , падна ли ми в ръчичките :mrgreen:
- Ако това е първият въпрос: да, може да се каже и така!
1. Да попитам за доброто старо време :arrow: допадаха ли ти форумните личности на Циндил Пиндил и колегата му Мъшрумхед :lol: Изобщо липсва ли ти това време ?
- Да, допадаха ми, но ми липсват те, а не времето. Времето си е наред. Те бяха пичове и двамата. И Трипио, и Берса, и Коктейл Молотов, която се появи по едно време наскоро.
2. Коя година влезна в СУ, и в този ред на мисли, кога мислиш,че ще излезнеш от него :mrgreen:
- Ами отдавна беше и в момента съм излезнал. Тази година няма да правя опит да влезна, но догодина - вероятно.
3. Ако ти се отдаде късмета и щастието да направиш академична кариера, ще тормозиш ли много "малките бедни студентчета" :roll:
- ВЕрвай ми, ще ги тормозя малките келеши(цит. по ЦП). Само тормоз и дресировка могат да направят от едно парче свинско месо историк! :mrgreen:
4. Кои са най-хубавите ти години от живота според теб досега ?
- Последните 5-6. Преди това - в края на гимназиалните ми беше много гадно. Наложи се да се изправя срещу цялото си семейство и дори да скъсам с него за известно време.
5. А студентските години как ти се отразиха ?
- Чудесно. Аз лесно се вписвам в обстановката - седя малко отстрана и наблюдавам, гледам да не съм в центъра. Колко неочаквано, нали? :wink:
6. С какво те грабна Новата история, защо избра точно нея ?
- Ами, има повече извори и си по-наясно какво става. Не че няма място за въображение, но тук се сещам за един класически лаф на проф. Ал. Фол: Клио, разбира се е муза, но не си я представяйте като жена, която тича боса през просото. ЖАлко, че не ми е преподавал! :|
7. Любими преподаватели в ИФ :mrgreen: А в ЮФ ?
- Първев, Колев, Калинова, Баева, Грозев.. От ЮФ: Пантев, ходил съм на лекции на Русчев и ме впечатли...
8. Какви качества трябва да притежава човек, за да ти бъде приятел ? Изобщо какви хора са приятелите ти ?
- Трябва да са като мен - да не са показни, да са умерени в поведението си, е, изцепките са добре дошли, когато не са ежедневие. Да са предсказуеми. Имам малко приятели, но много държа на тях. Допреди 2 години имах повече, но се разминахме драматично. Сега се виждаме, насилено учтиви сме и толкова.
9. Трябва ли човек да притежава ум и интелект, за да постига по-лесно целите си в професионален план или за момента по-лесно е да си затваряш очите и да си угоден на хората около тебе. Какъв е твоят коментар ?
- Баланс! Не трябва да се пуснеш изцяло по течението, тогава губиш собствената си личност. Има някаква вътрешна граница, която още не съм точно определил за себе си. Не я минавам, поне не ми се е налагало. Без ум и интелект в нашата професия не може...
10. Какво обичаш да правиш в свободното си време ?
- Слушам музика, играя на компа онлайн стратегии, разхождам се - обикновени неща. Обичам много да чета и го правя постоянно.
11. Опиянението от алкохола реалност ли е или е илюзия :roll: :lol:
- Реалност е и го разбираш по време на махмурлука най-вече.
12. Обичаш ли животните и защо ?
- Обичам дивите животни в естествената им среда. Те са като нас в много отношения. Не като мен, де! :wink:
13. Къде би искал да живееш ? А в какъв свят по-точно ?
- Ще живея където искам - тук в България. Никога не съм си представял да живея другаде. Искам да е малко по-богата и уредена като държава. И отново да намери смисъл за съществуването си, а не като сега да се люшка по безсмислени и вредни мултикултурни моди. Да се самоуважаваш е най-важната предпоставка да бъдеш уважаван и от другите.
14. Как си представяш близкото бъдеще ? А по-далечното ?
- близкото - ще работя нещо отново свързано с английския и с руския, а по-далечното с историята.
15. Що за чудо е биологичният часовник и работи ли той при мъжете :mrgreen:
- Работи, естествено! Има различен цикъл в сравнение с женския, но си работи.
16. В този ред на мисли каква е идеалната жена за теб ?
- Няма идеална жена, а жена, която е идеална за мен! Не съм я открил досега.
17. Какво може да те накара да не си повече "свободен електрон" в пространството ?
- Някакво силно чуство или някакъв инцидент. Обичам децата и вероятната поява на дете може да ме накара да направя големи компромиси с идеала. Поне временни. Нямам проблем да сключа формален брак заради дете.
18. Мислиш ли, че децата трябва да се планират и от двамата партньори или е на принципа "както дойде" според обстоятелствата ?
- Ами, докато бабата и дядото са млади и могат да ги гледат е както дойде, после се планират. Така се прави обикновено и това е грешно. Трябва да има елемент и на планиране, и на случайност. Да приемеш случайността като елемент на планирането.
19. Какви са според теб критериите за зрялост на един човек ? А ти как се чустваш за себе си ?
- Това не знам. Имам се за зрял, но според много хора около мен не съм. Хора, на които държа.
20. Опиши характера си с пет думи.
- Организиран, интроверт, колеблив, скептик, прогресист. Последното трябва да означава, че вярвам в постепенното възходящо развитие, а не в победата на прогресивните сили над здравия разум както левичарите.
21. А според теб що за човек съм аз :lol: А приятелче ли съм ти :mrgreen:
- Също си доста умерена и разумна и те имам за приятел.
22. За какво мечтаеш ? Съжаляваш ли за нещо в живота ?
- Мечтая за добра работа с добра заплата, възможност да пътувам често на интересни места - това засега в обозримо бъдеще. Съжалявам за дребни неща, без които мога спокойно да мина. Не си заслужава да съжаляваш за това, което не може да оправиш.
23. Твоята концепция за това как би могъл светът да стане по-добър и в частност в България коа биха могли да се оправят нещата или поне да тръгнат на по-добре ?
- Нямам концепция, но основното е да се спазват правилата и да се налагат санкции при нарушаването им. Санкциите трябва да нарастват при всяко следващо нарушение. Вярвам и в общественото порицание като елемент от наказателната система.
24. Патриот ли си ?
- определено! Ненавиждам ксенофилите - термин на Ал. Кальонски
25. Коя зодия си ? А на колко годинки си ?
- Ами, ти ме поздрави за РД-то тази година, та знаеш. :geek:
26. И за десерт :arrow: Какво искаш да ти донесе Дядо Коледа като подарък :reindeer:
- нищо специално - да изкарам една хубава и спокойна година, в която всички около мен да са здрави, брат ми да се върне доволен от гурбета, аз да стана докторант, ако по това време все още ми се иска това.
П.С. Сърдиш ли ми се за тия умопомрачителни въпроси :shock: , моля те не ме убивай, само :roll:
- Споко, нали се съгласих да участвам, не се сърдя. Все пак им отговорих, ако се сърдех, щях да ги зарежа.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”