И аз като LillyD бях много обнадеждена относно СС, но всички коментари честно казано ме сгромолясаха, или да го кажа по-така - "върнаха" на твърдата земя! Иначе, разбира се, че всичко може да се промени, но какво да кажа - липсва всякакво желание у студентите около мен! Незнам как е било в останалите специалности и факултети, но на никой не му се "разкарваше" от Плиска до Ректората (2 спирки с 280

), да не говорим, че никой, ама абсолютно Никой не беше чул за тези избори, преди аз да кажа, че съм се кандидатирала! Абсолютни безотговорници отвсякъде, съжалявам, ако съм крайна, но когато учиш в СУ (или където и да било другаде) ти си част от него, отговорен си пред него и трябва да си загрижен какво се случва там, защото дори и неусетно си засегнат от събитията! Имаш задължения, но и права, като това да гласуваш, и да кажеш, че нищо не зависи от твоя глас за мен е глупаво; дайте всички да кажем, че няма смисъл да гласуваме и да си оставим нещата по течението, както досега! Да не кажа колко пъти чух изреченията "Къде си тръгнала, ти луда ли си?", "К`во е това СС?"

(всъщност е нормално като не върши никаква полезна за студентите работа, те да не са чували за него) , "За какво са тия избори?" "Ооо, аз не влизам в тоя сайт", и наистина, ако сте забелязали в темата пишем сигурно 15-тина човека (ако не и по-малко)... Просто без коментар...