House m.d.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: House m.d.

Мнение от Търговецът на кристал »

Уууу... много добра серия е тая новата - тъкмо и Уилсън (моят ол тайм файвърит в сериала) беше в центъра на нещата. Още от първи сезон разправях за него, че гледа "с мрачната решимост на бесен хамстер" - а сега вече разгърна въпросния си потенциал.
"She hurt my friend - I'll make her suffer."
Нещо такова беше цитатът. А той май наистина ще си остане един от любимите ми телевизионни герои, прекрасен е. :drunken: (не само на базата на тоя епизод - категорично не! Просто е толкова чаровен, свестен и добродушен, че чак да ти се прииска да го гушнеш).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ау, като се прибера и ще го загледам?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хаус е изрод.
Ама ми е чудно защо им отне 6 сезона, за да пусне някой герой мухата, че с Уилсън са гей-двойка, при условие, че подобни фен-клипове циркулират из Ютюб още от втори сезон. Обаче много го бива! И финалът с Джеймс пак беше добър.

Впрочем, преди 2 дни гледах филм от 1991 (ако правилно си спомням, де) с актьора, който игра пациента в последния епизод. Само че тогава е бил на 12-13 и е бил много сладък. :rabbit:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
kiss_fairy
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от kiss_fairy »

Хаус е маняк :)) Много ме радва разнебитеният му мозък :) Оригинален, скептичен, приятен :)
Импровизацията е майката на успеха.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Форман!Форман!Форман!!!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Azul
От дъжд на вятър

Мнение от Azul »

Няма ли най-сетне да го изхвърлят като мръсно коте тоя негър... :roll:
Изображение

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

О, я ходи се застреляй
:mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Новият епизод е страхотен.
А песента! Ах, песентаааааааааааа! :girl_in_love: Леле, прекрасна е - как са ги подбрали все такива в този сериал... :girl_sigh:

The Pretenders - Break Up The Concrete
Чудно настроение в пореден тежък ден.

Shake it! Bake it! Earthquake it!
Break up the concrete...
В края на ноември
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Търговецът на кристал написа:Новият епизод е страхотен.
А песента! Ах, песентаааааааааааа! :girl_in_love: Леле, прекрасна е - как са ги подбрали все такива в този сериал... :girl_sigh:

The Pretenders - Break Up The Concrete
Чудно настроение в пореден тежък ден.
Обикновено вмъкват скритите реклами по-незабележимо, но явно blackberry са платили доста :mrgreen: Иначе епизода май трябва да разобличава идиотската им здравна система... или да я рекламира, знам ли :roll: Изобщо гледната точка е интересно нещо :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ахаха, Къди-епизод. Ми не, не ме изкефи. Виж, ако направят Лукас-епизод, ще е ... :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Aз пък я харесах доста тая серия - само краят не ми хареса (начина, по който се разплетоха нещата), но да не издавам повече, че става спойлър. А песента я въртях поне 10 пъти днес (и ако мама не беше тук, сигурно щяха да станат 100 :JC_doubleup: ). Ама не ща Лукас-епизод. :? И без това последните са все почти такива. Пък и ме дразни - когато се появи в началото, ми беше интересен и се надявах да му намерят по-значителна роля. Ама на' - внимавай какво си пожелаваш. Струва ми се обаче, че връзката им е към края си. Пък и фасонът му е много creepy, не го харесвам; освен това е задник и прави мръсно на Хаус. Ааааа! :evil:

Мен много ме кефи как завъртат последните няколко епизода около по-големи теми и ги разгръщат в различни посоки - като миналия епизод със семейството; или по-предния, с вината и способността да се извиниш, когато прецакаш нещата. Определено харесвам филма повече в този му вид - щото, като се замислите, първите два сезона могат спокойно да бъдат резюмирани като: "Смахнат, но гениален доктор се държи гадно с всички (включително и с най-добрия си приятел), една мацка от екипа му си пада по него." И това го проточиха в близо 50 серии.
Следващите сезони пък ми се сториха много фрагментарни, някак неориентирани. Докато сега нещата вървят много стройно, чисто и логически свързано в рамките на отделните епизоди.
Харесва ми!!!

tamerlan,
Онзи ден се чудих отново - колко ли са платили "Пежо" за направата на поредицата "Такси"? Този филм просто е няма-такава-бясна-реклама-човече! И тоя въпрос си го задавам след всяка една от четирите части (надявам се да има и пета, защото това е един от малкото филми, които сами по себе си са толкова идиотски, че няма как продължението да разочарова).
Има и друг лидер в това отношение според мен - има много филми, които не са ми харесали, които са ми се сторили тъпи и/или скучни, но фаворитът е един. Не знам дали сте го гледали (дано не сте!) - Evolution се казваше, бая реклама му направиха. В него извънземни нападнаха Земята и когато всичко изглеждаше загубено, "земляните" ги разкараха с шампоан против пърхут. Head and shoulders, разбира се. :| Впрочем, чувала съм и положителни отзиви за него ( :pukeright: ), но това определено бяха двата най-безнадеждно пропиляни часа от моя живот. Безподобна глупост.
Така че хич и недей да се впрягаш за едното блекбери, което се е появило в кадър. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ох, не, не мога. Тъкмо си мислех, че новият епизод ще е стандартен - и какво се оказа. Точно това не очаквах да измислят. Ама рогата му отиваха... на Уилсън, де... :reindeer:

Сериозно - много безумия са се случвали в тоя сериал, но филмът, който Хаус откри, изби рибата. Май за пръв път плача от смях на "House".
В края на ноември
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Че аз не се впрягам, просто обръщам внимание на една от основите на развлекателния бизнес в днешно време :) Относно "Такси" - опитвал съм се да гледам някакви части 2-3 пъти, но никога не съм изтрайвал повече от 20 мин. Пък и цялата история е недостоверна с френска кола :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

tamerlan написа:Пък и цялата история е недостоверна с френска кола :lol:
Абсолютно си прав за това - и аз го гледам като фантастика. :)
В края на ноември
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Gormoth »

Е, аз на "д-р Хаус" супер се радвам, много ми е интересен! Харесвам дори подобния "Психо", но нещо май го спряха...
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”