Aз пък я харесах доста тая серия - само краят не ми хареса (начина, по който се разплетоха нещата), но да не издавам повече, че става спойлър. А песента я въртях поне 10 пъти днес (и ако мама не беше тук, сигурно щяха да станат 100

). Ама не ща Лукас-епизод.

И без това последните са все почти такива. Пък и ме дразни - когато се появи в началото, ми беше интересен и се надявах да му намерят по-значителна роля. Ама на' - внимавай какво си пожелаваш. Струва ми се обаче, че връзката им е към края си. Пък и фасонът му е много creepy, не го харесвам; освен това е задник и прави мръсно на Хаус. Ааааа!
Мен много ме кефи как завъртат последните няколко епизода около по-големи теми и ги разгръщат в различни посоки - като миналия епизод със семейството; или по-предния, с вината и способността да се извиниш, когато прецакаш нещата. Определено харесвам филма повече в този му вид - щото, като се замислите, първите два сезона могат спокойно да бъдат резюмирани като: "Смахнат, но гениален доктор се държи гадно с всички (включително и с най-добрия си приятел), една мацка от екипа му си пада по него." И това го проточиха в близо 50 серии.
Следващите сезони пък ми се сториха много фрагментарни, някак неориентирани. Докато сега нещата вървят много стройно, чисто и логически свързано в рамките на отделните епизоди.
Харесва ми!!!
tamerlan,
Онзи ден се чудих отново - колко ли са платили "Пежо" за направата на поредицата "Такси"? Този филм просто е няма-такава-бясна-реклама-човече! И тоя въпрос си го задавам след всяка една от четирите части (надявам се да има и пета, защото това е един от малкото филми, които сами по себе си са толкова идиотски, че няма как продължението да разочарова).
Има и друг лидер в това отношение според мен - има много филми, които не са ми харесали, които са ми се сторили тъпи и/или скучни, но фаворитът е един. Не знам дали сте го гледали (дано не сте!) - Evolution се казваше, бая реклама му направиха. В него извънземни нападнаха Земята и когато всичко изглеждаше загубено, "земляните" ги разкараха с шампоан против пърхут. Head and shoulders, разбира се.

Впрочем, чувала съм и положителни отзиви за него (

), но това определено бяха двата най-безнадеждно пропиляни часа от моя живот. Безподобна глупост.
Така че хич и недей да се впрягаш за едното блекбери, което се е появило в кадър.