Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
-
pronik
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Търся съквартирант за квартира с хазайка в Лозенец(10 минути от ФМИ). Стая, терaса и баня. Наем 100 лв. на човек + консумативи. За контакти 0887012787 (skype:pronik.co).
-
FaTdOgMeNdOsSa
- В началото бе словото
Търся съквартирант за апартамент в Дианабад близо до спирката на метро Г.М.Димитров и до спирките на 94 и 280. Наем 125 на месец. В квартирата сме 3 момчета двама от УНСС и аз от Софийски. Пишете в skype за подробности.
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
eventually написа:Търся момиче-студентка в СУ,за да наемем евентуално апартамент с две самостоятелни стаи в близост до Ректората.Бих желала момичето да е сериозно и образованието да е негов приоритет,както и да не се организират масови събирания в апартамента.Надявам се да намеря подходяща съквартирантка:)
P.S.Аз съм първи курс,специалност право.
-
stillder
- В началото бе словото
Здравейте!Tърся съквартирант/ка за стая от тристаен апартамент,с местонахождение-Център,Ул. Княз Борис 143.Южно изложение,балкон,необзаведена,климатик,ползване на кухня,пералня,хладилник,18 кв.м.Цена 100 Евра,депозит 100 евра.Тел. 0882291687,stillder @abv.bg,skype-stillder.Стаята е свободна от 1 ви януари.
-
Earendil
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: втори
Търси се съквартирант (по възможност момче) за съжителство с други трима в апартамент в Младост 1А. Цена: 125 лв. на месец 
За връзка: на лично съобщение или на ймейл: g04409@gmail.com ^^
За връзка: на лично съобщение или на ймейл: g04409@gmail.com ^^
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
- CloverSpyF
- В началото бе словото
Търсим секвартирантКА за апартамент в центъра.Наема е 150 лева.Който се интересува skype:clover-spy-f
-
joro hubaveca
- В началото бе словото
- Специалност: Filosofiq
- Курс: трети
Обявата ми е актуална!
Търся 2 съквъртиранки за 2стаен апартамент в Иван Вазов. Предлагам огромно бутиково и уютно легло. Другата стая е голяма всекидневна с кухня. Там има два дивана, където могат да спят минимум 6човека(за гости)
Наем по 100лв. на човек(парите не са зъдължителни ако сте в трудност) Мога да си позволя да плащам и целият наем!
Мили дами, моля използвайте имейла ми за размяна на снимки и базова информация greenproect@abv.bg
Търся 2 съквъртиранки за 2стаен апартамент в Иван Вазов. Предлагам огромно бутиково и уютно легло. Другата стая е голяма всекидневна с кухня. Там има два дивана, където могат да спят минимум 6човека(за гости)
Наем по 100лв. на човек(парите не са зъдължителни ако сте в трудност) Мога да си позволя да плащам и целият наем!
Мили дами, моля използвайте имейла ми за размяна на снимки и базова информация greenproect@abv.bg
ее батка ти за по 2 седмици ли ги даваш тия легла .. и после кой от където е 
-
joro hubaveca
- В началото бе словото
Батка, така се случи. Несходство в характерите се получи, и птичките отлетяха.issoax написа:ее батка ти за по 2 седмици ли ги даваш тия легла .. и после кой от където е
Търсят се нови, песнопойки.
- Kid
- В началото бе словото
- Специалност: Иранистика
- Курс: първи
Мега ултра гига хипер спешно търся съквартирантка за обзаведена стая с тераса и отделен санитарен възел в Зона Б5 блок 9,до Mall of Sofia.Наемът е 130 лв на човек и не включва консумативи.За повече информация ми пишете на lbr@abv.bg или се свържете с мен на тел:0899818801 
Пентагоните на Запада никога няма да разберат геометрията на Ориента,нашата благозвучна,пъстра,свещена,хармонична анархия!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
С такава реклама надали ще привлечеш подходящи хора. Какво търсиш всъщност?joro hubaveca написа:Търсят се нови, песнопойки.![]()
![]()
-
allbi
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Обратна връзка:
Здравейте!
Спешно търсим съквартиранти за вече наета квартира в ж.к. "Мусагенца"на 20м от станция на метрото, на 200м от Технически университет и спирка на автобуси 280, 88, 413, 111, тролей 5 и т.н. За предпочитане е кандидатите да са момичета. Апартамента е тристаен - 2 спални, хол и кухня. В едната стая сме 2 момичета. В другата спалня също е за 2-ма. Напълно обзаведено е - 2 климатика, алуминиева дограма, микровълнова печка, печка с керамичен плот, аспиратор, хладилник, пералня, ТВ, Wireless, ютия, прахосмукачка и пълна, нова мебелировка. Настилаката е паркет в стаите и теракот в кухнята, коридора и банята. Цената за 1 човек е 200 лв, за 2-ма - по 150лв на човек. Наемодателите са много коректни хора! За повече инфо ми пишете на ЛС
ОБЯВАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА!
Спешно търсим съквартиранти за вече наета квартира в ж.к. "Мусагенца"на 20м от станция на метрото, на 200м от Технически университет и спирка на автобуси 280, 88, 413, 111, тролей 5 и т.н. За предпочитане е кандидатите да са момичета. Апартамента е тристаен - 2 спални, хол и кухня. В едната стая сме 2 момичета. В другата спалня също е за 2-ма. Напълно обзаведено е - 2 климатика, алуминиева дограма, микровълнова печка, печка с керамичен плот, аспиратор, хладилник, пералня, ТВ, Wireless, ютия, прахосмукачка и пълна, нова мебелировка. Настилаката е паркет в стаите и теракот в кухнята, коридора и банята. Цената за 1 човек е 200 лв, за 2-ма - по 150лв на човек. Наемодателите са много коректни хора! За повече инфо ми пишете на ЛС
ОБЯВАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА!
Последно промяна от allbi на 04 Яну 2010, 13:09, променено общо 1 път.
- CloverSpyF
- В началото бе словото
CloverSpyF написа:Търсим сЪквартирантКА за апартамент в центъра. НаемЪТ е 150 лева. Който се интересува - skype:clover-spy-f
-
joro hubaveca
- В началото бе словото
Ами търся нови, праведни, коректни и благочестиви съквъртирантки.peterdi написа:С такава реклама надали ще привлечеш подходящи хора. Какво търсиш всъщност?joro hubaveca написа:Търсят се нови, песнопойки.![]()
![]()
Аз съм млад, красив, умен и възпитан.
не забравяй и благочестивjoro hubaveca написа:Ами търся нови, праведни, коректни и благочестиви съквъртирантки.![]()
Аз съм млад, красив, умен и възпитан.
пп ако случайно вземат да ти пишат неблагочестиви мръсници очевидно неотговарящи на критериите ти пращай ги насам