доста си права - първи курс си е първи курс. но не пречи заради това, което учим (който и да е курс), да смятам, че има разлика в отношението. защото според мен има. иначе нямаше да водим тази мини-дискусия
Какво се прави на "Упражнение"?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
е, не че признавам, просто не се бях позамисляла, че правото е хуманитарна..
и като се позамислих, сещаш се
доста си права - първи курс си е първи курс. но не пречи заради това, което учим (който и да е курс), да смятам, че има разлика в отношението. защото според мен има. иначе нямаше да водим тази мини-дискусия
the shadow proves the sunshine
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не разбрах за чие отношение става въпросmake_silence написа:но не пречи заради това, което учим (който и да е курс), да смятам, че има разлика в отношението. защото според мен има. иначе нямаше да водим тази мини-дискусия
No hard feelings
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
определено не лично!!nrggirl написа:не разбрах за чие отношение става въпросmake_silence написа:но не пречи заради това, което учим (който и да е курс), да смятам, че има разлика в отношението.
относно "хляба" - моят не знам как ще си го изкарвам, предполагам като търся "под вола теле"
the shadow proves the sunshine
- PrincessSuperstar
- Драскач
Май си информатикаiliyan написа:Ами сега Висша алгебра, Диференциално и интегрално смятане 2 (ДИС 2), Увод в програмирането (УП), Спорт
Няма безинтереснa лекция или упражнение
При нас на упражнения искат актовност
И присъствие, и домашни, и изобщо, голямо упражняване пада - PrincessSuperstar
- Драскач
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: