Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

katiunki написа:Албум?!? Аз за такова нещо при нас дори не съм чувала... :roll:
И аз, и аз...

Само DVD си правим... Ама първо ни снимаха в даскало, после на караоке, ся ще ходим навънка и на бунгала... После изпращането, абитуриентската... даже и след това - казаха, че няма ограничение колко ще запишем... можело и 5-6 диска :D
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

katiunki написа:Албум?!? Аз за такова нещо при нас дори не съм чувала... :roll:
Е как така не си чувала-албум,със снимки на всеки на класа,обща снимка и на класната...В смисъл не си чувала или просто ще имате dvd,защото някои ще си правят албума на dvd,незнам точно как..
Нашият тъй като гледам обаче ще е мн зле...но какво да го правя...фотографът в виновен!!!
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ugly_girl, кой ви снима? нищо чудно да се окажем и ние при него. някои от класа ми искаха и касета (или DVD)...аз лично не искам такива неща...компромати :) касетите ми от 1-ви-4-ти клас са мнооого добре покрити :) ... мисля, че ако някоя от касетите от баловете попадне до родителското тяло...хехе...много народ ще изгори :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ааа и да се оплача-болна съм :( :cry:
между другото...какви са тия късните часове.вие не спите ли :))
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Който учи в нащо даскало и иска добър успех + добро представяне на КСК учи до 3 и става в 6 :cry: :cry: :cry: :cry:

Снощи правих проект по информационни (10години вече го правя)
Я дайте малко коментари за http://mohako.hit.bg/
Снимките още ги няма, анкетата не работи и ги няма Управление, Население и Икономика :?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Текста нещо не може да се маркира :?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

iliyan написа:Текста нещо не може да се маркира :?
Нарочно :roll: Абе използвай FireFox - IE е много зле. Ще се напълниш с вируси!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Верно. С Мозилата става. Ама направи го да работи за произволен браузър.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А защо трябва да се маркира... да си копират текста ли 8) Е те могат да видят сорса... Така е по-красиво. Мислех да сложа бутони да копира и да отпечата ама вече не ми се занимава :?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

явор написа:А защо трябва да се маркира... да си копират текста ли 8)
Ами така. Иначе прилича наа..., сякаш е сложена картинка. И като си копират текста, да не би да те ограбят. :lol: :lol: :lol:
Не видях и брояч на страницата.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами мислех да сложа брояч, но нещо не се оправям със скрипта... Сега като донаучим PHP ще сложа наместо анкета сигурно.

Иначе не ме ограбват - просто е по красиво като не се маркира текст, като няма десен бутон ... Да не те казвам колко врем търсих скрипт iframe да си променя размера в зависимост от дължината на страницата, която се зарежда с него - всичко това за да изглежда по-добре 8)

А иначе дизайна как е? :roll: 1/2 от хората не одобряват кафевия фон, но според ме нси ходи със синьото и понеже го има в герба :roll:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Фонът вече е въпрос на лична преценка.
Защо не написа за Ф1 и за стадион Луи Втори, на който всяка година септември месец се провеждат световните лекоатлетически финали?
Това са просто емблеми.
Изображение - стадиона
Изображение - виража Мирабо
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

на мен ми харесва :)
Аватар
vzone
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vzone »

everyday_ написа:
vzone написа:Мога също да се похваля, че ще имаме една софийска звезда на балната ни вечер - Део 8)
искам и аз :( Део ми е много сладичък :D
Амии не знам, не съм го избирал. Изненада от даскалите. Пък като ти е сладичък, Севлиево е на 200км от София. :)
Аватар
vzone
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vzone »

ugly_girl написа:А как стоят нещата с албумите ви??Нас ни снимаха вчера и днес ни дадоха снимките,които са под всякаква критика,ужасни са...С триста зора една избрах уж дето да дам за албума,ама и тя не ми харесва,а се оказа че има снимки,които даже не са извадени...Да не говорим че общатата ни снимка е ужасна-нареди ни на едни стълби едни под други и тези най-отзад не се виждат ама грам....Ооооо тъпа история.... :( :cry:
Ние по план трябва да имаме и албум и DVD/VCD. Но за момента нищо все още нямаме. Имаме малко кадри за DVD-то от училище, но е почти нищо. Нищо не правим, и за албума ще се снимаме сигурно чак след изпита по математика в СУ (тук). Т.е. след 7-ми... става доста късничко... не знам как ще ни се справи фотографа... като бала ни е на 23-ти... ще видим кво ще стане...
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”