предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тук съмpoison_b написа:Най-голямата гавра за мен ще е Просвета...някой беше казал, че много му харесва...как научи толкова имена и години накуп??? По-скоро..на мен ли нещо не ми е наред или темата е супер забиваща?
а Априслкото въстание и Съединението действително са много добри теми...а и са велики събития в историята ни и най-малко от обща култура трябва да се знаят
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
явор написа:И на мен Априлското много ми е лесно, а Самуил е в **** (така да се изразя)!!! И Просвететата не му отстъпва - и за мен са кошмар! Трябва да си супер зубрач, за да ги запомниш! Ние просто явно мислим по логично с теб
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
и аз най-накрая да се върна вкъщи...
като си представя колко имам да уча пък цял ден се шляя по пътищата.
аз също запомням годините и имената като си правя някакви асоциации...няма да ми се смеете, но ще ви дам някои примерчета: Дукум (от лукум), 9 март 1230 (на 9 март е роден братовчед ми)...
аз също запомням годините и имената като си правя някакви асоциации...няма да ми се смеете, но ще ви дам някои примерчета: Дукум (от лукум), 9 март 1230 (на 9 март е роден братовчед ми)...
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- явор
- Летописец Виртуоз
Как ще ти се смеем!du6ata написа:...няма да ми се смеете, но ще ви дам някои примерчета: Дукум (от лукум)...
А аз Сурсувул (май така се казваше) съм го запомнил от Source(Сорс) и Овулация!!!
...А в много от имената няма никаква логика... и да не говорим като има 321432432 души дето се казват Петър, Павел и като почнеш да се замисляш кое от двете е... Отиде коня у ряката!
да разбира, бе
... тез имена как да ги запомня... покрай тия теми как се научих да поздравявам майките им, не е истина просто 
както имаше един виц : "ако питагор е най-често споменаваниятмъж в учебниците по математика, коя е най-често споменаваната жена?"...отг.:" майка му...!!!"
както имаше един виц : "ако питагор е най-често споменаваниятмъж в учебниците по математика, коя е най-често споменаваната жена?"...отг.:" майка му...!!!"
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.