Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Шантави сънища
Да сънуваш слепец май не е на хубаво...
----
Ся чета съновника и гледам - Сънувам как спасявам слепец да не бъде бутнат от влак.
Слепец означава - Видиш ли в съня си слепец, значи тревогите и грижите за близък ще развалят изгодна работа.
Сънуваш ли, че спасяваш някой от нещо, значи ще имаш успех и слава.
---
Е това не е ли противоречие?
----
Ся чета съновника и гледам - Сънувам как спасявам слепец да не бъде бутнат от влак.
Слепец означава - Видиш ли в съня си слепец, значи тревогите и грижите за близък ще развалят изгодна работа.
---
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ба, от рано почна да ме хваща ФМИ-то.
Сънувах как асистентката по ЛА ме е заключила в празна стая и трябва да реша някаква детерминанта, че да се измъкна.

Сънувах как асистентката по ЛА ме е заключила в празна стая и трябва да реша някаква детерминанта, че да се измъкна.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Аааа стига бе...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
То идеята е, че да сънуваш слепец е лошо, ама заради самопожертвователния ти акт да го спасиш, ще "пречупиш" лошия късмет и ще имаш слава и успех.Бавария написа:Да сънуваш слепец май не е на хубаво...
----
---
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Спасих се от лошото... може би :-]
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Пак започнах с моите мегабластъри...
Отиваме с един бивш съученик (който сега учи в Бремен) да си купим дюнери от Попа. Действието се развива около 00.00 ч, но странно за това време на денонощието, има много хора и много движение. По едно време звъни майка ми и ми крещи по телефона - айде прибирай се, ние тука умряхме от притеснение за тебе...бля бля бля... и аз викам добре. Отиваме с моя приятел на спирката и идва тролей 39 - отива в Захарна фабрика, като минава през Красно село. Аз обаче решавам да си сваля от тролей 39 един перфоратор! Казвам на моя приятел - дръж ми дюнера, качваме се на тролея, и си вадя отвертката. По едно време гледам, шофьорката е наш'та Валя (black_lady)
Облечена е в анцуг с българския трикольор и пуши кубинска пура
Поздравяваме се, викам, аджеба, колекционирам перфоратори, може ли да си сваля един от тролея... И тя ми казва добре, ама искам да ти опитам от дюнера
Та накрая слизаме бодро от тролея - аз мъкна 12 перфоратора, 4-5 от дръжките в тролея, лампите и един капак от отдушник, а моя приятел носи волана и апаратът за билети, а на гърба си е омотал шофьорската седалка

Отиваме с един бивш съученик (който сега учи в Бремен) да си купим дюнери от Попа. Действието се развива около 00.00 ч, но странно за това време на денонощието, има много хора и много движение. По едно време звъни майка ми и ми крещи по телефона - айде прибирай се, ние тука умряхме от притеснение за тебе...бля бля бля... и аз викам добре. Отиваме с моя приятел на спирката и идва тролей 39 - отива в Захарна фабрика, като минава през Красно село. Аз обаче решавам да си сваля от тролей 39 един перфоратор! Казвам на моя приятел - дръж ми дюнера, качваме се на тролея, и си вадя отвертката. По едно време гледам, шофьорката е наш'та Валя (black_lady)
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Тази нощ беше поредната лудница, в коато сънувах, че се събуждам, после в съня си осъзнах, че е сън и даже сънувах, че от него се събуждам, но всъщност пак си спях. И тъй като сънувах абсолютните гадости, които умишлено гледах да не ги мисля много, за да ги забравя, както и стана, когато накрая наистина се събудих, бях крайно объркана и изтормозена и на фона на това се чуваше зловещото хъркане на баща ми чак от другата стая, което беше плод на запушения му нос
Спомням си само, че тези зловещите сънища имаха нещо общо с шоколад и се чудя какво може да е било, за да ме е уплашило, дали примерно някой гигантски шоколад не се е опитвал да отмъсти за събратята си и да ме изяде
Сред що-годе нормалните ми сънища, вплетени в цялата лудница бяха как се грижа за някаво дете, което беше 4-5 годишно и беше симпатично, но се чудех защо точно аз трябва да се занимавам с него и един друг, в който, пътувайки с метрото на станция Вардар, видях бившата си учителка по литература, която ми отправи уникалната си усмивка и после продължи да си гледа някъде в пространството.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хахахах, Дарко
Hilarious! 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пак сънувах, че ям... :-]
Мноо шантаво.. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти обаче имаш ли пост, който да не е след мен и да ме коментираш...
Не се кефи толкова, имам си. Прекалено елементарен си ми, за да те апострофирам всеки път. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.