Hattrick
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: Hattrick
Ето ме и мен. След няколко месечна криза, отново тръгнах в правилния път. Ако има още ентусиасти - дайте знак, за да направим приятелски мачлета!
И аз играя още, всъщност вече 3 години станаха от както имам отбор. И все нещо малко ми обягва, за да постигна нещо по-значимо... Миналия сезон играх 1/2 финал за купата и го загубих (логично си беше с оглед на отборите), изпуснах промоция във II-ра дивизия и дори първото място в групата ми заради един нещастно изгубен мач...но това е ХТ! Нов сезон, нов късмет! Успех на всички! 
Човек без мнение е като войник без пушка!
Генерале, хайде да спретнем един приятелски мач.
Моят отбор е малък и неопитен, ама предвид силата на японските дивизии си е окей.
Пък и винаги е по-добре да играеш със силен съперник, отколкото с лузъри от Океания.
Айде успех!
Моят отбор е малък и неопитен, ама предвид силата на японските дивизии си е окей.
Пък и винаги е по-добре да играеш със силен съперник, отколкото с лузъри от Океания.
Айде успех!

С удоволствие ще играя с теб приятелски мач, веднага щом отпадна от купата, което е рандом работа, кога ще се случи, но като стане ще си заформим едно приятелско мачле! А силата на дивизиите не е важна, важно е желанието!

Човек без мнение е като войник без пушка!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Моят отбор се казва Juventus Sofia. Ако има желаещи, нека ме поканят и ще завъртим приятелско мачле!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
UP!
po vsekakav na4in se opitvam da vlezna v tosi sait za igrata i da si napravia otbor no explorera mi dava dis sait broken.molia pomognete mi. 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Мини на Mozilla Firefox!djombi написа:po vsekakav na4in se opitvam da vlezna v tosi sait za igrata i da si napravia otbor no explorera mi dava dis sait broken.molia pomognete mi.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
+1THE_PARASITE написа:UP!