Защо СУ?
Модератор: MidwinterSun
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Защо СУ?
Стига толкова чатове. Уговорките за бирите могат да минат на лични съобщения или в общия чат 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Ок, ще го свържа с темата.
Избрах СУ, защото явно има с кого да пия бира.
(спирам флъда)
Избрах СУ, защото явно има с кого да пия бира.
(спирам флъда)
The names of the future are stamping of impatience.
И аз спирам. Остарях вече за флууд.
Иначе одеве се изказах по темата.
Второто: в СУ има мн пичове, ама жалко, че повечета са в Ректората.
Иначе одеве се изказах по темата.
Второто: в СУ има мн пичове, ама жалко, че повечета са в Ректората.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Soulmate
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Може и толкова да е, но едва ли!Pavel написа:"Щастието" продължава до към първата сесия...
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Защото не ме приеха в УНСС и ВТУЗащо СУ?
Е, за Унсс не ми беше много мъка...
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Лично аз винаги съм искала да уча в СУ. Това ми беше мечта още откакто бях 8 клас
За мен СУ винаги е бил номер 1-тои е символ на престиж, традиция и качество на образование. Когато бях 11 клас, имах възможността да го посетя по повод на една олимпиада и атмосферата на самия университет така ме грабна, че просто си казах - това е моят университет 
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Аз избрах СУ, защото е близо до Спортната палата, а там правят уникални гръцки дюнери, а ако бях някъде по Студентски град щеше да ми е далече да ходя дотам в почивките...
п.с. взимайте си със снежанка и картофки
п.с. взимайте си със снежанка и картофки
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Аз избрах СУ, защото смятам, че престижа на едно учебно заведение, било то училище или университет, не се измерва с броя на вдишванията в час/по време на лекция, не толкова с качеството и квалификацията на преподавателите, а с броя на пътите когато ти спира дъха, осъзнал че си попаднал наистина на мястото където би искал да живееш, да учиш, да се забавляваш... По мое мнение елитно прави едно учебно заведение преди всичко учениците/студентите, които се обучават в него и именно това беше моя основен мотив да избера СУ.
-
Lyubo Kov
- В началото бе словото
Въпрос: Защо СУ?
Най-изчерпателен отговор: Защото е СУ!
Най-изчерпателен отговор: Защото е СУ!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хммм, аз избрах СУ, разсъждавайки практично (
) , а именно: при отявления ми мързел да уча теми, решавам задачи, или, недай си Боже! - да ходя на курсове, изборът се стесни до кандидатстване с английски, прегледах какво точно мога да вляза с английски, и хоп, ето ме вече завършваща (: Далеч по-съзнателен бе категоричния ми избор да съм в София, а не другаде.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
svetlio.varna написа:Аз избрах СУ, защото смятам, че престижа на едно учебно заведение, било то училище или университет, не се измерва с броя на вдишванията в час/по време на лекция, не толкова с качеството и квалификацията на преподавателите, а с броя на пътите когато ти спира дъха, осъзнал че си попаднал наистина на мястото където би искал да живееш, да учиш, да се забавляваш... По мое мнение елитно прави едно учебно заведение преди всичко учениците/студентите, които се обучават в него и именно това беше моя основен мотив да избера СУ.
Половината, които сте влезнали право тая година сте пълни сектанти ..... много се радвам, че не съм при вас.
The names of the future are stamping of impatience.
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Хахахах, не са само половината.Всичките са сектанти.Zahariev написа:svetlio.varna написа:Аз избрах СУ, защото смятам, че престижа на едно учебно заведение, било то училище или университет, не се измерва с броя на вдишванията в час/по време на лекция, не толкова с качеството и квалификацията на преподавателите, а с броя на пътите когато ти спира дъха, осъзнал че си попаднал наистина на мястото където би искал да живееш, да учиш, да се забавляваш... По мое мнение елитно прави едно учебно заведение преди всичко учениците/студентите, които се обучават в него и именно това беше моя основен мотив да избера СУ.
Половината, които сте влезнали право тая година сте пълни сектанти ..... много се радвам, че не съм при вас.
По темата-СУ-най-старото висше учебно заведение,с някаква особенна престижна аура
May I eat your eyes?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Е къде си тогава?Zahariev написа: Половината, които сте влезнали право тая година сте пълни сектанти ..... много се радвам, че не съм при вас.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- надето
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
Той може да е от другата половина.Kristo написа:Е къде си тогава?Zahariev написа: Половината, които сте влезнали право тая година сте пълни сектанти ..... много се радвам, че не съм при вас.