ВидеонаблюдениеТО в СУ - ще има още дискусии през декември
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
- Курс: първи
Re: ВидеонаблюдениеТО в СУ – Против или За (26.11. във ФСлФ)
Ами добре, ето ти същия въпрос:
А с какво ще помогнат камерите на теб?
А с какво ще помогнат камерите на теб?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Е, ние сме по-добре от вас в тоя случай - може и да не ни помагат, според вас, но не ни и пречат
.
Нещата, с които се занимавате са прекалено детски. Осъзнайте се. Никой не ви е господар. Тези камери се слагат ЕВЕНТУАЛНО, ако се случи нещо, да може да се разбере как е станало. Ректорът инвестира във вашата сигурност, а вие се опитвате да си усложните живота. Наистина не ви разбирам. Инсект, точно, защото си първи курс успяват да промият и твоя мозък
. Метрото е ЧАСТНО, така ли? Не е ли още по-лошото - ОБЩЕСТВЕНО? По скоро СУ е частен, от колкото обществен. Не плащаш 200лв, за да влезеш в метрото, плащаш 1лв, например. Ето защо ЗАПИСИТЕ в метрото са много по-обемни и заснемат МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО хора. А там няма как да се скриеш, както обясняваше яхналата метла.
Нещата, с които се занимавате са прекалено детски. Осъзнайте се. Никой не ви е господар. Тези камери се слагат ЕВЕНТУАЛНО, ако се случи нещо, да може да се разбере как е станало. Ректорът инвестира във вашата сигурност, а вие се опитвате да си усложните живота. Наистина не ви разбирам. Инсект, точно, защото си първи курс успяват да промият и твоя мозък
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- instinct
- Да живей словото
Я пак - кой бил промит?allshallperish написа:Ректорът инвестира във вашата сигурност, а вие се опитвате да си усложните живота.
това е смешно ако си оперативно-интересен това че няма камери в унито няма да попречи на никого да събере нужната му информацияLeom написа:http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?p=678863#p678863
instinct както по нагоре стана въпрос ако дойде някой да ти набие канчето /примерно/ камерата няма да слезе да те спаси .. но така вероятността такова деяние да бъде сторено на територията на университета се намалява .. не ме разбирайте грешно не че съм за камерите .. просто не съм против тях при положение че са сложени вече, някой е взел някакви пари комисионни /най вероятно/ подписани са договори за бъдеща поддръжка /баницата е разделена вече/ ми освен да се кефите на камерите не виждам какво друго ви остава а вие сте тръгнали да се пънете
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Днес от 19.00 ч. във Факултет по славянски филологии, 160 ауд.Leom написа:А къде и от колко часа е „утрешната“ (или всъщност вече днешната) дискусия?
- яхнала метлата
- В началото бе словото
Къде съм обяснявала точно това?allshallperish написа:Е, ние сме по-добре от вас в тоя случай - може и да не ни помагат, според вас, но не ни и пречат.
Ето защо ЗАПИСИТЕ в метрото са много по-обемни и заснемат МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО хора. А там няма как да се скриеш, както обясняваше яхналата метла.
Явно съм ви надценила. Трудно ви е да схванете. Нищо, другия път.
Между другото: Не членувам в никакви групи и формирования. Казвам си личното мнение.
Не, намалява се евентуално само в онази част, в която има камери. Хвана ли ви шубето сега? Айде бегом при ректора сега, да го помолите да инсталира още 50- 60 броя.instinct както по нагоре стана въпрос ако дойде някой да ти набие канчето /примерно/ камерата няма да слезе да те спаси .. но така вероятността такова деяние да бъде сторено на територията на университета се намалява ..
Добре, кажи ми как да го нарека това, освен идиотизъм? Да се кефя на камерите, щото някой бил взел комисиони?!не ме разбирайте грешно не че съм за камерите .. просто не съм против тях при положение че са сложени вече, някой е взел някакви пари комисионни /най вероятно/ подписани са договори за бъдеща поддръжка /баницата е разделена вече/ ми освен да се кефите на камерите не виждам какво друго ви остава а вие сте тръгнали да се пънетес тая тема и обсъжданията ще му накривите шапката на ректора
Последно промяна от яхнала метлата на 26 Ное 2009, 14:39, променено общо 1 път.
Това, което гъсеницата смята за "край на света", Бог нарича "пеперуда".
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
А ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА ГО ОТВАРЯШ!
ВОДА
НЕ ОТВАРЯЙ!!!
А ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА ГО ОТВАРЯШ!
- instinct
- Да живей словото
Знам. Правя го не заради неговата шапкаissoax написа:с тая тема и обсъжданията ще му накривите шапката на ректора
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Човекът с 20-те усмивкиinstinct написа:Я пак - кой бил промит?allshallperish написа:Ректорът инвестира във вашата сигурност, а вие се опитвате да си усложните живота.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
allshallperish, извинявай ама почнах да се обърквам:
ти си против намалянето на стипендиите, нали?
И нямаш против да работиш с "Призив", нали?
Но в същото време ги използваш като нарицателно с негативно значение в постовете си. В същото време си "ЗА" видеонаблюдението и въпреки, че в подписката, която ти и колеги изготвихте, пише, че искаме решенията на Ректора да не се взимат така потайно, ти нямаш нищо против това негово еднолично и потайно взето решение, че и закупил камерите на всичкото отгоре?
Но в същото време ги използваш като нарицателно с негативно значение в постовете си. В същото време си "ЗА" видеонаблюдението и въпреки, че в подписката, която ти и колеги изготвихте, пише, че искаме решенията на Ректора да не се взимат така потайно, ти нямаш нищо против това негово еднолично и потайно взето решение, че и закупил камерите на всичкото отгоре?
- instinct
- Да живей словото
allshallperish написа:Важно е на мене да ми е добре... както се казва.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Нямам против да работя с тях, когато каузата е смислена.george.merlin написа:allshallperish, извинявай ама почнах да се обърквам:
Изрично исках в подписката да НЕ бъдат споменавани проклетите камери... Всички знаятgeorge.merlin написа:Но в същото време ги използваш като нарицателно с негативно значение в постовете си. В същото време си "ЗА" видеонаблюдението и въпреки, че в подписката, която ти и колеги изготвихте, пише, че искаме решенията на Ректора да не се взимат така потайно, ти нямаш нищо против това негово еднолично и потайно взето решение, че и закупил камерите на всичкото отгоре?
- instinct
- Да живей словото
Смислено е де - има смисъл и стипендиите да са орязани, защото това е инвестиция във вашата гъвкавост и находчивост да си осигурявате приходиallshallperish написа:Нямам против да работя с тях, когато каузата е смислена.
Благодарете и за тази инвестиция
Пък след като са купени явно (според теб), защо за цената той давал различни отговори?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Защото е накарал някой друг да ги купи и не му е съвсем ясно
Или не счита са необходимо да ви дава счедоводителски обяснения.
Инсект, аз си осигурявам моя доход, поне за сега. До стипендия няма да се добера, но не ми пречи да протестирам заедно с другите.
Инсект, аз си осигурявам моя доход, поне за сега. До стипендия няма да се добера, но не ми пречи да протестирам заедно с другите.
- instinct
- Да живей словото
По това си личат добрите ръководители. Че делегират права, а после говорят неща, за които и хабер си нямат.allshallperish написа:Защото е накарал някой друг да ги купи и не му е съвсем ясно![]()
Да, свикнал е не да дава, а да получава. И без теб го виждам.allshallperish написа:Или не счита са необходимо да ви дава счедоводителски обяснения.
И виж - докато мислиш от позицията "ние - вие", винаги ще има "те".