allshallperish написа:
Ами ето че привържениците на идеята, че записите от камерите могат да се използват срещу теб самия отпада

. Сами си противоречите вече

.
Мисля, че въобще не разбираш, за що иде реч тук.
Камерите не се използват за нашата сигурност и вече ти казах защо, а против нас! Впрочем нали ви е ясно, че записите не "вървят" като доказателствен материал в съда. Ее, тогава за какво си говорим въобще? Къде точно видя противоречието, че не разбрах?
issoax написа:яхнала метлата написа:Апропо, камерите правят ли записи?

е какви са тия камери дето няма да правят записи то къде е файдата от ползата в такъв случай

Е, как какви? Сега на мъж за техника ли да обяснявам?

Доколкото знам, едните снимат в реално време и един или няколко охранителя/ ако става дума за по- големи обекти/ ги наблюдават.. В другия случай се правят записи и охранителят може да си чопли в носа през това време..

Пак хвърля по едно око, ама общо- взето си клати краката.
allshallperish написа:issoax написа:яхнала метлата написа:Апропо, камерите правят ли записи?

е какви са тия камери дето няма да правят записи то къде е файдата от ползата в такъв случай

Еми не, може би смятат все още, че Ректорът ги гледа по цял ден и запомня...
Виж по- горе! Знаем, че няма да застане точно той да гледа.
issoax написа:
.. сигурно има и черен тефтер в който ги записва

.. май някои прекаляват с филмите за конспирации
Е, както вече си видял в написаното от
Leom, няма нужда от черен тефтер, щом те записват.
Да ви "светна" още нещо. Модерните камери могат и да подслушват. Още ли ви е смешно? Бай- бай , демокрация!/ не че я има/ На практика , стига да пожелае някой, може да се събере значителен обем от информация за социалния ни живот само от записите на камерите.
Забележка: Не съм гледала нито един конспиративен филм. Просто гледам
ФИЛМА "ЖИВОТ" всеки ден.