Пак ли старата песен...Batbayan написа:....
Различните места имат различно значение, няма как да отговоря еднозначно.Batbayan написа:1. контрол на определени места в университета
Жива и дееспособна охрана на входовете предотвратява, а не наблюдава "безредиците". А може да го решим още по-лесно - ако не пускаме никого в СУ, там няма да има безредици, нали така?Batbayan написа:2.следене за безредици
Значи камерата моментално преценява кой е престъпник и кой - не? И идентифицира само престъпниците? Дай да си го кажем открито - ако една камера може да идентифицира "престъпник", значи всеки човек може да бъде идентифициран по всяко времеBatbayan написа:3.идентификация на престъпник
След като записът не е доказателство, защо се монтираха камери?Batbayan написа:4.записът като доказателство
Ако не стават за нищо, тогава ректорът ще отговори защо е похарчил парите. Ако стават, искам да знам за какво стават. Знаеш, че имам право да знам, нали?Batbayan написа:А камерите, които за нищо не стават - какво те заплашват тогава?
Съвсем просто е. Ти одобряваш ли да те наблюдават (дори и ако пре-великият Закон го позволява)?Batbayan написа:Само ще те попитам - след като ти се струват толкова безполезни камерите за : ]то защо тогава те притеснява, че ще те снимат?