Доко София - ЦСКА 2:2
А Леци злееее...
Бием сега Доко Столипиново, в сряда Говедарци... нещата се подреждат.
Модератори: ники, Methuselah

Липсва ви шампионски манталитет. И не бъди много сигурен, че ще ви е лесно на Герена. Иначе Литекс наистина са в добра форма, обаче и ние също тръгнахме нагоре. Ще е интересен мач.Бeтон написа:И така да е.
Но поне е оправдано от временните факти.![]()
Само не сме едноличен лидер при вкараните голове, ако Муши бе по-концентриран и това щеше да е факт, но в сряда и по този показател ще бъдем номер едно.
Газим наред, смачкахме всички възможни претенденти за титлата.
Още нещо да липсва?
А да - победа на Гереня, ако това може да е показател шампиона заслужил шампион ли е. Все пак бихме по-предни отбори на техните терени (Доко Сф и Цаците), предполагам в сряда ще вземем поредните 3 точки.
И после кой се надъхваCliff Burton написа:Липсва ви шампионски манталитет. И не бъди много сигурен, че ще ви е лесно на Герена. Иначе Литекс наистина са в добра форма, обаче и ние също тръгнахме нагоре. Ще е интересен мач.

Аз не намирам връзка с пердаха, който ядете в ЛЕ и с представянето в А група. По-точно е обратното. Слаби са и двата ни "евробойци" и затова падат в ЛЕ. А не щото падат в ЛЕ, затова се мъчат и в шампионата.Дичоу написа:Една от причините Литекс да са на челото на класирането е, че не играят в Лига Европа
Това вече са розови мечти.Дичоу написа:Мисля, че от зимата, като и ЦСКА и Левски имат само за шампионат да мислят...нещата ще се върнат към логичния си завършек (червени шампиони, сини вицета...Литекс...я купа...я трето място...я и двете)

И аз така си мисля.pink floyd написа:Очертава се "Б" група с пет пловдивски отбора и десет градски мача на сезон.

Естествено, че става въпрос и за супер шампиона от 2004-та и носител на мегатрансконтиненлнатаинтергалактическа купа.Scarface написа:Те и на Галенцето момчетата както са тръгнали...