Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Aи аз какво да кажа за моята рокля. Харесах я още февруари, после обикалях един месец насам-натам и тогава си я взех. Е, не съжалявам, даже мн и се кефя. :)
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

моята си я харесах още миналото лято :roll: и е при мен от малко преди Нова година...и самата рокля на закачалката просд ължава много да ме радва
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Аз вече като си взех почти всикчки неща за балната вечер и почти всеки ден се обличам да се видя как ще изглеждам . Мисля, че е време да престана да го правя да не навредя нещо на роклята.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

нашите затова ми забраниха да я обличам :roll: да не съм я била разтегнала, да не я изцапам...дрън-дрън...откакто я преправиха (средата на февруари) да съм я обличала 2 пъти...а и още не съм си взела абсолютно всичко...Johana, ти ли си търсеше шал? :roll:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Oх, да, с този шал голям куриоз. Представям си шала аз по някакъв там, мой си начин и си мисля, че ще си намеря. И почвам да търся, но уви, както всяка моя представа и тази не съществуваше. :cry: И в събота излизам аз на покупки и от магазин на магазин влизам в един да си търся чантичка... и с влизането виждам шала на мечтите си. :blob: :blob2: :blob3: И ЕСТЕСТВЕНО СИ ГО ВЗЕХ. :D Та сега съм много доволна. :wav:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ее бравос...аз тепърва ще гледам...трябва да ми донесат един, ама най-вероятно ще трябва да си търся...а бтв някой да е мяркал чанти (по Сф говоря) тип протмоне?
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Е, то в Сф сигурно има, ама по принцип са се поопразнили магазините. Аз също бях тръгнала за чанта, но така и не си намерих.... Е, все пак има още малко време. :P
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

everyday_ написа:ее бравос...аз тепърва ще гледам...трябва да ми донесат един, ама най-вероятно ще трябва да си търся...а бтв някой да е мяркал чанти (по Сф говоря) тип протмоне?
на първия етаж в Халите видях такава...
А в Бургас пък почти всичко е портмоне, не можеш да си намериш друго... Добре, че моята ще я шият от плата за роклята...
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Аз пък, след като се екипирах с костюм, риза и обувки, се чудя кво да си правя с косата :lol: Давайте идеи - косата ми е късичка, та няма особено голям избор.

И онова за изрусяването беше шегичка :lol:
Изображение
ZmEiaT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ZmEiaT »

еми ръцни се гола глава като мене :-) аз от 5 години не съм си виждал на какво ми прилича косата... :-)
а иначе бала ми е на 26ти и ще щуреем първо в Радисън и после из Син Сити доколкото разбрах :-)
относно обувки и разни такиа неща... направих най тъпото нещо да си купя обувки без да съм си купил костюм и сега си търся костюм според цвета на обувките :-)
България Над Всичко !
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

А как стоят нещата с албумите ви??Нас ни снимаха вчера и днес ни дадоха снимките,които са под всякаква критика,ужасни са...С триста зора една избрах уж дето да дам за албума,ама и тя не ми харесва,а се оказа че има снимки,които даже не са извадени...Да не говорим че общатата ни снимка е ужасна-нареди ни на едни стълби едни под други и тези най-отзад не се виждат ама грам....Ооооо тъпа история.... :( :cry:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ние ще се снимаме другата седмица...не съм особено щастлива от факта.
starMonkey, скоро с един приятел разглеждахме къси мъжки прически..определено нямаш голям избор...обличаш костюма,слагаш вратовръзката...дрън дрън, сресваш се и отлиташ :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ох, с тея албуми е направо ужас. В нашия клас всеки иска майка си и баща си, т.е. не можем да вземем общо решение. Но в крайна сметка другата седмица ще се снимаме и дано да станат хубави. :!: :!: :!:
Иначе ще си имаме и DVD албум от изпращането и бала, което е прекрасно. :D
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

starMonkey написа:Аз пък, след като се екипирах с костюм, риза и обувки, се чудя кво да си правя с косата :lol: Давайте идеи - косата ми е късичка, та няма особено голям избор.

И онова за изрусяването беше шегичка :lol:
ти недей ами аз май навих без да искам един човек да си дупчи ушите специално за бала и да слага обички тип Бекъм...оле горкия...мисли си че ще му отива...що някой хора не разбират от ирония!?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Албум?!? Аз за такова нещо при нас дори не съм чувала... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”