Напиши го направо цялото наново. Има хубави шрифтове из интернета... Да речем че понеже ти е ника това, така вече е ОК. Димо
Предложения за промяна и развитие на форума
Re: Предложения за промяна и развитие на форума
Напиши го направо цялото наново. Има хубави шрифтове из интернета... Да речем че понеже ти е ника това, така вече е ОК. Димо
la douleur exquise
Абе, фак, забелязала ли си колко потресаваща грешка имаш в подписа?

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Сякаш аз съм писал подписа и'...

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Мила Мила,
Батко Бетон вече го отбеляза, но оценявам интереса ти към подписа ми.., наистина.
Но няма да се занимавам да поправям грешките на другите..
ше караме безпросветни и неграмотни..
се тая
само ше добавим долу под картинката и едно "и админи", че ми се струва незавършено...
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Направо го поправи на "форумци", да не играеш на дребно, му всички да обхванеш, така...
Ъм то аватара за кво е според тебе?!

la douleur exquise
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
При това не една, а 3 на брой. Специалист може и повече да откриеМила написа:Абе, фак, забелязала ли си колко потресаваща грешка имаш в подписа?![]()
![]()

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Току що ми хрумна една идея. За ранговете.
По принцип те са пряко свързани с броя постове. И се предполага, че трябва да отразяват определен статус на съответния потребител. Ок, обаче малко трудно може да се сравнява потребител, който е активен от 5 години и такъв, който е активен от 5 месеца, ако бройката на постовете им е близка. Очевидно е, че единият пише много повече и много по-често от другия. И все пак ранговете им ще са еднакви... статусите им ще са привидно еднакви.
А какво, ако ранговете са свързани не с броя постове изобщо, а броя постове, които се правят на ден? Системата мисля, че ги изчислява автоматично - еди-кой-си, пише средно по 5 мнения на ден. Ако има начин ранговете да са свързани с това, ще е възможно те да варират и да отразяват моментната активност. Така аз може сега да съм много активна, да пиша по 20-30 мнения на ден, но след година положението да се промени и почти да не влизам. Така рангът ми ще се смени на по-ниският, кореспондиращ на моментната ми активност.
Знам, че по принцип повечето редовни потребители вече са си сменили ранговете с нещо свое си. И че има вероятност чисто технически да е невъзможно подобно нещо да бъде изпълнено. Но реших, че си струва поне да споделя идеята
По принцип те са пряко свързани с броя постове. И се предполага, че трябва да отразяват определен статус на съответния потребител. Ок, обаче малко трудно може да се сравнява потребител, който е активен от 5 години и такъв, който е активен от 5 месеца, ако бройката на постовете им е близка. Очевидно е, че единият пише много повече и много по-често от другия. И все пак ранговете им ще са еднакви... статусите им ще са привидно еднакви.
А какво, ако ранговете са свързани не с броя постове изобщо, а броя постове, които се правят на ден? Системата мисля, че ги изчислява автоматично - еди-кой-си, пише средно по 5 мнения на ден. Ако има начин ранговете да са свързани с това, ще е възможно те да варират и да отразяват моментната активност. Така аз може сега да съм много активна, да пиша по 20-30 мнения на ден, но след година положението да се промени и почти да не влизам. Така рангът ми ще се смени на по-ниският, кореспондиращ на моментната ми активност.
Знам, че по принцип повечето редовни потребители вече са си сменили ранговете с нещо свое си. И че има вероятност чисто технически да е невъзможно подобно нещо да бъде изпълнено. Но реших, че си струва поне да споделя идеята
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

подкрепям
още няколко дни без особено количество работа и доста ще напредна в класацията 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Аз пък не мисля, че е нужно подобно нещо. Най-много да стимулира спаменето с цел даден потребител да си запази ранга. А и колко хора всъщност ползват тези рангове....повечето си ги персонализират.
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Няма невъзможни неща, Силве, макар и да няма готова опция за това нещо в добавката за ранговете. Според мен достатъчно интересно ще е и ако сменим ранговете... Все пак те са си такива още от 3-4 години. Не си спомням кой точно ги мисли тогава, и макар и доста забавни, може би е време за предложения какви нови да сложим по подразбиране. Пък след това който желае може да си ги смени...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ама аз не настоявам да има точно такава промяна, каквато ми е хрумнала на мен 
Просто идеята ми дойде в главата и я оцених като достатъчно интересна, че да си заслужава да бъде споделена.
Що се отнася до сегашните рангове, аз и такива много ги харесвам
Просто идеята ми дойде в главата и я оцених като достатъчно интересна, че да си заслужава да бъде споделена.
Що се отнася до сегашните рангове, аз и такива много ги харесвам
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сложете най-високия ранг да е "очарователен тормозик" - в случай, че идеята на Мидуинтър се приеме, и ранговете се определят от коефициента Мнения/Ден