[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
Мега малоумния тест по управление и продуцентство - вместо да ни питат как се пише договор за издаване на компакт диск например, трябваше да пишем какви са приходите на провинциални (да не кажа и по-лоша дума) оперни трупи... блях

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Чапле, що не звъннА да питаш? То не че можех да ти кажа, ама поне щях да те подведа "учено" - все пак, за опера говорим.
А по темата няма да почвам да пиша - че почна ли, сигурно няма да мога да спра, преди да ударя ограничението откъм символи в едно мнение. Обаче си повтарям припева на "Have you ever seen the rain" почти като мантра и си чакам билетите с надежда. Все нещо хубаво ще има. Трябва да има.
Ще се размажа. Бедна ви е фантазията.
А по темата няма да почвам да пиша - че почна ли, сигурно няма да мога да спра, преди да ударя ограничението откъм символи в едно мнение. Обаче си повтарям припева на "Have you ever seen the rain" почти като мантра и си чакам билетите с надежда. Все нещо хубаво ще има. Трябва да има.
Ще се размажа. Бедна ви е фантазията.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Последната скапана надежда.
Скапана е, защото има реално основание да съществува.
Но и другите имаха! Всички останали скапани надежди имаха реално основание да съществуват и въпреки всичко ме провалиха!
Сега и последната ще направи точно същото.
Скапана е, защото има реално основание да съществува.
Но и другите имаха! Всички останали скапани надежди имаха реално основание да съществуват и въпреки всичко ме провалиха!
Сега и последната ще направи точно същото.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
1 към 1 с мидуинтърката
само че имам време малко да почакам да видя дали и моята последна ще рухне.
само че имам време малко да почакам да видя дали и моята последна ще рухне.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тези дни имам все по-малко време за сън, и все повече ангажименти, а аз не обичам така - ей го, днеска докато ми излезе от устата "Боби, аре на стола на УАСГ" и вече бяхме 6ма за стол, някакво rpg-парти сформирахме и си направихме парти у въпросния стол. Ей така, ЕНцидентно, уж да убия 10-20 мин, а накрая се оказа, че съм бил 12 часа извън нас цял ден...
Мога да се оплача и от друго - новия ми проект, уж замислен за нещо кратко с 10-12 стихотворения, изБУЯ до мащабен проект, и сега ще се наложи да избирам кои да включвам, за да го държа с около 20 парчета. Мога да ползвам принципа на разни колеги-пуйети "Ней важнъ римъта, важнуту йе дъ има хиту'и", епа ше има ве, вече турих стихове за наркотиците, алкохола и необуздания секс. Мутация неква, нали трябва да се развивам като драскач... не'йе саму ду хиту'ити и нъродъ дъ пляскъ....
Ам и друго оплаквание имам - бях привлечен в роля за нов аматьорски филм на мои колеги. Общо взето съм първия извън двамата автори, който беше каст-нат за роля в проекта. Филма е обещаваш, познавам си хора, проблема е, че ще е чак след сесията и още няма сценарии и образно казано, съм единствения човек, съгласил се да участва... има време, да се уредят нещата и на пролет, да почнем снимки...
И за всички други, които си мислят, че живота им е гаден - Karma is a b!tch... каквото си направиш, това ще си получиш, бъдете по-добри с хората и Съдбата/Бог/Заратустра/Сталин (или в който там вярвате) ще ви възнагради за усилията и добрите намерения. Тва не си го смуча от пръстите, гледайте My Name Is Earl и Joan Of Arcadia за доказателство. Ако ми се случи нещо гадно, значи ми се връща за нещо гадно, което съм сторил. Ако ми се случва постоянно, значи е мащабно отмъщение на Небесата. Та, същото и с вас... Quid pro Quo, baby...
Мога да се оплача и от друго - новия ми проект, уж замислен за нещо кратко с 10-12 стихотворения, изБУЯ до мащабен проект, и сега ще се наложи да избирам кои да включвам, за да го държа с около 20 парчета. Мога да ползвам принципа на разни колеги-пуйети "Ней важнъ римъта, важнуту йе дъ има хиту'и", епа ше има ве, вече турих стихове за наркотиците, алкохола и необуздания секс. Мутация неква, нали трябва да се развивам като драскач... не'йе саму ду хиту'ити и нъродъ дъ пляскъ....
Ам и друго оплаквание имам - бях привлечен в роля за нов аматьорски филм на мои колеги. Общо взето съм първия извън двамата автори, който беше каст-нат за роля в проекта. Филма е обещаваш, познавам си хора, проблема е, че ще е чак след сесията и още няма сценарии и образно казано, съм единствения човек, съгласил се да участва... има време, да се уредят нещата и на пролет, да почнем снимки...
И за всички други, които си мислят, че живота им е гаден - Karma is a b!tch... каквото си направиш, това ще си получиш, бъдете по-добри с хората и Съдбата/Бог/Заратустра/Сталин (или в който там вярвате) ще ви възнагради за усилията и добрите намерения. Тва не си го смуча от пръстите, гледайте My Name Is Earl и Joan Of Arcadia за доказателство. Ако ми се случи нещо гадно, значи ми се връща за нещо гадно, което съм сторил. Ако ми се случва постоянно, значи е мащабно отмъщение на Небесата. Та, същото и с вас... Quid pro Quo, baby...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Call Center-а на Глобул. Звъннах, за да се откажа от хартиените писма.
Лелееееее...
Попаднах на една пуйка... яко зле.
Което продължава да ме учудва е, че системите не печатат на екран кой номер звъни и от коя клетка (или пуйките не виждат). В резултат на това се задават безмислени въпроси.
Указателя this.Number()
не върши работа и трябва явно да се укаже 10 цифрения низ. Разбирам на баба си да правиш услуга, ама става дума за собствения ти номер, от който звъниш.
Пита ме за номера на личната карта... Казвам й.
- Не е този.
Пак й го диктувам.
- Да.
Следващото нещо е, казвам си предишния адрес - Студентски град...
Тая - не е този.
Аз вече почнах да се нервирам.
- Е как бе. (само дето не я изругах) Плащал съм си сметки от много места в страната, но хартиените ми писма само в София бяха.
Тая:
- Да.
Аз - Да, София, Студентски град, бл...
този е. Получавате 2% отстъпка от месечната ви такса за период от 6 месеца. Благодарим Ви, че позвънихте на Globul Call Center.
Тая в полето "град" сигурно попълва Студентски
Да ми благодари, че се наспах докато се събудя сам, наобядвах се и днес няма видя ФМИ. Иначе можеше да си чуе нещо за майката и лелята.
Лелееееее...
Попаднах на една пуйка... яко зле.
Което продължава да ме учудва е, че системите не печатат на екран кой номер звъни и от коя клетка (или пуйките не виждат). В резултат на това се задават безмислени въпроси.
Указателя this.Number()
Пита ме за номера на личната карта... Казвам й.
- Не е този.
Пак й го диктувам.
- Да.
Следващото нещо е, казвам си предишния адрес - Студентски град...
Тая - не е този.
Аз вече почнах да се нервирам.
- Е как бе. (само дето не я изругах) Плащал съм си сметки от много места в страната, но хартиените ми писма само в София бяха.
Тая:
- Да.
Аз - Да, София, Студентски град, бл...
този е. Получавате 2% отстъпка от месечната ви такса за период от 6 месеца. Благодарим Ви, че позвънихте на Globul Call Center.
Тая в полето "град" сигурно попълва Студентски
Да ми благодари, че се наспах докато се събудя сам, наобядвах се и днес няма видя ФМИ. Иначе можеше да си чуе нещо за майката и лелята.

това направо за "Какво ви направи щастливи днес"Бeтон написа: Тая в полето "град" сигурно попълва Студентски![]()
![]()
![]()
![]()
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
ОК, ама при условие, че днес няма да видя ФМИ, някак си останалите радости са в сянка.

Поредната грешка
...май няма спасение от тях 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
паста за зъби.. в окото
няма друга патица подобна
няма!
няма друга патица подобна
няма!
la douleur exquise
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Сериозно (и ненужно) усложнения начин, по който ни се дава материала по Линейна Алгебра, който сам по себе си не е особено сложен.
Общо 12 букви за означение на индекси (броих) - n,k,t,j,i,s,Lambda,Sigma, Alpha, Beta, Tau, Delta. А за Сума, фи-та, кси-та и пси-та не говоря, защото са други означения.
Като добавиш и латински букви за векторите, както и тройното индексно означение от рода на Аijk, и ... абе гадост.
Общо 12 букви за означение на индекси (броих) - n,k,t,j,i,s,Lambda,Sigma, Alpha, Beta, Tau, Delta. А за Сума, фи-та, кси-та и пси-та не говоря, защото са други означения.
Като добавиш и латински букви за векторите, както и тройното индексно означение от рода на Аijk, и ... абе гадост.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name