Джогинг/баскетбол утре
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Джогинг/баскетбол утре
Здравейте, колеги. Интересува ме от колко часа и къде утре има тренировки по баскетбол или джогинг, че трябва да се записвам на някакъв спорт, а малко съм позакъснял. Благодаря предварително 
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Re: Джогинг/баскетбол утре
За жалост поне на мен ми е. Иначе аз нямам никакво желание за този спорт, но няма какissoax написа:догодина ама за 1ви курс не е ли задължително
въпросът беше по скоро риторичен .. но ако не си го записал когато му беше времето освен да отидеш да питаш в учебен отдел във факултета си да ти се навикат едно хубаво и евентуално да ти кажат какво може да направиш 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
След като спортът е задължителен, това означава, че имаш изпит и оценка по него. Както имаш изпит и оценка по всяко едно друго нещо.
И не можеш да завършиш, ако имаш дори един невзет изпит.
Не може тази година да й теглиш една и да ходиш от другата година редовно.
Харесай си спорт и иди да говориш с преподавателя. Обясни му ситуацията, опитай се да получиш компромис от негова страна и да те запише в групите си. После започваш да ходиш редовно и да наваксваш присъствия.
(и, о, боже господи, какво е това "нямам желание за спорт"?
Искат да ви изкарат да си раздвижите малко кокалите и вече атрофиращите мускули за всичко на всичко един час седмично и всички започват да мрънкат...)
И не можеш да завършиш, ако имаш дори един невзет изпит.
Не може тази година да й теглиш една и да ходиш от другата година редовно.
Харесай си спорт и иди да говориш с преподавателя. Обясни му ситуацията, опитай се да получиш компромис от негова страна и да те запише в групите си. После започваш да ходиш редовно и да наваксваш присъствия.
(и, о, боже господи, какво е това "нямам желание за спорт"?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

ами аз като карах спорта /преди много години/ по едно време към средата на семестъра ме беше налегнал един мъързел та редовно си пропусках спорта .. на края шефчето вика трябва да имаш еди си колко часа ти имаш с 4 значи до края на седмицата идваш всеки ден да караш спорт и си окУраган написа:Е, какво ще прави, ще ходи на всяка от сега нататък и ще дава 110%
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Ами аз затова съм се насочил към джогинга. Като говорих с въпросния преподавател ми каза, че мога ако реша да дойда за пръв път и на 15-ти януари и за 1 седмица да си направя присъствията за 6
Въпросът беше дали някой знае от утре колко има тренировка, за да отида направо след лекции. Но май просто ще рискувам - в най-лошия случая ще се поразходя малко, което си е кофти, но не е чак болка за умиране.
Иначе аз имах желание за друг спорт, но на 4тия ден от записванията местата бяха свършили. После бях болен, мързеше ме и тн, та затова чак сега