Каква бира пиете?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Каква бира пиете?
Бетон: Абе Арианата и да не е от най-хубавите марки, поне минава за бира. Славената и Астиката (тази новата, де, дето е и в PVC) направо не са бира. За нищо не стават. Аз поне тях не мога да ги пия - ужасни и на вкус, и на мирис. А какво има в тях не ми се и мисли...
Knights of the Cross
Абе пак има разлика - едната, за разлика от другите, поне става. Не е нещо особено, ама като я пия, поне няма вкус на разредена спиртовка. 
Knights of the Cross
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Пак ли ми беше изтрито мнението? егаси. Ще се повторя. Астика е най-гадната бира, според мен. Кара ме даTommy написа:Бетон: Абе Арианата и да не е от най-хубавите марки, поне минава за бира. Славената и Астиката (тази новата, де, дето е и в PVC) направо не са бира. За нищо не стават. Аз поне тях не мога да ги пия - ужасни и на вкус, и на мирис. А какво има в тях не ми се и мисли...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Я не пием бира, няма смисъл. Тва е все едно да се пробвам с колело срещу Валентино Роси с най-мощния му мотор... - отстрани изглежда смело, но всъщност е мега-глупост...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
А кво пиеш? Мартинита?Kristo написа:Я не пием бира, няма смисъл. Тва е все едно да се пробвам с колело срещу Валентино Роси с най-мощния му мотор... - отстрани изглежда смело, но всъщност е мега-глупост...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Старопрамена мене пък си ме кефи.
Омразни са ми туборд, каменица, загорка, мм (особено мм 3 литра)
ахахахахахахахах мартини бианко
Омразни са ми туборд, каменица, загорка, мм (особено мм 3 литра)
ахахахахахахахах мартини бианко
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ракия, Вино, Ром, Уиски, Узо или Мастика... общо взето май всичко останало, не ми се е случвало да казвам за алкохол "тва не го искам"... като ми дават, пийвам, не съм капризен...allshallperish написа:А кво пиеш? Мартинита?Kristo написа:Я не пием бира, няма смисъл. Тва е все едно да се пробвам с колело срещу Валентино Роси с най-мощния му мотор... - отстрани изглежда смело, но всъщност е мега-глупост...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
земи това сравнениеKristo написа:Я не пием бира, няма смисъл. Тва е все едно да се пробвам с колело срещу Валентино Роси с най-мощния му мотор... - отстрани изглежда смело, но всъщност е мега-глупост...
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
По принцип не харесвам българската бира. Но като че ли най-вкусна е Шуменското. Каменица пия в краен случай (разбирай лято, искам прохладна течност, а в заведението се предлага само Каменица и Загорка). Арианата не я обичам много.
Аз пък нея я избягвам, за разлика от повечето хора около мен. Нещо ми се струват някои бири по-сладникави. Въпрос на вкус, естествено.
Knights of the Cross
Шуменското много го развалиха. По-добре да пия вода от чешмата.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Най-лоша е Айряна тъмно.
А най-хубавата българска бира беше старото Пиринско, когато още го правеха в Благоевград. Сега жуля Стела.
А най-хубавата българска бира беше старото Пиринско, когато още го правеха в Благоевград. Сега жуля Стела.
Да, за Пиринското в старите бутилки съм абсолютно съгласен. 
За Арианата - и да не е нещо особено, нея я понасям. Всъщност ми се струва по-хубава от други български бири, касто Каменица, например.
За Арианата - и да не е нещо особено, нея я понасям. Всъщност ми се струва по-хубава от други български бири, касто Каменица, например.
Knights of the Cross
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Ами Каменица е добре измислена бира, направена с блатна вода.Tommy написа:Да, за Пиринското в старите бутилки съм абсолютно съгласен.
Онова Пиринско имаше плодов привкус на ябълка/дюля.
---
Ураган, и "Хаберман" е яко гаражно качество. Правят я в село Труд!