НБУ

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: НБУ

Мнение от Jamesmagno »

Урагане, някакъв misunderstanding се е получил явно. Ако исках да се включа в меренето на пишки, щях да го направя по-рано в темата. Просто систематизирано описах какво ми харесва в НБУ и това е всичко. Въпреки съмнението си, че ще започнеш да сравняваш за милионен път, проявих интерес към последното ти мнение - изглеждаше достатъчно обемно, за да има нещо интересно в него, но се разочаровах. Гузен негонен бяга (не коментирам произхода на темата). Язък за изхабеното пространство. Аргументацията ти е крайно незадоволяваща, а на места просто глупава. А и ненужна - не съм тръгнал да споря с никого. :D
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Jamesmagno написа:не коментирам произхода на темата
:roll:
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Methuselah написа:*Паркингът ни е с бариера, което гарантира, че имаш място, където да паркираш. Но това не е проблем отвъд Овча купел. Така че може би е еднакво положението с паркинга (все пак ние трябва да чакаме докат се вдигне некфа бариера :? ).
И поради тази причина и редица други не съм си вземал от дистанционните, които почти никога не са в наличност. Ама даскалите са оборудвани сите.

Паркирам си на друго място, в пъти ми е по-удобно. Избягвам задръстване, ако се образува по Баучер и не си тръскам колата по паважа, който е в плачевно състояние. Не е пренареждан откакто е сложен, най-вероятно. А трамвайните линии още малко ще излязат с цялата си височина.

Въпреки, че се излъгах да запиша магистратура във ФМИ, това не променя мнението ми за него :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: даже го затвърждава.
Така че не задавайте въпроси защо фак е в НБУ, ама и в СУ психология.

Ако иска, може да бъде и в Кеймбридж.

Както обичам да казвам... друго беше при проф. Биолчев и проф. Боянов, Бог да го прости.
Изображение
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Jamesmagno написа:...Преподавателите ми са ерудирани, ентусиазирани... Има паркинг, а и около университета има предостатъчно места за паркиране...
1. Преподавателите ми са изненадващо добри, дори за критериите ми, поставени от самите тях, което говори за техен личен прогрес.
2. Никога не съм имал проблем да намеря място за паркиране, но думата "предостатъчно" е много недалновидна.
Едно от любимите ми неща в НБУ е това, че мога да влизам в различни лекции на различни преподаватели и да си приказвам с преподавателя лично и да се обогатявам по много директен начин. Има лекции на теми, които са ми интересни, които се провеждат с 2-3ма в залата и аз, съставлявайки 33% от аудиторията, вземам много активно участие. Това е нещо, което не мога да си представя другаде- а не е като да не съм виждал други ВУЗ-ове.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Министерството е нaшО!!!
:P
la douleur exquise
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Сега през ден на безплатни семинари в чужбина :)
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

e с'а ще тръгнат приказки, че сме връзкари..
чакай само малко

:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Кат имаш пара за кво са ти връзки?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:mrgreen: :mrgreen:
ама точно обратното е
:mrgreen:
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

FightForFreedom написа:аз, съставлявайки 33% от аудиторията
И аз мразя "лекции" и "упражнения" с една сюрия народ.

То т'ва не са курсове, ами калабалък.
Изображение
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Напълно подкрепям! :x
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Prudence написа:Кат имаш пара за кво са ти връзки?
А, де? Ама аз като и пара и връзки нямам, кво да правя? :)
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Като повечето от нас: Търчиш от работа на лекции и обратно; къде спиш, къде не... Учиш в рейсове.. Отвреме на време вършиш странични неща за някой лев; ходиш на стол; пестиш от повечето удоволствия и ако края на всеки месец излизаш на нулата - се радваш. ;)
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Да караш бааааааааавничко с колата си покрай някой бееееееееееден човечец, мръзнещ на спирка и да си си пуснал една мааааааааааазничка музичка и да си си турил една маааааааааааааааазничка усмивчица е нищо в сравнение с това да вземеш сто пъти по-добро работно място от сто пъти по-квалифициран от теб човек, защото имаш връзки. Това да имаш връзки, поне в България, е благо номер 1, защото плюе на дългогодишния труд на останалите и приватизира обществени блага от типа на работните места в твоя полза. Аз лично предпочитам влиятелен човек да ми дължи услуга, отколкото да спечеля 5 милиона лева от хазарт ей тъй.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Има два вида връзки :

Бутане на хора, които заслужават и биха били на местата си, ако им се помогне.Което далеч не е лошо.
И бутане на хора, които си нямат и понятие от това, за което ги бутат, но пък ще получават много пари.Това вече е страшното.

Ако човек може и не е леке няма лошо да си ползва колкото си иска връзки, стига след това да е компетентен и добър в работата си.

Така че не е добре само да се плюе по тези, които имат връзки.Аз не отричам, че имам и ги ползвам.Но се старая и да заслужа, това което ми се дава.

The names of the future are stamping of impatience.
Заключено

Обратно към “Мнения”