Нестандартни положения - прекъсване, отстраняване и пр.
Модератор: sientelo
-
smi
- В началото бе словото
- Специалност: политология
- Курс: първи
Re: Нестандартни положения - прекъсване, отстраняване и пр.
Къде да се оплача,че съкилийниците ми в общежитието пушат марихуана в стаята-някой ще ме чуе ли

- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Единствено на арменския попsmi написа:Къде да се оплача,че съкилийниците ми в общежитието пушат марихуана в стаята-някой ще ме чуе ли![]()
Иначе сериозно - ако се оплачеш на домакинката... може да има единствено ефект да те премести в друга "килия" и след известен период от време тези двамата да те пребият някъде
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Право съм, трети курс... все ощеСандра написа:Ти право ли у4иш?Кой курс си
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Явно тази година са променили нещо.Много лошо
Кога ти го казаха?
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Честно казано не помня вече - края на септември... началото на октомври... там някъде. Странен е парадоксът, че с два невзети изпита подаваш молба само формално, защото веднага ти заверяват семестъра и просто си оставяш молбата без реално да има значение дали ще се одобри, или може би по-точно се одобряват всички. Докато при три изпита - няма смисъл изобщо да се подава, защото тъй или иначе няма да се одобри... Явно се връщаме към формулата - два са малко, три са много...
Странно е, защото съм почти сигурна, че чух зад мен на опашката хора , че са записали 5 курс с 3 /2 наказателни, които май не ги брояли заради лудостите на Стойнов/.Просто не знам.В този факултет всяка година ново двайсет....
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За 5-ти курс се прави един вид компромис, тъй като им е последна година... Това ми беше обяснено на мен 
Каза, че си платила такса...може би не си нито отстранена,нито прекъснала, а презаписала годината.В правилника има някаква такава опция, като разликата с прекъсването е именно това, че плащаш такса.Абе,не им се шашкай,вярно, че е ужасна история.
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Съмнявам се да правят проверка на платилите семестриална такса. То едни прости електронни досиета няма... Единственото "доказателство" за платена такса е касовата бележка
Не че ще някой ще тръгне да си я изфабрикува, но така или иначе никой не прави проверка в някаква си система (поради отсъствието на такава) дали си платил. Както и да е - с всички тия много думи без смисъл исках само да кажа, че реално те няма как да знаят, че съм платила... а инспекторката ми каза само да си гледам работата, тъй че и това не важи
Но така или иначе отдавна спря да ми пука...
Здравейте,
Имам въпрос...
Аз съм 1ви курс и искам да се отпиша. Каква е процедурата. и изпраща ли се съобщение на постоянния адрес т.е. на родителите за отписването?
Благодаря
Имам въпрос...
Аз съм 1ви курс и искам да се отпиша. Каква е процедурата. и изпраща ли се съобщение на постоянния адрес т.е. на родителите за отписването?
Благодаря
това ли е най важнотоaaannniii написа: изпраща ли се съобщение на постоянния адрес т.е. на родителите за отписването?
хах това не е училище .. няма родителски срещи и порицание пред другите
.. предполага се че по собствено желание си се записала по собсвено и се отписваш никой няма да седне да търси вашите че да им обяснява че не ходиш на лекции или си се отписала все пак си пълнолетна вече
... но пък защо не помислиш по въпроса да поговориш с вашите да им обясниш как стоят нещата .. не ти се учи ли не ти харесва специалността или там какъвто е твоят случай .. според мен е по добре да знаят .. но това си е мое мнение 
Спокойно.Никой,никъде, никакво съобщение няма да ти прати 
Здравейте!
Моята ситуация е доста... срамна
Уча журналистика задочно, завърших семестреално 2007, като имам два невзети изпита.
Доста неща прочетох, но става дума за прекъсване след 1ви - 2ри курс.
Моля ви, ако някой знае да ми каже какво точно трябва да направя, за да се дипломирам и дали има срокове, които може би съм изпуснала..
Благодаря много!
Моята ситуация е доста... срамна
Уча журналистика задочно, завърших семестреално 2007, като имам два невзети изпита.
Доста неща прочетох, но става дума за прекъсване след 1ви - 2ри курс.
Моля ви, ако някой знае да ми каже какво точно трябва да направя, за да се дипломирам и дали има срокове, които може би съм изпуснала..
Благодаря много!