Нестандартни положения - прекъсване, отстраняване и пр.

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
smi
В началото бе словото
Специалност: политология
Курс: първи

Re: Нестандартни положения - прекъсване, отстраняване и пр.

Мнение от smi »

Къде да се оплача,че съкилийниците ми в общежитието пушат марихуана в стаята-някой ще ме чуе ли :twisted: :twisted:
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

smi написа:Къде да се оплача,че съкилийниците ми в общежитието пушат марихуана в стаята-някой ще ме чуе ли :twisted: :twisted:
Единствено на арменския поп :lol:
Иначе сериозно - ако се оплачеш на домакинката... може да има единствено ефект да те премести в друга "килия" и след известен период от време тези двамата да те пребият някъде :wink: Друг вариант е полицията... за теб последствията ще са същите, но без преместването в друга стая :lol:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Сандра написа:Ти право ли у4иш?Кой курс си
Право съм, трети курс... все още :)
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Явно тази година са променили нещо.Много лошо :evil: Кога ти го казаха?
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Честно казано не помня вече - края на септември... началото на октомври... там някъде. Странен е парадоксът, че с два невзети изпита подаваш молба само формално, защото веднага ти заверяват семестъра и просто си оставяш молбата без реално да има значение дали ще се одобри, или може би по-точно се одобряват всички. Докато при три изпита - няма смисъл изобщо да се подава, защото тъй или иначе няма да се одобри... Явно се връщаме към формулата - два са малко, три са много...
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Странно е, защото съм почти сигурна, че чух зад мен на опашката хора , че са записали 5 курс с 3 /2 наказателни, които май не ги брояли заради лудостите на Стойнов/.Просто не знам.В този факултет всяка година ново двайсет....
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

За 5-ти курс се прави един вид компромис, тъй като им е последна година... Това ми беше обяснено на мен :)
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Каза, че си платила такса...може би не си нито отстранена,нито прекъснала, а презаписала годината.В правилника има някаква такава опция, като разликата с прекъсването е именно това, че плащаш такса.Абе,не им се шашкай,вярно, че е ужасна история.
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Съмнявам се да правят проверка на платилите семестриална такса. То едни прости електронни досиета няма... Единственото "доказателство" за платена такса е касовата бележка :shock: Не че ще някой ще тръгне да си я изфабрикува, но така или иначе никой не прави проверка в някаква си система (поради отсъствието на такава) дали си платил. Както и да е - с всички тия много думи без смисъл исках само да кажа, че реално те няма как да знаят, че съм платила... а инспекторката ми каза само да си гледам работата, тъй че и това не важи :mrgreen: Но така или иначе отдавна спря да ми пука...
aaannniii
В началото бе словото

Мнение от aaannniii »

Здравейте,

Имам въпрос...

Аз съм 1ви курс и искам да се отпиша. Каква е процедурата. и изпраща ли се съобщение на постоянния адрес т.е. на родителите за отписването?

Благодаря :)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

aaannniii написа: изпраща ли се съобщение на постоянния адрес т.е. на родителите за отписването?
това ли е най важното :lol:
Изображение
aaannniii
В началото бе словото

Мнение от aaannniii »

в случая - да

:)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

хах това не е училище .. няма родителски срещи и порицание пред другите :) .. предполага се че по собствено желание си се записала по собсвено и се отписваш никой няма да седне да търси вашите че да им обяснява че не ходиш на лекции или си се отписала все пак си пълнолетна вече :) ... но пък защо не помислиш по въпроса да поговориш с вашите да им обясниш как стоят нещата .. не ти се учи ли не ти харесва специалността или там какъвто е твоят случай .. според мен е по добре да знаят .. но това си е мое мнение ;)
Изображение
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Спокойно.Никой,никъде, никакво съобщение няма да ти прати :)
politooo
В началото бе словото

Мнение от politooo »

Здравейте!

Моята ситуация е доста... срамна :)
Уча журналистика задочно, завърших семестреално 2007, като имам два невзети изпита.
Доста неща прочетох, но става дума за прекъсване след 1ви - 2ри курс.
Моля ви, ако някой знае да ми каже какво точно трябва да направя, за да се дипломирам и дали има срокове, които може би съм изпуснала..

Благодаря много! :flower:
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”