eм значи не е грипМила написа:антибиотици...
НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
la douleur exquise
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Искам да се оплача, че искам да намеря темата искам искам, ама няма и да напиша, че искам портокалов сок на фанер (онзи с консервантите/парченца плод/), ама ц...
Водата също би могла да се измие.
ужасТна трагедия просто .. направо ми се къса сърцето
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 15&t=12631
ето излей си душата
ето излей си душата
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
как мислиш? ще ми олекне ли на душата, като уцеля темата?issoax написа:ужасТна трагедия просто .. направо ми се къса сърцето![]()
ето излей си душата
вечно признателна, човече ;]
Водата също би могла да се измие.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ок, това просто... не е хубаво. Никак не ми харесва.
(Недейте да четете по-нататък)
Преди два месеца... почти... го оперирахме. Ветеринарят отстрани целия тумор. Целия отвратителен, голям, дълбаещ в котката ми тумор. Котка, която живее вкъщи и за която се грижа вече 10 години. Това не е малко време.
След това разви образование на кожата... голяма, отвратителна, червена рана, която по всички показатели индикираше начало на кожен рак. И с това се преборихме. ..... му, не знам как, но се преборихме и тази рана я няма.
Докато преди около 10 дни не напипах ново топче. Колкото сачмичка, а сега е почти два пъти по-голямо. Пак в близост до млечна жлеза.
А тази вечер с майка ми открихме още един тумор - голям колкото предишния, до трета млечна жлеза.
Проклетото нещо метастазира навсякъде, където му падне. И се развива с нечовешка скорост! Бях толкова внимателна, постоянно го преглеждах, опипвах, търсех следи от нещо... Тези образования се развиха от нищото!
Е, поне вече знам, че не е била моя вината... не е било по невнимание, още първия път. Не е било защото не съм го гушкала достатъчно и не съм му обръщала достатъчно внимание, за да забележа тумора в самото начало, преди месеци, когато предполагаемо е бил почнал да се развива...
Вече знам, че той се развива буквално за дни, най-много седмици. Със скоростта на светлината, неумолимо... не можем да го спрем.
И докато аз знам как да се справя с това, знам как да изместя гледната си точка, перспективата си... да погледна нещата от правилния ъгъл... и да се справя с това... очевидно не съм единствената, която живее в този дом. И направо не мога да си представя как ще убедя майка ми, че вече трябва да започнем да обмисляме вариант за ново котенце. Да потърсим семейство с грижовни стопани и здрави родители... необходимо е. Нужно е.
Но тя не иска да го приеме! Не иска да чуе за това! И не е това, че тя е по-привързана към това животно от мен, но тя е много по-склонна да се поддаде на нещастието и да страда с месеци... неспособна да погледне напред. В сравнение с това, какво означава моята способност да продължа?
(Ето това е истински душевен отпадък. И ако сте стигнали с четенето чак дотук и сте го прочели цялото въпреки предупреждението в началото - значи сте идиоти.)
(Недейте да четете по-нататък)
Преди два месеца... почти... го оперирахме. Ветеринарят отстрани целия тумор. Целия отвратителен, голям, дълбаещ в котката ми тумор. Котка, която живее вкъщи и за която се грижа вече 10 години. Това не е малко време.
След това разви образование на кожата... голяма, отвратителна, червена рана, която по всички показатели индикираше начало на кожен рак. И с това се преборихме. ..... му, не знам как, но се преборихме и тази рана я няма.
Докато преди около 10 дни не напипах ново топче. Колкото сачмичка, а сега е почти два пъти по-голямо. Пак в близост до млечна жлеза.
А тази вечер с майка ми открихме още един тумор - голям колкото предишния, до трета млечна жлеза.
Проклетото нещо метастазира навсякъде, където му падне. И се развива с нечовешка скорост! Бях толкова внимателна, постоянно го преглеждах, опипвах, търсех следи от нещо... Тези образования се развиха от нищото!
Е, поне вече знам, че не е била моя вината... не е било по невнимание, още първия път. Не е било защото не съм го гушкала достатъчно и не съм му обръщала достатъчно внимание, за да забележа тумора в самото начало, преди месеци, когато предполагаемо е бил почнал да се развива...
Вече знам, че той се развива буквално за дни, най-много седмици. Със скоростта на светлината, неумолимо... не можем да го спрем.
И докато аз знам как да се справя с това, знам как да изместя гледната си точка, перспективата си... да погледна нещата от правилния ъгъл... и да се справя с това... очевидно не съм единствената, която живее в този дом. И направо не мога да си представя как ще убедя майка ми, че вече трябва да започнем да обмисляме вариант за ново котенце. Да потърсим семейство с грижовни стопани и здрави родители... необходимо е. Нужно е.
Но тя не иска да го приеме! Не иска да чуе за това! И не е това, че тя е по-привързана към това животно от мен, но тя е много по-склонна да се поддаде на нещастието и да страда с месеци... неспособна да погледне напред. В сравнение с това, какво означава моята способност да продължа?
(Ето това е истински душевен отпадък. И ако сте стигнали с четенето чак дотук и сте го прочели цялото въпреки предупреждението в началото - значи сте идиоти.)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ти ме наричаш ИДИОТ?

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Силвееее! *Гуш*
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Човек, недей. Аз си го свалих лятото. Добре, че не беше на моя комп, де. Болен е. Просто болен, един път като почнеш да цъкаш и се зомбираш...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
***** ** мамалигарска, ееееей!

Ама наистина има някакъв балкански синдром, когато става дума за организация, вършене на работа и уточняване на детайли. То бива, то може, ама... Но няма да оставя нещата така - тоя път не са познали.
"So nonchalant I bet you get what you want but so do I and I ain't losin' today..." Remember?
Особено пък когато става дума за тях.

Ама наистина има някакъв балкански синдром, когато става дума за организация, вършене на работа и уточняване на детайли. То бива, то може, ама... Но няма да оставя нещата така - тоя път не са познали.
"So nonchalant I bet you get what you want but so do I and I ain't losin' today..." Remember?
Особено пък когато става дума за тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
+1alter ego написа:Ей, много тъпанари, много нещо....
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.

Into the endless we ride...