МП Икономика и управление на науката, образованието и иновац
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
-
DanielaNT
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
- Курс: четвърти
МП Икономика и управление на науката, образованието и иновац
Здравейте, колеги. Имам следния проблем. Приета съм и записах тази магистратура в СтФ, но в момента не мога да посещавам лекциите и упражненията ни, защото от СУ ме изпратиха на курс в чужбина. Ще се върна в началото на януари, а до тогава не мога да се запозная нито с вас, нито с преподавателите си. Моля, ако някой колега прочете това да ми пише, за да се "запознаем", за да имам някаква информация за това къде, какво и кога учим, какви изпити ще имаме, дали ни пращат материали на мейлите и т.н., защото от толкова далеч няма как да зная какво се случва, ако не познавам никого! Много ви благодаря! 
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
-
tito
- От дъжд на вятър
- Специалност: Икономика с Английски
- Курс: първи
Re: МП Икономика и управление на науката, образованието и иновац
само да уточня, търсиш хора, които също са записали магистратура ? 
-
DanielaNT
- В началото бе словото
Да, търся хора, които също са записали тази година тази магистратура за неспециалисти- тоест търся си колегите... Благодаря преджарително 
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
-
talasae
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика по отрасъл...
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: talasae
Здравей,
аз съм Галя, която пък си издирва колегите от тази специалност на живо ( засега сме 3 ). Изпити имаме 7-8 - Микроикономика, Макроикономика, Статистика, Математика 1, Пари,банки и финанси, Икономика на труда, Кооперативни финанси.Може и още нещо да има,но това е, което видях в програмата.
А иначе микроикономиката и математиката са в разгара си, както и т.нар "пари". Там не знам и ние как ще се оправим, че ...
Статистика още не сме имали, и никой не е сложил бележка дали изобщо ще имаме, а в неделите, когато досега трябваше да имаме 2 извънредни лекции - поради лични и/или държавни причини Доц.Игнатов, нито който и да било негов заместик не се появи.
Но е вината е малко и в нас предполагам, че никой не потърси информация от деканата.
Та , имаме обща поща - не само за нашата, но и за другите специалности, тъй като караме часове заедно - laymans2009@abv.bg , а паролата е sofiauniversity. Там има някои неща.
аз съм Галя, която пък си издирва колегите от тази специалност на живо ( засега сме 3 ). Изпити имаме 7-8 - Микроикономика, Макроикономика, Статистика, Математика 1, Пари,банки и финанси, Икономика на труда, Кооперативни финанси.Може и още нещо да има,но това е, което видях в програмата.
А иначе микроикономиката и математиката са в разгара си, както и т.нар "пари". Там не знам и ние как ще се оправим, че ...
Статистика още не сме имали, и никой не е сложил бележка дали изобщо ще имаме, а в неделите, когато досега трябваше да имаме 2 извънредни лекции - поради лични и/или държавни причини Доц.Игнатов, нито който и да било негов заместик не се появи.
Но е вината е малко и в нас предполагам, че никой не потърси информация от деканата.
Та , имаме обща поща - не само за нашата, но и за другите специалности, тъй като караме часове заедно - laymans2009@abv.bg , а паролата е sofiauniversity. Там има някои неща.
-
DanielaNT
- В началото бе словото
Здравей. Приятно ми е да се запознаем и много ти благодаря за информацията. Ще ми бъде приятно да се запознаем и на живо. От думите ти разбирам, че поне до момента не само аз не съм се появявала, което до някъде ме успокоява.
-
DanielaNT
- В началото бе словото
Здравейте, колеги! ЧНГ, здраве и успехи!!! Някой има ли програмата и ако я има би ли я пратил на общата поща, много ви благодаря!
Надявам се на 11-ти . 01 да се запознаем (стига да разбера какво и къде имаме).