НБУ
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: НБУ
Урагане, някакъв misunderstanding се е получил явно. Ако исках да се включа в меренето на пишки, щях да го направя по-рано в темата. Просто систематизирано описах какво ми харесва в НБУ и това е всичко. Въпреки съмнението си, че ще започнеш да сравняваш за милионен път, проявих интерес към последното ти мнение - изглеждаше достатъчно обемно, за да има нещо интересно в него, но се разочаровах. Гузен негонен бяга (не коментирам произхода на темата). Язък за изхабеното пространство. Аргументацията ти е крайно незадоволяваща, а на места просто глупава. А и ненужна - не съм тръгнал да споря с никого. 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И поради тази причина и редица други не съм си вземал от дистанционните, които почти никога не са в наличност. Ама даскалите са оборудвани сите.Methuselah написа:*Паркингът ни е с бариера, което гарантира, че имаш място, където да паркираш. Но това не е проблем отвъд Овча купел. Така че може би е еднакво положението с паркинга (все пак ние трябва да чакаме докат се вдигне некфа бариера).
Паркирам си на друго място, в пъти ми е по-удобно. Избягвам задръстване, ако се образува по Баучер и не си тръскам колата по паважа, който е в плачевно състояние. Не е пренареждан откакто е сложен, най-вероятно. А трамвайните линии още малко ще излязат с цялата си височина.
Въпреки, че се излъгах да запиша магистратура във ФМИ, това не променя мнението ми за него
Така че не задавайте въпроси защо фак е в НБУ, ама и в СУ психология.
Ако иска, може да бъде и в Кеймбридж.
Както обичам да казвам... друго беше при проф. Биолчев и проф. Боянов, Бог да го прости.

- FightForFreedom
- Паисий
1. Преподавателите ми са изненадващо добри, дори за критериите ми, поставени от самите тях, което говори за техен личен прогрес.Jamesmagno написа:...Преподавателите ми са ерудирани, ентусиазирани... Има паркинг, а и около университета има предостатъчно места за паркиране...
2. Никога не съм имал проблем да намеря място за паркиране, но думата "предостатъчно" е много недалновидна.
Едно от любимите ми неща в НБУ е това, че мога да влизам в различни лекции на различни преподаватели и да си приказвам с преподавателя лично и да се обогатявам по много директен начин. Има лекции на теми, които са ми интересни, които се провеждат с 2-3ма в залата и аз, съставлявайки 33% от аудиторията, вземам много активно участие. Това е нещо, което не мога да си представя другаде- а не е като да не съм виждал други ВУЗ-ове.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- FightForFreedom
- Паисий
Сега през ден на безплатни семинари в чужбина 
Кат имаш пара за кво са ти връзки?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И аз мразя "лекции" и "упражнения" с една сюрия народ.FightForFreedom написа:аз, съставлявайки 33% от аудиторията
То т'ва не са курсове, ами калабалък.

Напълно подкрепям! 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
А, де? Ама аз като и пара и връзки нямам, кво да правя?Prudence написа:Кат имаш пара за кво са ти връзки?
Като повечето от нас: Търчиш от работа на лекции и обратно; къде спиш, къде не... Учиш в рейсове.. Отвреме на време вършиш странични неща за някой лев; ходиш на стол; пестиш от повечето удоволствия и ако края на всеки месец излизаш на нулата - се радваш. 
- FightForFreedom
- Паисий
Да караш бааааааааавничко с колата си покрай някой бееееееееееден човечец, мръзнещ на спирка и да си си пуснал една мааааааааааазничка музичка и да си си турил една маааааааааааааааазничка усмивчица е нищо в сравнение с това да вземеш сто пъти по-добро работно място от сто пъти по-квалифициран от теб човек, защото имаш връзки. Това да имаш връзки, поне в България, е благо номер 1, защото плюе на дългогодишния труд на останалите и приватизира обществени блага от типа на работните места в твоя полза. Аз лично предпочитам влиятелен човек да ми дължи услуга, отколкото да спечеля 5 милиона лева от хазарт ей тъй.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Има два вида връзки :
Бутане на хора, които заслужават и биха били на местата си, ако им се помогне.Което далеч не е лошо.
И бутане на хора, които си нямат и понятие от това, за което ги бутат, но пък ще получават много пари.Това вече е страшното.
Ако човек може и не е леке няма лошо да си ползва колкото си иска връзки, стига след това да е компетентен и добър в работата си.
Така че не е добре само да се плюе по тези, които имат връзки.Аз не отричам, че имам и ги ползвам.Но се старая и да заслужа, това което ми се дава.
Бутане на хора, които заслужават и биха били на местата си, ако им се помогне.Което далеч не е лошо.
И бутане на хора, които си нямат и понятие от това, за което ги бутат, но пък ще получават много пари.Това вече е страшното.
Ако човек може и не е леке няма лошо да си ползва колкото си иска връзки, стига след това да е компетентен и добър в работата си.
Така че не е добре само да се плюе по тези, които имат връзки.Аз не отричам, че имам и ги ползвам.Но се старая и да заслужа, това което ми се дава.
The names of the future are stamping of impatience.