Новото правителство
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Новото правителство
G__
Да подпишеш декларация за сътрудничество в ДС означава да предадеш родината,религията, семейството си и всички приятели и познати в името на партийния интерес...
От такава "грешка" не можеш да се поучиш...и да излезеш по-добър или поучен човек...
Zahariev ако искаш да звучиш правдиво поднеси доказателства за липсата на организационен или управленски опит у хората...
Мисля, че в момента се бориш срещу реалните действия на правителството, които показват немалка доза обиграност и такт...реални, а не безидейни действия...
Освен това ретранслирането на комунистическите лъжи не е проява на кой-знае-какво мнение и позиция...
Рашидов според теб има или няма пари за да "поръчва" една вечер...Когато станеш министър не се обричаш на глад и пост...просто не трябва да папаш държавните пари, а той е човек със стабилно лично богатство...какво искаш, да го даде на теб ли ?!
Да подпишеш декларация за сътрудничество в ДС означава да предадеш родината,религията, семейството си и всички приятели и познати в името на партийния интерес...
От такава "грешка" не можеш да се поучиш...и да излезеш по-добър или поучен човек...
Zahariev ако искаш да звучиш правдиво поднеси доказателства за липсата на организационен или управленски опит у хората...
Мисля, че в момента се бориш срещу реалните действия на правителството, които показват немалка доза обиграност и такт...реални, а не безидейни действия...
Освен това ретранслирането на комунистическите лъжи не е проява на кой-знае-какво мнение и позиция...
Рашидов според теб има или няма пари за да "поръчва" една вечер...Когато станеш министър не се обричаш на глад и пост...просто не трябва да папаш държавните пари, а той е човек със стабилно лично богатство...какво искаш, да го даде на теб ли ?!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Дичо, по принцип си прав, но само по принцип, защото от принципите винаги има изключения. В ДС, която е окупирала през комунизма целия контрол върху обществото, има множество постове, които изпълняват различна функция. Част от тези функции на ДС са функции на всички разузнавателни служби по света и днес. Имам предвид дейност извън граница, насочени към други страни. Именно такива функции е изпълнявал и Димитров.
По-просто не мога да го обясня. Не може на всичко да се гледа през черно-белия обектив. Не може да гледаме толкова романтично и еднозначно на комунизма и да слагаме всичко под общ знаменател. Твърде елементарно и невярно е според мене. 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
G__
Когато държавата не е държава, а окупирана от КПСС територия...тя няма държавни интереси, които да бъдат защитавани от агент на службите. Дали ще са насочени вътре в държавата или извън нея...това продължават да са интересите на КПСС, а не на България...а за КПСС няма българи, няма италианци, шведи и руснаци...има комунисти и некомунисти...точно както се изрази черно и бяло...нема средно положение, нема и приемлив вариант...или си наш или си враг...
Та и аз ги третирам така...няма половин комунист, както няма половин предател или половин мъж...или си или не си...
За разлика от Tommy аз не смятам, че Божидар Димитров има някакъв пъклен план в управлението и едва ли не ще прави някакви тайни ритуали за възкресяването на баба Цола и Вълко Червенков...напротив може би е идеалния човек за подобен тип пост, НО...елементарното мъжество и капчица морал изискват от теб, щом си сложил името и честта под официалното ти отричане народно,човешко,мило и свято в името на партийното...те морала изисква (ако го имаш разбира се) ти да не участваш в това управление, което според надеждите на милиони люде иска да натика в миши дупки именно горепосочените...
Когато държавата не е държава, а окупирана от КПСС територия...тя няма държавни интереси, които да бъдат защитавани от агент на службите. Дали ще са насочени вътре в държавата или извън нея...това продължават да са интересите на КПСС, а не на България...а за КПСС няма българи, няма италианци, шведи и руснаци...има комунисти и некомунисти...точно както се изрази черно и бяло...нема средно положение, нема и приемлив вариант...или си наш или си враг...
Та и аз ги третирам така...няма половин комунист, както няма половин предател или половин мъж...или си или не си...
За разлика от Tommy аз не смятам, че Божидар Димитров има някакъв пъклен план в управлението и едва ли не ще прави някакви тайни ритуали за възкресяването на баба Цола и Вълко Червенков...напротив може би е идеалния човек за подобен тип пост, НО...елементарното мъжество и капчица морал изискват от теб, щом си сложил името и честта под официалното ти отричане народно,човешко,мило и свято в името на партийното...те морала изисква (ако го имаш разбира се) ти да не участваш в това управление, което според надеждите на милиони люде иска да натика в миши дупки именно горепосочените...
Zahariev: Да изтъкваш несъществуващите преимущества на НДСВ и да си против комунистите, са две абсолютно несъвместими неща.
G_: Дичоу ти го каза доста ясно и правилно - въпрос на морал и достойнство е, такива хора да не присъстват в съвременната ни политика и да не бъдат канени в нея.
Дичоу: Не, не подозирам Димитров в окултизъм, или в опит за узурпация.
Просто смятам, че сред редиците на ГЕРБ, сред ченгетата и неизменните нагаждачи, има и няколко останали демократи, които правят приятно впечатление с досегашната си кариера, а и с известна компетентност; та при наличието на възможности, да изтърсиш Рашидов и Димитров си е за срам.
G_: Дичоу ти го каза доста ясно и правилно - въпрос на морал и достойнство е, такива хора да не присъстват в съвременната ни политика и да не бъдат канени в нея.
Дичоу: Не, не подозирам Димитров в окултизъм, или в опит за узурпация.
Knights of the Cross
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
@ Дичоу ,
За липсата на управленски или какъвто и да е опит мога да дам примери, но примерите ми ще бъдат предимно от Варна(защото и там живея).По време на дебатите за избори стратегията на един от ГЕРБ-аджийте за морското развитие на града беше изготвена от овцевъд(дори не можеше сам да изготви план, който да представи) и се говореше абсолютни бабини деветини(познавам и двамата, за това мога да го гарантирам на 100 процента).
(за добро или за зло ми се налага да познавам повечето от тези хора лично, за това не мога й да кажа имена - не е коректно)
Нека видим друг пример.....а помните ли рапъра от Бургас?Той също е(беше) депутат от ГЕРБ.Случайно гледах клип с изявата му по НОВА ТВ, мисля.Журналистите открито го иронизираха, а той не сам не осъзнаваше какво се случва около него и подсилваше думите им.Това едно на ръка, другото е, че мразя, когато в управлението има хора, които дори не могат да говорят що-годе сносен български език.А този рапър НЕ! МОЖЕШЕ с главно НЕ!.
А някой си от лидерите на ГЕРБ след интервю имаше като първи въпрос "Добре ли се представих?" .Това за вас може да изглежда нормално, но на мен - който имам малко повече досег с журналистика и т.н. е абсурдно.Като малко дете, което са показали за първи път по предаване и то се интересува дали е било много добре.Обигран политик не прави такива неща.
Мога да дам и още примери , но стига толкова засега.
Има един вариант да се разработят - Бойко да реши, че трябва да влезе в историята и с поредната доза популизъм в действията си да реши да направи България една добра за живеене държава.Ха дано, аз стискам палци!А Дянков беше предложил нещо логично спрямо тази несъществуваща криза, но той явно си разбира от работата(макар и да не вярвам на нищо, което е стъпило в Америка и му е харесало).
@Tommy Аз не се сещам някъде да съм писал нещо за комунисти.А НДСВ имаха предимства.Хората трябва да се абстрахират от главните лица, които ги водят и да погледнат по-надолу в листите.А особено на последните избори обновиха листите си с много млади и интелигентни хора.Факт.
Айде стига толкова, че гадната политика - неизчерпаема тема.
За липсата на управленски или какъвто и да е опит мога да дам примери, но примерите ми ще бъдат предимно от Варна(защото и там живея).По време на дебатите за избори стратегията на един от ГЕРБ-аджийте за морското развитие на града беше изготвена от овцевъд(дори не можеше сам да изготви план, който да представи) и се говореше абсолютни бабини деветини(познавам и двамата, за това мога да го гарантирам на 100 процента).
(за добро или за зло ми се налага да познавам повечето от тези хора лично, за това не мога й да кажа имена - не е коректно)
Нека видим друг пример.....а помните ли рапъра от Бургас?Той също е(беше) депутат от ГЕРБ.Случайно гледах клип с изявата му по НОВА ТВ, мисля.Журналистите открито го иронизираха, а той не сам не осъзнаваше какво се случва около него и подсилваше думите им.Това едно на ръка, другото е, че мразя, когато в управлението има хора, които дори не могат да говорят що-годе сносен български език.А този рапър НЕ! МОЖЕШЕ с главно НЕ!.
А някой си от лидерите на ГЕРБ след интервю имаше като първи въпрос "Добре ли се представих?" .Това за вас може да изглежда нормално, но на мен - който имам малко повече досег с журналистика и т.н. е абсурдно.Като малко дете, което са показали за първи път по предаване и то се интересува дали е било много добре.Обигран политик не прави такива неща.
Мога да дам и още примери , но стига толкова засега.
Има един вариант да се разработят - Бойко да реши, че трябва да влезе в историята и с поредната доза популизъм в действията си да реши да направи България една добра за живеене държава.Ха дано, аз стискам палци!А Дянков беше предложил нещо логично спрямо тази несъществуваща криза, но той явно си разбира от работата(макар и да не вярвам на нищо, което е стъпило в Америка и му е харесало).
@Tommy Аз не се сещам някъде да съм писал нещо за комунисти.А НДСВ имаха предимства.Хората трябва да се абстрахират от главните лица, които ги водят и да погледнат по-надолу в листите.А особено на последните избори обновиха листите си с много млади и интелигентни хора.Факт.
Айде стига толкова, че гадната политика - неизчерпаема тема.
Последно промяна от Zahariev на 27 Сеп 2009, 14:00, променено общо 1 път.
The names of the future are stamping of impatience.
За НДСВ далеч не си прав, ама не ми се повтарят пак същите глупости - изписали сме ги в темата за изборите.
Иначе за ГЕРБ аз също съм доста скептичен, но се надявам да не се окажа прав.
Иначе за ГЕРБ аз също съм доста скептичен, но се надявам да не се окажа прав.
Knights of the Cross
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За НДСВ съм абсолютно прав за хората, които познавам от партията и тези свързани с нея.Но това далеч не е цялата партия разбира се. Приемам, че тези на които си попаднал ти са други
.
И аз съм скептичен за ГЕРБ.Пък те ако се окажат добри , дано да ни преборят теорийте, макар че досега го раздават добре само на товарене на бившите управляващи (както всички преди тях) и на думи
.
И аз съм скептичен за ГЕРБ.Пък те ако се окажат добри , дано да ни преборят теорийте, макар че досега го раздават добре само на товарене на бившите управляващи (както всички преди тях) и на думи
Ами виж сега, аз говоря за действията на партията им като цяло, не за отделни нейни членове. Иначе почти във всяка партия можеш да намериш по някой свестен и усърден човек, но това не е достатъчна мотивация за подкрепа, според мен.
Knights of the Cross
http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 3&Itemid=1
Срамота...не, че не очаквах и нещо подобно след Димитров и Рашидов.
Срамота...не, че не очаквах и нещо подобно след Димитров и Рашидов.
Knights of the Cross
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Товарищ Дянков, вы большой учёный –
във всичките науки вий сте вещ!
Щом вий сте тука, нам не са ни нужни
академици и друга книжна гмеж!
„Идеята за БАН роди я Сталин!
Сега аз друга ще ви дам –
Да вземем незабавно да оправим
неразбориите в този шибан БАН!
Понеже днес живееме във криза,
а там умират си от кеф
В науката ни няма да навлиза
и пукнат и вмирисан свински лев!"
За что сижу я в академии, не знаю,
но Дянков, видимо, е прав –
за науката на нас ни е все тая
щом Бате Бойко наш е толкова корав!
Товарищ Дянков, закрийте БАН веднага!
И, моля ви, пратете ги в Сибир!
Да тръгнат незабавно да копаят!
Бъдете им, товарищ, бригадир!
във всичките науки вий сте вещ!
Щом вий сте тука, нам не са ни нужни
академици и друга книжна гмеж!
„Идеята за БАН роди я Сталин!
Сега аз друга ще ви дам –
Да вземем незабавно да оправим
неразбориите в този шибан БАН!
Понеже днес живееме във криза,
а там умират си от кеф
В науката ни няма да навлиза
и пукнат и вмирисан свински лев!"
За что сижу я в академии, не знаю,
но Дянков, видимо, е прав –
за науката на нас ни е все тая
щом Бате Бойко наш е толкова корав!
Товарищ Дянков, закрийте БАН веднага!
И, моля ви, пратете ги в Сибир!
Да тръгнат незабавно да копаят!
Бъдете им, товарищ, бригадир!
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
аре и от мен по същата тема:
Симеон Дянков е народният спасител,
кризата громи със пълна сила,
на знанието е повелител,
на културата ни мила.
Дянков, ти велик си, ти си цар,
Дянков, ти кумир си,
във Сомалия и Занзибар,
ти, народният пастир си.
Учителю, води ни към разцвет
към златен век на вековете
води ни с шевролет (кУрвет)
към Дарфур във планините.
Ти си български патриот,
четеш си във патрулката
роман на Вазов - "Идиот",
о, наследник на Пишурката.
Аз виждам във Китай добруват,
всеки ден живеят с труд
и мляко, сирене купуват
след двайсе часа в "Круп"
Супер лайф във Мексико и Чили,
там е всеки ден парад,
хората все боси били,
но нали не мрат от глад.
И на мене ми се види,
всъщност вече знам,
като Мексико, Китай и Чили
ще застигнем скоро Суринам.
Симеон Дянков е народният спасител,
кризата громи със пълна сила,
на знанието е повелител,
на културата ни мила.
Дянков, ти велик си, ти си цар,
Дянков, ти кумир си,
във Сомалия и Занзибар,
ти, народният пастир си.
Учителю, води ни към разцвет
към златен век на вековете
води ни с шевролет (кУрвет)
към Дарфур във планините.
Ти си български патриот,
четеш си във патрулката
роман на Вазов - "Идиот",
о, наследник на Пишурката.
Аз виждам във Китай добруват,
всеки ден живеят с труд
и мляко, сирене купуват
след двайсе часа в "Круп"
Супер лайф във Мексико и Чили,
там е всеки ден парад,
хората все боси били,
но нали не мрат от глад.
И на мене ми се види,
всъщност вече знам,
като Мексико, Китай и Чили
ще застигнем скоро Суринам.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Бойко май ще успее да върне бесепарите на власт за по-малко от един мандат... Това си е сериозно постижение, на Костов и Кобурга им трябваха два 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Доста интересна прогноза...tamerlan написа:Бойко май ще успее да върне бесепарите на власт за по-малко от един мандат... Това си е сериозно постижение, на Костов и Кобурга им трябваха два
Приемаш ли облози ?
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Залагам две бири
С уговорката, че всякаква формация, начело с Гоце също е БСП 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Следващото правителство го виждам като БСП и НДСВ , аз ... но има време.