Границата между любовта и омразата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Границата между любовта и омразата
сарказмът е следствие от нещо. А да се обича,дори понякога няма нужда от причина
Toto-I will remember
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, да се мрази, хич не е лесно - хем хабиш маса енергия, хем се чувстваш много shit, в крайна сметка.
Ей сега, в почивните дни, в някакъв филм чух точния лаф, който опитвах да обясня по маса заобиколни и дълги начини: "Омразата е най-лесният начин да направиш някого част от себе си" и съм много съгласна с това.
Пък за любовта и страстта - да, много, много, много често се бъркат и ви пожелавам да се осъзнавате достатъчно навреме, за да можете да се насладите на момента (да си направите кефа) без излишни драми впоследствие.
Ей сега, в почивните дни, в някакъв филм чух точния лаф, който опитвах да обясня по маса заобиколни и дълги начини: "Омразата е най-лесният начин да направиш някого част от себе си" и съм много съгласна с това.
Пък за любовта и страстта - да, много, много, много често се бъркат и ви пожелавам да се осъзнавате достатъчно навреме, за да можете да се насладите на момента (да си направите кефа) без излишни драми впоследствие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
е да се мрази няма нужда от причина 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Късно, късно...Tripio написа:хаха, да организираме кампания за грамотен спам
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!