Надявам се това да отговаря на въпроса ти:allshallperish написа:Абе, аз искам да пита, кво стана все пак на 28.10? Някой дойде ли? Някой подкрепи ли ви? Кой ви даде аудитория?
http://priziv.org/index.php?option=com_ ... 5&Itemid=1
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Надявам се това да отговаря на въпроса ти:allshallperish написа:Абе, аз искам да пита, кво стана все пак на 28.10? Някой дойде ли? Някой подкрепи ли ви? Кой ви даде аудитория?
На тая дискусия е имало само масово промиване на мозъци. Било ни страх да идем, да бе. Просто имам по-важни неща за правене, както половината тук, които защитават моята идея. Като сте толкова силни - отидете направо при Ректора и си кажете позицията, да видим какво ще направи.Това ни навежда на мисълта, че форумните "активисти" не умеят да отстояват позицията си с аргументи на живо, но това, разбира се, е само наше мнение.
Всъщност мисля, че те ходиха при Ректора. Един вторник беше даже, дето аз пак бях извън града. Изобщо случва се така, че събитията им се провеждат точно дни, когато съм извън Софияallshallperish написа: .... Като сте толкова силни - отидете направо при Ректора и си кажете позицията, да видим какво ще направи.
Благодаря много. Аз търсих в официалния сайт на СУ. Но там има протоколи само до септември 2008г. (Между другото в последния протокол от септемри 2008 е засегнат един друг много интересен въпрос, по който скоро също ще трябва да се отвори темаgeorge.merlin написа:Да, аз знам нещо повече по въпроса. Преди да ти дам файла, просто търси по-усилено. Освен това не са го направили труден за откриване протокола, иска се просто повече усърдие.
http://dox.bg/files/dw?a=cde9db9266 Някъде към 32 страница.
Валентина Соколова - студент от ФНПП: Искам само да споделя с колегите моето мнение от Американския университет в Благоевград, където вече системата за наблюдение и проверка с детектори за метал е въведена и това не пречи нито на студентите, които учат там, нито на гостите на университета, а всъщност спомагат за усещането за по-голяма сигурност и не мисля, че на някой е създало проблем това. Просто би било добре при финансова възможност да се въведе навсякъде в Софийския университет, защото всички колеги ще бъдат по-спокойни.
Проф. дин Иван Илчев – Ректор: Благодаря. Тази система, както ми каза там деканът, въпреки тази система и въпреки че те имат полицай, който са наели, в рамките на един семестър са откраднали 3 DVD – устройства. Да, г-н Горанов.
Доц. д-р Евгения Бенова – ДЕО: Искам да взема отношение по въпроса с камерите и системата за достъп, защото при нас има камери, колеги и ние имахме такъв фрапантен случай: едно лице открадна картини от фоайето, беше записано на камерите, ние лично го установихме, че е влизало в общежитието по ЕГН-то, имаме номер на личната му карта и т.н., след което прокурорът ни прати съобщение, че преписката се прекратява, тъй като лицето е неизвестно.
Явно това е "групата студенти", с която ни проглуши ушите Илчев.Видеонаблюдение във всички ВУЗ-ове искат студентите
21 февруари 2009 18:18
За видеонаблюдение във всички ВУЗ-ове в страната до края на годината настояват българските студенти. Това е едно от исканията, включени в декларация на Националното представителство на студентските съвети, което проведе общо събрание в Русе. В документа са включени близо 50 искания. Следващата седмица той ще бъде връчен на представители на правителството и парламента, съобщи председателят на студентския орган Георги Илиев.