За Visual Studio от elms.fmi...
Модератори: Methuselah, thegirl
За Visual Studio от elms.fmi...
Абе изтеглих си програмата, ама като тръгна да я инсталирам и задължително ми иска място в C, даже като й посоча директория в Д, само дето тогава 1 гб от инсталацията се местят в Д... да, ама аз почти нямам място в С заради лакомата Виста и това ми е голям проблем...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: За Visual Studio от elms.fmi...
Няма как...Задължително трябва да си освободиш място. Махни някоя и друга програма. Аз лично нищо не слагам на Ц, само оставам програмите да си взимат от него(защото предполагам знае, че дори да смениш директорията на инсталацията всяка програма си слагам по нещо в него).
Компютърни науки 1 курс
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Това е решение.Methuselah написа:Сложи си Windows 7
Компютърни науки 1 курс
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Освободи място на С и ако има нужда си преконфигурирай дяловете.dantemp написа:Абе изтеглих си програмата, ама като тръгна да я инсталирам и задължително ми иска място в C, даже като й посоча директория в Д, само дето тогава 1 гб от инсталацията се местят в Д... да, ама аз почти нямам място в С заради лакомата Виста и това ми е голям проблем...
Инсталация на друг дял... не е решение, както си забелязал
А те са... въобще не съм правил и опит да ги броя.

Zdraveite,imam problem i se nadqvam nqkoi da mi pomogne,za6toto e mnogo zle polojenieto
.I taka imam za zada4a da instaliram Visual Studio 6.0,do tuk dobre,zapo4vam s instalaciqta,no ve4e kum finala idva problema,otvarq mi se prozorec v koito pi6e : Setup was unable to create DCOM user acount in order to register 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\Common\Tools\VS-Ent98\Vanalyzr\valec.exe ,po princip ne sum i mn ve6ta v slu4aq i zatova molq i za pomo6t,naistina mi trqbva spe6no i ako nqkoi moje da pomogne da pi6e,predvaritelno vi blagodarq 
по принцип и идея си нямам от инсталация на VS но тук има нещо по върпоса ти
http://support.microsoft.com/?scid=kb;e ... 42&sid=810 надявам се да помогне
пп не пиши на олигофреница моля
http://support.microsoft.com/?scid=kb;e ... 42&sid=810 надявам се да помогне
пп не пиши на олигофреница моля
Задължително ли ти трябва Visual Studio 6.0 ??? В смисъл, доброволно ли искаш да си го самопричиниш или някой садист те задължава?
хах,ами причиняват ми го
, на тази версия работихме в лекциите,но вече успях с инсталацията,благодаря за помоща 
-
dorianna
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Олеле... и това по предмет кой?
Не че е лошо, преди години и аз съм писала на 6.0, определено е доста по-леко от VS2005/2008, обаче... има и по-модерни неща...
То ако става дума, и в прост тхт можеш да си напишеш програмата и после да я пуснеш през компилатор, обаче си има причина да не е предпочитан подход...
Не че е лошо, преди години и аз съм писала на 6.0, определено е доста по-леко от VS2005/2008, обаче... има и по-модерни неща...
То ако става дума, и в прост тхт можеш да си напишеш програмата и после да я пуснеш през компилатор, обаче си има причина да не е предпочитан подход...
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
Увод в програмирането
,но и лекторите са ми възрастнички,та може и това да обяснява ситуацията