Хем я увеличих, хем пак ми изглежда малка. Ама да не ставам нахална, добре, че и това пуснаха, щото вече нямах място за нищичко.
И една молба - ако се сетите, ще пращате ли кокошки? Щото имам курник, пък си бях поразкарала пилетата и сега няма какво да го правя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Еее супер най-после го пуснаха това разширение. Аз с моите 2.169.292 пари дали не мога да се разширя няколко пъти и да засея каквото душа иска Ако можеше да се дават заеми на съседи би било супер. За кокшкарника да питам който си го е купил колко кокошки може да се поберат вътре. До преди два дена имах 100 кокошки, но днес ще взема синия медал за животни и си оставих само 30. При мен в маркета кокошки вече не мога да си взема. Сега съм пред дилема дали да си харча FV-38 които пазих за евентуално разширение или да ги похарча. Вие какво ще ме посъветвате?
novacaine написа:Здравейте, пуснали са новото разширение и се нуждая от съседи
e-mail: marti_kr@abv.bg
Аз те добавих
Благодаря ти, благодарности и на Бетона, но ми се бъгяса фермата и не се виждате на лентата за съседи
@ Мaranzano за съжаление само 20 кокошки, и имаш право само на един доколкото виждам
Аз кво да кажа, като имам само 100 хиляди и трябва сега 2 дена да събирам... Бля... А някой забеляза ли бъга? Ако пратиш Chicken Coop за подарък, което е кокошарника, не праща него, ами кокошка... тъпо...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
FloWersOfEviL написа:Аз кво да кажа, като имам само 100 хиляди и трябва сега 2 дена да събирам... Бля... А някой забеляза ли бъга? Ако пратиш Chicken Coop за подарък, което е кокошарника, не праща него, ами кокошка... тъпо...
Получаваш кокошка понеже има лимит от един кокошкарник и ти си го сложила във фермата си. Аз моя го продадох после слагах следващия който ми бяха пратили, така публикувах към десет яйца и хората спечелиха няколко розови фламингота и джуджета от мен. Аз успях да намажа само няколко бели и кафяви кокошки и едно джудже, понеже мойте приятели публикуваха само по едно яйце
Простете, че се намесвам толкова дразнещо, но е само за да кажа, че множественото число е "фламинга".
По темата мога да кажа, че ми харесват есенните дръвчета, който ми има фейсбука, може да ми праща и да си каже какво иска аз да пращам.