Не отговорих, защото не бях зад монитора. Понякога излизам, без да се обадя. Извини ме, моляallshallperish написа:Батбаян, жалко, че няма да ти отговорят.
Инсект - бих ти казала от къде си и от кои си, но ще ми се обидиш. Аватарът ти е показателен. И не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против вас, вероятно като хора, но "политическите" и "социалните" ви убеждения не струват и пет лева.
И не. Не те познавам, но да ти кажа нямам и желание.
Сега обърнах внимание на заглавието чак. Обикновено се пише "За" или "Против", не обратното. От това заглавие само лъха още повече предубеденост и желание да навивате хората да правят грешни работи. И под грешни имам предвид неморални в случая.
Това, че "можеш да ми кажеш" е пак функция на втълпеното мислене. Ти си голяма и вече знаеш всичко, нали? Всъщност не знаеш истинския отговор; няма и да го знаеш, защото дори да ти го кажа, ти пак ще зачетеш втълпеното мислене пред истината.
Това, че очакваш да ти се обидя, още веднъж показва колко нелепи предположения правиш. Какво значи "да се обидя"??
Това какво виждаш ти в моя аватар може да не съвпада с това какво разбирам аз.
Сега - ха дано да го пиша за последен път...
1. Не съм от Призив и нямам нищо общо с тях.
2. Категорично съм против видеонаблюдението където и да е.
3. Достатъчно голям съм, за да се грижа сам за себе си.
4. Не съм ничия собственост, за да бъда наблюдаван.
Батбаян мога да го поканя на едно кафенце/бира в понеделник към обяд някъде покрай СУ, за да седнем и да си приказваме като хората. Ако слушаш, може да поканя и теб. Засега не съм мн сигурен обаче