Да се намалят ли таксите?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Re: Да се намалят ли таксите?

Мнение от Batbayan »

Бeтон написа: В тая криза поизтрезнях и в пряко, и в преносно значение. А и всеки ден слизаме с колежката до факултета и не съм пил отдавна. Днес минахме през КФЦ в Сити центъра и една бира не пих. Стриктен съм 8) Вечерно време като се върна... нещо не ми идва настроение.
Мдааа - това си е гадничко - макар, че поне цената на бирата не скочи толкоз много - все още ариана галон е към 2.60.Дано и това не се вдигне, че ми писна вече...Егати и кризата , егати и чудото...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

allshallperish написа:
Бeтон написа:Неееее... те искат да отпаднат таксите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За да могат да си дават парите за наркотици.
усещам конспирация, организирана от проф.Вучков! http://www.vbox7.com/play:c4d0a711 :lol: :lol:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

happyswift написа:
allshallperish написа:
Бeтон написа:Неееее... те искат да отпаднат таксите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За да могат да си дават парите за наркотици.
усещам конспирация, организирана от проф.Вучков! http://www.vbox7.com/play:c4d0a711 :lol: :lol:

:connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”