за кандидатстудентските курсове

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Ама разбира се че е лесна 8) - направо елементарна. То изпита с който няма да се кандидатства винаги е най-лесен. Такова нещо като лесен кандидатстуденстки изпит в СУ няма - няма и да има. Айде учете и успех на всички историци, географици, литератури и разбира се математици.
한류
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Абе, то историята дето я мъча ми се вижда адски трудна, но да си призная останалите изпити ми се виждат още по-сложни... Затова и не съм избрала тях...
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Дали е лесна или не, за всеки е различно. Не може да се каже за никой предмет, че е лесен, защото когато човек навлеза навътре в материята наистина се обърква в един момент. И все пак историята НЕ Е "сравнително лесна" :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

да, както казва учителката ми по БЕЛ тръгни да канд с един предмет, за да го намразиш
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Адски права е твоята госпожа.... за съжаление
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А аз бих казал: Учи в МГ Варна и намрази всички учебни дисциплини, заедно с цялата образователна система!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

добре де...явно твоето МГ не е като моето...ама тогава защо си все още в него? :roll: (евала че си устискал 5 години, но все пак)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами те ме прецакаха най-яко в четвъртата година. До тогава някак устисках, а и виждах, че 12 клас са шапка на тояга. Но тази година затегнаха контрола и беше късно да се местя някъде и тепърва да правя добро впечатление. Засега сме оформени само по 2 предмета (Физика и Физическо) ... Ще правим класно следващата седмица, запланувани са 5 контролни... Учителката по немски каза, че ще ни изпитва на 17 и ако си отсъствал до тогава ще ти пише по-ниска оценка, защото искала да седим до край - да ни помъчат и те, както ний сме ги били мъчили (да е*а тъпите даскали)!!! (Пък то ний сме училището с най-голяма посещаемост и с едни от най-възпитаните ученици (няма квоти и ма повече момчета, затова не бих казал най-възпитаното))
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

явор,хич не се оплаквай,МГ е най-доброто училище във Вн и 99% от учащите там влизат в най-добрите специалности 8) Просто вземи стегни малко и не си губи времето с глупости.Сега ти се е паднало да учиш :twisted:
Astral in da house...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Това, че ти пълнят главата с най-много неща, но по 2134324324 предмета не ми се вижда "най-добро" образование! Предпочитам по литература,биология и история да не се налагаше през всичи години да уча 3 пъти повече от колкото по математика!!!

Да ние знаем повече неща каот цяло, но това не ми помага особено за кандидатстването!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

явор написа:Това, че ти пълнят главата с най-много неща, но по 2134324324 предмета не ми се вижда "най-добро" образование!
Пъро - предметите не са толкова.
Второ - не ти искат супер неща да знаеш.
Трето - всичко е преценено според човешките възможности
Четвърто - не се оплаквай
Пето - сядай и се готви здраво за кандидатстването. Ако не си помогнеш сам и Господ няма да може да ти помогне. Така че не чакай на някой друг.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

iliyan написа:
явор написа:Това, че ти пълнят главата с най-много неща, но по 2134324324 предмета не ми се вижда "най-добро" образование!
Пъро - предметите не са толкова.
Второ - не ти искат супер неща да знаеш.
Трето - всичко е преценено според човешките възможности
Четвърто - не се оплаквай
Пето - сядай и се готви здраво за кандидатстването. Ако не си помогнеш сам и Господ няма да може да ти помогне. Така че не чакай на някой друг.
1. Ако можеш да си избираш предемитет след основото образование според мен ефектът ще е по-добър
2. Според мен в нашето училище искат
3. Да, но факторът отвращение от материала, поради стари методи (даже по зле - баща ми и майка ми са им показвали и химически и физични опити, ходили са по музеи и интересни места за да се обогатяват, а не само с книжки с по 1-2 картинки, при положение, че живеем във време, когато съществува мултимедията)
4. Не си на моето място, за да знаеш как ще се чувстваш
5. Можех да отделя повече време на кандидатстването ако не ме занимавах с ненужни предмети в 12 клас
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

явор написа: Засега сме оформени само по 2 предмета (Физика и Физическо) ... Ще правим класно следващата седмица, запланувани са 5 контролни...
Ако те успокоява, в моето МГ по нищо не сме оформени още. Имам да правя класно по математика, изпитвания по физика, сайт по информатика, знамена на С++ или С, задачи по литература, проект по свят и личност,.... да продължавам ли? :roll:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А в другите гимназии около вас как е... защото от всички "елитни" само при нас е така :cry:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”