Leom написа:Ами като споменавате сигурността, ще отбележа само, че експертите в тази област знаят много добре как всеки един заснет материал може да бъде използван не само за, но и против интересите на обектите на заснемане, в зависимост от контекста, в който бива поставен и т.н.
Добре бе, ти ако си
праведен в университета и в правата си и задълженията си към него, тези "записи", които НИКОЙ не ги гледа, няма да бъдат използвани срещу тебе. Следователно - ако правиш нередности срещу университета - ти нямаш място в него. Аз съм човек, който не учи право и МОГА да го кажа това, а какво остава за тези които учат.
Значи дотук разбрахме следното : Призив се борят срещу "Видеонаблюдението" само, защото записите могат да се използват СРЕЩУ тях. Добре бе, призив, какво толкова вършите, че не искате да бъде забелязано? Май разбрах кой прави мизерии в кенефите.
Инстинкт, не те амнистирам и знам, че безнаказани има МНОГО. Но помисли пак - видеонаблюдение - страх - не се правят простотии - без наказание. Или - видеонаблюдение - простотия - местопрестъпление - доказателство - НАКАЗАН. А не БЕЗНАКАЗАН.
Абе, ЛЕОМЕ, какво има в договора? Аз не знам. Просветли ме.
И последно - дори и да имаше колективно питане дали студентите са съгласни с камерите - няма толкова малоумни хора, които да кажат "не". Разбирате ли? Пак щеше да ги има. Евала на Ректора, че не е отлагал.