Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Mи то е елементарно:lol: , та почти гениално, дано само не се издъни нещо - тъй като БалЪТ ще е в ресторанта на един хотел в Слънчев бряг, и ние освен куверт плащаме и нощувка, да си взема самостоятелна стая (+ малко отгоре към куверта ма какво от това) и да взема Милото с мен, а ако направят проблем да влезе в ресторанта - една бутилка с панделка на охраната :wink:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

хах...дано успеете без проблеми :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
vzone
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vzone »

Сега ще се намеся и аз в тази темичка във форумаааа. Аз съм от дълбоката провинция - далеч от столицата, далеч от морето. А именно Севлиево(едно мъничко градче близо до Габрово и Търново за непросветените). Тук работата е такава: в моето училище е установена практиката от доста години бала да е на 23-ти май в едничкото ни свястно хотелче (4 звезди). Няма да имаме втора бална вечер и ще си седим тук на село. Най-много да обиколим някоя друга кръчма класа. За да опиша положението в Севлиево ще кажа, че до преди 2 седмици си нямахме дискотека и даже се чудихме къде да ходим след хотела.. но уви, съдбата ни се усмихна. Купих си костюмче от Paruchev( и да се похваля: костюмчето е с автограф от Атанас Парушев - собственика). Мога също да се похваля, че ще имаме една софийска звезда на балната ни вечер - Део 8) . И такаа
Относно гаджетата на бала, тук практиката е такава: тези, които имат гаджета биват придрожени от домовете си до хотела. След това само класа влиза. Не съм чувал от години, някой външен да е влизал - все пак това е вечерта на класа - с гаджето ще могат да бъдат на всяко друго място... колкото и вечерта да бъде неповторима, тя е на класа.
И сега ще пожелая на всички една наистина неповторима бална вечер, приятно изкарване, без инциденти и всичко най-хубаво. Весело изкарване и на тези, които ще повторят, било то на моренце или планина. Чао
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Завиждам на тези, които са свършили с шиенето на роклите :lol: Днес ще ходя на 1 проба, струва ми се, че роклята няма да е точно това, което си представям :(
Момичета / а може и момчета;)/ горе-долу колко пъти трябваше да ходите при шивачката си за роклята ?
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Момчетат ходят 3 пъти - 1 в магазина да си харесат, 2 да им вземат мерки ако при 1 не са могли и 3 да си пробват готовия костюм (едва ли ще има още корекции 8) ) ... и цялото шиене отнема най-много 2 седмици 8) (затова и още не се притеснявам)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Тц, малко ми е странно, защото не ми е взимала мерки. ДОколкото разбрах вече е скроена...Смаханта история ;)
Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

ra4e^f написа:Тц, малко ми е странно, защото не ми е взимала мерки. ДОколкото разбрах вече е скроена...Смаханта история ;)
:shock:

Ееегати! на мен ми взеха мерки още като занесох плата! Досега съм ходила на 3 проби, сигурно ще има още най-малко две, защото си е голяма играчка тази рокличка 8)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Оооооо Pimboli уби всичко детско, възрастно и старческо в мен:( Аз мин път ходих само, за д ауточним модела какъв ще е и всичко друго бяха сладки приказки,защото е леля на тати,тя обсъждахме клюки ;) И сегаааа не ми се мисли ;)
Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:lol: Такава съм си аз - убийца! :twisted:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз отидох, харесах си една рокля, пробвах я да видя как ми седи, хареса ми. След това ми взеха мерки, отидох на една проба да доуточним нещата и на втората проба си взех роклята. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

vzone написа:Мога също да се похваля, че ще имаме една софийска звезда на балната ни вечер - Део 8)
искам и аз :( Део ми е много сладичък :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

everyday_ написа:
vzone написа:Мога също да се похваля, че ще имаме една софийска звезда на балната ни вечер - Део 8)
искам и аз :( Део ми е много сладичък :D
На мен пък ми е отвратителен,сладникав един такъв.. бля :oops: :angel9:
Ние още не знаем къде ще сме след хотела..или поне аз не знам ;) Малко време остана :(
Изображение
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

аз пък ходих един ден по магазините,бутиците..само гледах.отчаях се. отидох след една седмица. влязох в един магазин. облякох първата рокля, която ми хареса.стана ми. реших да обека още една (да не се прецакам нещо,ако ми стои по-добре :wink: ) облякох пак първата. опаковаха ми я, платих и си излязох по живо по здраво :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Аз това между другото отдавна съм го установила - кавото човек си хареса първо, да си го взима, защото всичко друго, което мери няма да му хареса. :idea:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

На мен доста от покупките ми потвърйдават това правило,но за съжаление,никога не го реализирам,а се спуквам от обикаляне,да не би случайно да се прецакам...Роклята ми за бала е първата която изобщо пробвах...Но пред да си я купя обиколих центъра на София,изложение+"Младост"...Абе поне обиколих...Накрая се върнах и си я купих ама на... :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”