Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Cecilia Lisbon »

Не знам какво ме избива на ужаси напоследък, но -- Jeepers Creepers. Понаплаши ме мъничко :/
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Кунг фу панда
снощи около 2

разпилях се да се хиля
la douleur exquise
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

The Boat That Rocked
мноооооого готин и забавен филм..... английски хумор, готини актьори, готина игра..... бе много забавно и не толкова повърхностно филмче като американските бози. Препоръчвам го
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Източни пиеси, днес :Laie_19:
Изображение Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

WaveMastaa написа:The Boat That Rocked
мноооооого готин и забавен филм..... английски хумор, готини актьори, готина игра..... бе много забавно и не толкова повърхностно филмче като американските бози. Препоръчвам го

приятно беше за гледане

нищо забележително, но наистина не е като американските бози :)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Spread

Очаквано тъп, честно казано. Съвсем очаквано. Имаше един-два прилични лафа (ама наистина един-два), една нелоша сцена и толкова. И добре, че финалът беше такъв, а не друг, щото иначе от разочарование, филмът щеше да е катастрофа.
Обаче има и друго - Аштън Кътчър се размотава толкова дълго гол/частично облечен, че така или иначе едва ли някой би следил сУжета.
Цитирам майка си (заедно го гледахме): "Ох, добре, че са му малко криви краката, че иначе е направо плашещо съвършен. Даже ръбчето на носа му му отива." :lol: Ама наистина е много красив. Ако го харесвате - препоръчвам филма. Поне да оплакнете око. :albino: Ако не - хич и не го гледайте: предсказуем и скучноват е, дори въпреки полуоблечения Кътчър и чаровната му муцунка.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Nattevandrer
Да живей словото
Специалност: Скандинавистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Nattevandrer »

Изображение

Секта.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Търговецът на кристал написа:Spread

Очаквано тъп, честно казано. Съвсем очаквано. Имаше един-два прилични лафа (ама наистина един-два), една нелоша сцена и толкова. И добре, че финалът беше такъв, а не друг, щото иначе от разочарование, филмът щеше да е катастрофа.
Обаче има и друго - Аштън Кътчър се размотава толкова дълго гол/частично облечен, че така или иначе едва ли някой би следил сУжета.
Цитирам майка си (заедно го гледахме): "Ох, добре, че са му малко криви краката, че иначе е направо плашещо съвършен. Даже ръбчето на носа му му отива." :lol: Ама наистина е много красив. Ако го харесвате - препоръчвам филма. Поне да оплакнете око. :albino: Ако не - хич и не го гледайте: предсказуем и скучноват е, дори въпреки полуоблечения Кътчър и чаровната му муцунка.
и аз се излъгах да го гледам това жалко филмче :pukeleft: .. даже се чувствам по прецакан понеже и на Аштън Кътчър не можах да се израдвам :pukeleft: :pukeleft:
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

абе преди седмица гледах Дзифт и този път разбрах за какво все пак е цялата простотия. друго си е човек да гледа филма от началото до края :)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Damage.
Даже боят не струваше..
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да! Тъкмо се канех да си лягам и видях, че най-сетне са пуснали "Julie and Julia". Еми... не си легнах. :) Толкова отдавна го чакам тоя филм!
...
Та. Впечатления: Мерил Стрийп си е все същото съкровище, но към нея е добавен и Стенли Тучи (когото много харесвам и с когото са просто... уникално чаровна двойка) за разкош. На моменти успяваха да ме разсмеят с глас, невероятно симпатични са заедно, страшно мила картинка. Ако някой вече го е гледал - сцените с рязането на лука и с яйцата на очи почти ме докараха до сълзи, много свежо са направени.
Самият филм е неангажиращ, стилно направен, свеж (повтарям се, знам) и... вкусен. Не, сериозно - за нищо на света не започвайте да го гледате, ако нямате нещо за хапване край себе си. И трябва да е нещо, което обичате.

Изключително приятен за гледане, препоръчвам го. Определено си струваше чакането. :cheers:
Ето и трейлъра: http://www.youtube.com/watch?v=vjvJHsJD8ic
Ох, пак ме разсмяха. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

500 Days of Summer

Препоръчаха ми го от 3 различни места - различен бил, пък нямал бил нищо общо с традиционните американски бози... Различен, различен - колко да е различен... Точно толкова, колкото са успели да измислят от Холивуд - и ще успеят да го пробутат като уникат ( :pukeright: ). Да, ама не. Филмът е скучен, муден, хаотичен, не казва нищо, което вече да не знаем. Предполагам, че когато повече хора го изгледат, вероятно ще се появят и различни мнения - но според мен си беше откровена загуба на време. Харесаха ми буквално последните 30 секунди. Всичко останало ми беше ужасно чуждо, безинтересно и далечно.
Да не говорим и че имах натрапчивото усещане, че гледам историята на мой познат - че и актьорът прилича на него, на всичкото отгоре.
В края на ноември
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

Сбогом, Ленин за втори път. все още съм доволна. и дори откривам нови неща :)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

"Ерудитъ"

Боби, благодаря. Не съм се смяла така отдавна. Сега се чудя дали да разпиша половината филм в темата за любими реплики. :lol:

"Това не е патка, вуйчо. Това е Дафинка. Как може да си толкова бездушен..."
:mrgreen:

Лафовете са гениални. :cheers:
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Дзифта е доста по-добре от Източните напъни, кой квото ще да казва. :blackeye:
Заключено

Обратно към “Други”