2-ри курс Право (2009-2010)
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: 2-ри курс Право (2009-2010)
Отворих сайта на факултета да решавам лекциите, там с големи букви е обявено.
Don't think you are, know you are!
Да, намерих го и аз. Отнася се и за 3-ти курс...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ми то административно няма да имамееее (втори поток)
И ИП....
Почвам да се чудя дали изобщо си струва в сряда да се вясвам в унито
Btw, бясна съм. Във ФЖМК ги разпускат - занятията им тази седмица не са задължителни. А при нас си правят оглушки.
И ИП....
Почвам да се чудя дали изобщо си струва в сряда да се вясвам в унито
Btw, бясна съм. Във ФЖМК ги разпускат - занятията им тази седмица не са задължителни. А при нас си правят оглушки.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
Кога най-сетне ще ви се махне този ученически манталитет? Кой ти иска присъствия в този университет? Тази седмица имаш един колоквиум по МПП и това е задължително/препоръчителното присъствие. Като се страхуваш за здравето си стой вкъщи.....MidwinterSun написа:Ми то административно няма да имамееее (втори поток)![]()
И ИП....![]()
Почвам да се чудя дали изобщо си струва в сряда да се вясвам в унито![]()
Упражнения не са задължителни и не пускат списъци. Това е нареждане на ректорското ръководство и днеска на упражнението по КП също нямахме списък. 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха, нали се сещаш, че (за хипотетичната ситуация ще повярваме на това, което Чавдар Стоянов каза в началото на семестъра) като не се появиш на скапания колоквиум по МПП, няма да се появиш и на изпита на редовната сесия (т.е., няма да ти даде заверка.) На мен ми е все тая, но и ти можеш да си спестиш приказките за ученическия манталитет.Митре_Влаха написа: Кога най-сетне ще ви се махне този ученически манталитет? Кой ти иска присъствия в този университет? Тази седмица имаш един колоквиум по МПП и това е задължително/препоръчителното присъствие. Като се страхуваш за здравето си стой вкъщи.....
Джи, това нареждане на ректорското ръководство всъщност гласи, че ЮФ в грипна няма да излиза. Това с неписането на отсъствия е единствено препоръка, не заповед. По МПП днес например беше пуснат списък.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
По АП намекнах, че във ФЖМК няма списъци и получих потвърждение на думите ти.G__ написа:Упражнения не са задължителни и не пускат списъци. Това е нареждане на ректорското ръководство и днеска на упражнението по КП също нямахме списък.
Митре, относно ученическия манталитет - при положение, че реша да остана вкъщи, няма да ми е все тая дали междувременно се напредва по конспекта като за последно или всички си налягат парцалите со кротце под юргана. Присъствията и контролните ги оставям настрана.
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
MidwinterSun, нали отбелязах, че имаш един препоръчително/задължителен колоквиум тази седмица...Благодаря за повторението на думите ми.
Пинк Флойд, явно твоите асистенти за решили да напредват по конспекта като за последно в грипна епидемия
Хвала! Не знаех, че има толкова примерни - приемете искрените ми извинения, ако съм ви засегнал с това си мое изказване! Вие сте вече зрели и възрастни хора!
Пинк Флойд, явно твоите асистенти за решили да напредват по конспекта като за последно в грипна епидемия
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама и ти май не схващаш разликата... Теоретично всички колоквиуми са задължителни. В практиката неявяването на някой от тях не води до особени последици. Поне що се отнася до повечето случаи.
Все ми е тая, като колоквиума ми е задължителен, когато знам, че дори да ми се наложи да го пропусна, това няма да рефлектира негативно върху мен.
Обаче случаят не е точно такъв, нали? Естествено, че ще предпочета да ни пуснат във ваканция. На МЕН ще ми е по-удобно.
Все ми е тая, като колоквиума ми е задължителен, когато знам, че дори да ми се наложи да го пропусна, това няма да рефлектира негативно върху мен.
Обаче случаят не е точно такъв, нали? Естествено, че ще предпочета да ни пуснат във ваканция. На МЕН ще ми е по-удобно.

- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
Аз говорих за присъствията на редовните упражнения ( на тези които не се правят колквиуми)....
Актуален конспект по КП за втори поток?
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
говори с асистента ти. ние, при Белов, го помолихме да ни донесе актуалния поради разминаванията, за които се чува и така... друг е въпросът, че не отидохме във вторник, защото "учихме"kapac написа:Актуален конспект по КП за втори поток?
ПОДПИС
-
tinglit
- Пишете, о, братя
Колеги, някой ходил ли е на кръжока по КП?
Можем ли все още да се запишем (то всъщност със записване ли става)?
Можем ли все още да се запишем (то всъщност със записване ли става)?
...Work smart, not hard!...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
И кво праите на тоя кръжок по конституционно право? Кръжите около конституцията?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Ако този кръжок е като лекциите по КП....майко мила ....