Що мислиш, че не съм?Бeтон написа:Ти като не си виждал нашите купони, как заключаваш, че вашите са Номер едно?
Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
- Специалност: BA
Банско за 99 лв.!!
отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Господи, такъв соц може да съществува само и единствено в нашата мила родина
Цена за стая и реновирана стая.. била съм в такива хотели- в първата плащаш по-малко и попадаш в машината на времето, директно 50 години назад в най-страшния соц; второто- плащаш повече и се чудиш каква е разликата
Изводът за мен лично е- при избор никога не се ходи на място с такава опция.
Не се сдържах, просто изтръпвам от феномена реновирана стая.. как пък в Сърбия и Румъния го няма тва явление, иначе бих го заснела и разпространила.
Не се сдържах, просто изтръпвам от феномена реновирана стая.. как пък в Сърбия и Румъния го няма тва явление, иначе бих го заснела и разпространила.
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- ivsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Смятам да празнувам с приятеля ми и неготивите колеги в Боровец 
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
1- може да сте била във всякакви хотели ,но не и в Теди Хаус ,така че коментара си е абсолютно безпочвен!/аз примерно мога да кажа ,че съм срещал много хора ,които се изказват така , и болшенството имат психически проблеми/Eleny написа:Господи, такъв соц може да съществува само и единствено в нашата мила родина![]()
Цена за стая и реновирана стая.. била съм в такива хотели- в първата плащаш по-малко и попадаш в машината на времето, директно 50 години назад в най-страшния соц; второто- плащаш повече и се чудиш каква е разликата
Изводът за мен лично е- при избор никога не се ходи на място с такава опция.
2.Соц -а незнам какво общо има с двата вида стаи ,просто ако бяхте попитали в какво се състои разликата, с удоволствие бих Ви обяснил?
3.При оглед на офертите за 8 - ми , едва ли ще намерите по добра цена за Банско ,с 2 нощувки , 2 закуски и 2 вечери.
4.За да отговоря предварително на следващият въпрос :Хотелът се пуска за първи път тази година .Той е изцяло нов , обзавеждането е ново и сградата е нова .Не може да става дума за мизерия.Към него има прилежаща 2-ра сграда ,построена 2002 г.В нея цялото обзавеждане е ново,но примерно теракота е от 2002г.!!!
P.S. Oсновно термина "реновирана стая"се използва в Германия и Австрия !
Поздрави : Д.Милков
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Благодаря за подробното разяснение, всъщност мен тези въпроси не ме вълнуват особено много, тъй като имам друга концепция за 8 декември. Не ви нападам лично, както казах- явлението като цяло ми е много любопитно. 
Като човек, пътувал не малко, имам изградено негативно отношение към повечето хотели в БГ- кво съм виновна, че опитът ме е докарал до такова становище. Но всеки преценява според възможностите и предпочитанията си.
А да правим аналог между хотелите в Австрия, Германия и България за мен е безпредметно, особено когато местоположението е Банско.
Но да не навлизаме в лични пререкания, темата за друго беше
пп- направете елемнтарна справка с цените в Гърция за нощувка през това време на годината, когато дори не е сезон. 100 лева на човек за 2 нощувки, да кажем- средният вариант от офертата ви. Това прави 200 лева за двойна стая + храната. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че цените за двойна стая на брега на морето и то на скъпите гръцки острови през август е под 50 евро (и то не на човек)? От години я следя тая тенденция, ама тя става все по-безумна.
Като човек, пътувал не малко, имам изградено негативно отношение към повечето хотели в БГ- кво съм виновна, че опитът ме е докарал до такова становище. Но всеки преценява според възможностите и предпочитанията си.
А да правим аналог между хотелите в Австрия, Германия и България за мен е безпредметно, особено когато местоположението е Банско.
пп- направете елемнтарна справка с цените в Гърция за нощувка през това време на годината, когато дори не е сезон. 100 лева на човек за 2 нощувки, да кажем- средният вариант от офертата ви. Това прави 200 лева за двойна стая + храната. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че цените за двойна стая на брега на морето и то на скъпите гръцки острови през август е под 50 евро (и то не на човек)? От години я следя тая тенденция, ама тя става все по-безумна.
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
Здравейте отново ,Eleny написа:Благодаря за подробното разяснение, всъщност мен тези въпроси не ме вълнуват особено много, тъй като имам друга концепция за 8 декември. Не ви нападам лично, както казах- явлението като цяло ми е много любопитно.
не го приемам като лична обида , а по –скоро като малък спор , все пак форумите са за това човек да изказва своята гледна точка.. нали
Никога не съм се опитвал да сравнявам БГ хотелите , с тези в Германия или Австрия ,просто имах предвид термина откъде идва.Между другото има един сайт, в който може да се учудите какви коптори има и там.
Да се върнем на темата ,аз съм убеден че ако сте в Гърция няма да Ви е по евтино.Може би за това което организираме ще се изръсите двойно или тройно в сравнение с нашата цена.Но нямам намеренение да изпадам в подробности или ако искате истински аргументи ,може на ЛС за да не занимаваме всички.
По отношение на БГ хотелите няма как да сте доволни !И аз не съм , при това строителство всеки 3-ти стана хотелиер.Няма го опита , няма го и качеството на услугата .Цената не прави услугата , но качеството на услугата изисква определена цена.Ако предложим по ниска цена , няма да можем да дадем това което смятаме за приемливо.Този който е платил няма да е доволен ,и ние няма да сме доволни.
Ние сме дали оптималната цена , а след 8 ще се разбере дали сме добри!
П.С. В Цената ни има две нощувки ,две закуски , вечеря с Ди Джей ,и празнична вечеря отново с Ди Джей,т.е. 50 лв. на ден ядеш ,спиш и купонясваш
Поздрави: Д.Милков
-
joro hubaveca
- В началото бе словото
- Специалност: Filosofiq
- Курс: трети
Търся 2 момичета за един страхотен празник, в малък хотел с минерален басейн - открит и горещ! 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
2... Хммм... добре, добре..
Да не те затруднят едновременно, ме притеснява
Да не те затруднят едновременно, ме притеснява

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И тук да взема някой син рибон за самарянство...
че във Фарм вила взех почти всичко...
че във Фарм вила взех почти всичко...

-
joro hubaveca
- В началото бе словото
- Специалност: Filosofiq
- Курс: трети
Все още търся кандидатки - студентки с които заедно да посрещнем 8 декември в романтична и незабравима атмосвера.