8-ми декември - гарантирани места!!!
-
redrose
- В началото бе словото
- Специалност: *
- Адрес в галерията на СУ: *
8-ми декември - гарантирани места!!!
Оферти за 3 и 4-дневни празнични пакети за Студентския празник `08 на атрактивни цени. Банско - цени от 95 лв., Пампорово - цени от 100 лв, Сандански - цени от 89 лв, Девин - цени от 100 лв, Боровец - цени от 120 лв., с гарантирани места: http://www.solvex.bg
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
- Специалност: BA
Банско - Теди Хаус! Цени от 100 лв.
отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.