ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 8 МИ ДЕКЕМВРИ
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 8 МИ ДЕКЕМВРИ
8 МИ ДЕКЕМВРИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ АГЕНЦИЯ ГЛОБЪЛ ТУР -ДАРИНА КОМИТОВА/0878120025,darina_komitova@abv.bg/ ЦЕНИ -ОТ 45 ЛВ
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
- Специалност: BA
8 МИ ДЕКЕМВРИ в Теди Хаус - Банско!!!
отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Мезонет - 100 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: 8 МИ ДЕКЕМВРИ в Теди Хаус - Банско!!!
Айде стига сте флудилиTeddy House Hotel написа:отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Мезонет - 100 лв.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: 8 МИ ДЕКЕМВРИ в Теди Хаус - Банско!!!
+1Etiainen написа:Айде стига сте флудили
Аман вече.
Защо не се ограничат в 1 тема не ми е ясно.
Ако така си мислят, че обявите им ще бъдат прочетени от повече хора, залъгват се.
Аз лично тоя чаршаф го изпуЩам, щом съм влязал в тема, където искам да чета отзиви на колеги от и за празниците.
Като искам да гледам обяви, ще си отида на място, специално за целта.

-
Malina Pamporovo
- В началото бе словото
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 8 МИ ДЕКЕМВРИ
Вилно Селище "Малина" - Пампорово - 90,00 лв за две нощувки + празнична вечеря /на човек/
Настаняване по 4 човека във вила.
Всяка вила включва:
* на първия етаж - обширен хол,оборудван с кухненски бокс, баня, тоалетна и веранда;
* на втория етаж: две спални - едната с двойно легло,другата с две отделни единични легла.
Всяка една вила е оборудвана с телевизор със сателитни програми, минибар, дискретна охранителна система, пожароизвестяване и телефон за директно избиране.
Резиденс Хотел "Малина" - Пампорово - 100,00 лв за две нощувки + празнична вечеря /на човек/
Настаняването е в луксозни едно- и двуспални апартаменти, състоящи се от просторна дневна, обзаведена в светло дърво, камина, удобно разтегателно канапе, ТВ шкаф, маса за хранене и столове. Всяка кухня е напълно оборудвана с котлони, фурна, хладилник, аспиратор, посуда и прибори. Спалните са с едно двойно легло или две единични легла, гардероб, шкафчета и балкон.
За резервации:
marketing@malina-pamporovo.com
тел.0309 58 388; 0888 137 007
Настаняване по 4 човека във вила.
Всяка вила включва:
* на първия етаж - обширен хол,оборудван с кухненски бокс, баня, тоалетна и веранда;
* на втория етаж: две спални - едната с двойно легло,другата с две отделни единични легла.
Всяка една вила е оборудвана с телевизор със сателитни програми, минибар, дискретна охранителна система, пожароизвестяване и телефон за директно избиране.
Резиденс Хотел "Малина" - Пампорово - 100,00 лв за две нощувки + празнична вечеря /на човек/
Настаняването е в луксозни едно- и двуспални апартаменти, състоящи се от просторна дневна, обзаведена в светло дърво, камина, удобно разтегателно канапе, ТВ шкаф, маса за хранене и столове. Всяка кухня е напълно оборудвана с котлони, фурна, хладилник, аспиратор, посуда и прибори. Спалните са с едно двойно легло или две единични легла, гардероб, шкафчета и балкон.
За резервации:
marketing@malina-pamporovo.com
тел.0309 58 388; 0888 137 007