Кой беше последният филм който гледа ...?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Не знам какво ме избива на ужаси напоследък, но -- Jeepers Creepers. Понаплаши ме мъничко :/
Кунг фу панда
снощи около 2
разпилях се да се хиля
снощи около 2
разпилях се да се хиля
la douleur exquise
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
The Boat That Rocked
мноооооого готин и забавен филм..... английски хумор, готини актьори, готина игра..... бе много забавно и не толкова повърхностно филмче като американските бози. Препоръчвам го
мноооооого готин и забавен филм..... английски хумор, готини актьори, готина игра..... бе много забавно и не толкова повърхностно филмче като американските бози. Препоръчвам го
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
WaveMastaa написа:The Boat That Rocked
приятно беше за гледане
нищо забележително, но наистина не е като американските бози
The names of the future are stamping of impatience.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Spread
Очаквано тъп, честно казано. Съвсем очаквано. Имаше един-два прилични лафа (ама наистина един-два), една нелоша сцена и толкова. И добре, че финалът беше такъв, а не друг, щото иначе от разочарование, филмът щеше да е катастрофа.
Обаче има и друго - Аштън Кътчър се размотава толкова дълго гол/частично облечен, че така или иначе едва ли някой би следил сУжета.
Цитирам майка си (заедно го гледахме): "Ох, добре, че са му малко криви краката, че иначе е направо плашещо съвършен. Даже ръбчето на носа му му отива."
Ама наистина е много красив. Ако го харесвате - препоръчвам филма. Поне да оплакнете око.
Ако не - хич и не го гледайте: предсказуем и скучноват е, дори въпреки полуоблечения Кътчър и чаровната му муцунка.
Очаквано тъп, честно казано. Съвсем очаквано. Имаше един-два прилични лафа (ама наистина един-два), една нелоша сцена и толкова. И добре, че финалът беше такъв, а не друг, щото иначе от разочарование, филмът щеше да е катастрофа.
Обаче има и друго - Аштън Кътчър се размотава толкова дълго гол/частично облечен, че така или иначе едва ли някой би следил сУжета.
Цитирам майка си (заедно го гледахме): "Ох, добре, че са му малко криви краката, че иначе е направо плашещо съвършен. Даже ръбчето на носа му му отива."
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:

Секта.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
и аз се излъгах да го гледам това жалко филмчеТърговецът на кристал написа:Spread
Цитирам майка си (заедно го гледахме): "Ох, добре, че са му малко криви краката, че иначе е направо плашещо съвършен. Даже ръбчето на носа му му отива."Ама наистина е много красив. Ако го харесвате - препоръчвам филма. Поне да оплакнете око.
Ако не - хич и не го гледайте: предсказуем и скучноват е, дори въпреки полуоблечения Кътчър и чаровната му муцунка.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе преди седмица гледах Дзифт и този път разбрах за какво все пак е цялата простотия. друго си е човек да гледа филма от началото до края 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Damage.
Даже боят не струваше..
Даже боят не струваше..
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да! Тъкмо се канех да си лягам и видях, че най-сетне са пуснали "Julie and Julia". Еми... не си легнах.
Толкова отдавна го чакам тоя филм!
...
Та. Впечатления: Мерил Стрийп си е все същото съкровище, но към нея е добавен и Стенли Тучи (когото много харесвам и с когото са просто... уникално чаровна двойка) за разкош. На моменти успяваха да ме разсмеят с глас, невероятно симпатични са заедно, страшно мила картинка. Ако някой вече го е гледал - сцените с рязането на лука и с яйцата на очи почти ме докараха до сълзи, много свежо са направени.
Самият филм е неангажиращ, стилно направен, свеж (повтарям се, знам) и... вкусен. Не, сериозно - за нищо на света не започвайте да го гледате, ако нямате нещо за хапване край себе си. И трябва да е нещо, което обичате.
Изключително приятен за гледане, препоръчвам го. Определено си струваше чакането.
Ето и трейлъра: http://www.youtube.com/watch?v=vjvJHsJD8ic
Ох, пак ме разсмяха.
...
Та. Впечатления: Мерил Стрийп си е все същото съкровище, но към нея е добавен и Стенли Тучи (когото много харесвам и с когото са просто... уникално чаровна двойка) за разкош. На моменти успяваха да ме разсмеят с глас, невероятно симпатични са заедно, страшно мила картинка. Ако някой вече го е гледал - сцените с рязането на лука и с яйцата на очи почти ме докараха до сълзи, много свежо са направени.
Самият филм е неангажиращ, стилно направен, свеж (повтарям се, знам) и... вкусен. Не, сериозно - за нищо на света не започвайте да го гледате, ако нямате нещо за хапване край себе си. И трябва да е нещо, което обичате.
Изключително приятен за гледане, препоръчвам го. Определено си струваше чакането.
Ето и трейлъра: http://www.youtube.com/watch?v=vjvJHsJD8ic
Ох, пак ме разсмяха.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
500 Days of Summer
Препоръчаха ми го от 3 различни места - различен бил, пък нямал бил нищо общо с традиционните американски бози... Различен, различен - колко да е различен... Точно толкова, колкото са успели да измислят от Холивуд - и ще успеят да го пробутат като уникат (
). Да, ама не. Филмът е скучен, муден, хаотичен, не казва нищо, което вече да не знаем. Предполагам, че когато повече хора го изгледат, вероятно ще се появят и различни мнения - но според мен си беше откровена загуба на време. Харесаха ми буквално последните 30 секунди. Всичко останало ми беше ужасно чуждо, безинтересно и далечно.
Да не говорим и че имах натрапчивото усещане, че гледам историята на мой познат - че и актьорът прилича на него, на всичкото отгоре.
Препоръчаха ми го от 3 различни места - различен бил, пък нямал бил нищо общо с традиционните американски бози... Различен, различен - колко да е различен... Точно толкова, колкото са успели да измислят от Холивуд - и ще успеят да го пробутат като уникат (
Да не говорим и че имах натрапчивото усещане, че гледам историята на мой познат - че и актьорът прилича на него, на всичкото отгоре.
В края на ноември
В края на ноември
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
Сбогом, Ленин за втори път. все още съм доволна. и дори откривам нови неща 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Ерудитъ"
Боби, благодаря. Не съм се смяла така отдавна. Сега се чудя дали да разпиша половината филм в темата за любими реплики.
"Това не е патка, вуйчо. Това е Дафинка. Как може да си толкова бездушен..."
Лафовете са гениални.
Боби, благодаря. Не съм се смяла така отдавна. Сега се чудя дали да разпиша половината филм в темата за любими реплики.
"Това не е патка, вуйчо. Това е Дафинка. Как може да си толкова бездушен..."
Лафовете са гениални.
В края на ноември
В края на ноември
Дзифта е доста по-добре от Източните напъни, кой квото ще да казва.