Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?
Яууу, много ли е зле там? Казвай, ако трябав да ги предупреждавам...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Ми аз сигурно ще съм у София тогава, щото кинти за почивни станции и напивания по провинцията нема.Ако се намерят - може и до Баден-баден да се ходи, ма за сега нема.MidwinterSun написа:Аз официално обявявам, че от София няма да мръдна. Колегите ме убеждаваха да давам 85лв и да ходя с тях в Благоевград в хотел КРИСТО (става известен човекът...), но просто няма да я бъде тяхната. Да дам парите за нищо, да ме замъкнат на чалготека, където ще искам така да се натряскам, че не просто да не помня нищо, ами и да не осъзнавам нищо. И да изпуша 2 кутии цигари (а аз не съм пушач, смятайте.)
Така че аз оставам в София.
И очаквам да разбера кой още е на моето становище, за да се съберем и да си изкараме празника заедно, по мой вкус, който силно се надявам да съвпада с вашия, за да можем да се погодим все пак.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
- Курс: първи
Туй все едно аз съм го написала- само дето в нашия случай ще се ходи в Банско и парите са към 100 лв. Ми хора, двупосочният ми билет до Лондон струва по-малко (?!?!) Благодаря, предпочитам един добър тур по магазините и спокойна компания тука. Въобще преекспонирането на 8 декември ме дразни от първата ми година като студент :РMidwinterSun написа:Аз официално обявявам, че от София няма да мръдна. Колегите ме убеждаваха да давам 85лв и да ходя с тях в Благоевград в хотел КРИСТО (става известен човекът...), но просто няма да я бъде тяхната. Да дам парите за нищо, да ме замъкнат на чалготека, където ще искам така да се натряскам, че не просто да не помня нищо, ами и да не осъзнавам нищо. И да изпуша 2 кутии цигари (а аз не съм пушач, смятайте.)
И очаквам да разбера кой още е на моето становище, за да се съберем и да си изкараме празника заедно, по мой вкус, който силно се надявам да съвпада с вашия, за да можем да се погодим все пак.
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Някой ден ще съжеляваш.Ще минат години, ще се съберете, ще гледате старите снимки и теб няма да те има.Ще има да си разправят "Абе помниш ли ония 8ми декември, хотела беше супер гаден/скъп/и т.н, ама как се напихме/одрязахме/размазахме или какви неща правихме и т.н", а ти ще гледаш глупаво.MidwinterSun написа:Аз официално обявявам, че от София няма да мръдна. Колегите ме убеждаваха да давам 85лв и да ходя с тях в Благоевград в хотел КРИСТО (става известен човекът...), но просто няма да я бъде тяхната. Да дам парите за нищо, да ме замъкнат на чалготека, където ще искам така да се натряскам, че не просто да не помня нищо, ами и да не осъзнавам нищо. И да изпуша 2 кутии цигари (а аз не съм пушач, смятайте.)
Това ми напомня преди години като ходихме по ученически екскурзии - само ни вземаха парите, прецакваха ни супер мощно,но сега като се видя със съучениците и като си разказваме истории и си спомняме какво е било, никак даже не съжелявам, дори напротив, че съм можел и по-хубаво да съм си изкарал
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Да, но ако те разправят за техните истории, а ти за своите, не се ли получава по-стойностно общуване? Така и двете страни разбират, че на всеки му е интересно какво се случва в живота на другия.. В крайна сметка, няма те на тези снимки, но те има на куп други.
А и щом си предпочел да бъдеш не с колегите, а с други хора явно си преценил споделянето на спомени с тях за по-ценно
За този 8ми, нямам идея какво и как. Официални празници не празнувам или се оставям да ме убедят хората с най-алтернативната оферта
А и щом си предпочел да бъдеш не с колегите, а с други хора явно си преценил споделянето на спомени с тях за по-ценно
За този 8ми, нямам идея какво и как. Официални празници не празнувам или се оставям да ме убедят хората с най-алтернативната оферта
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Какво да ги предупреждаваш.MidwinterSun написа:Яууу, много ли е зле там? Казвай, ако трябав да ги предупреждавам...
Правя си изводите, че колегите ти са пеКАни и където и да са, винаги ще се забавляват на макс.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха, нещо си се объркал по отношение на това как аз гледам на своите колегиhappyswift написа: Някой ден ще съжеляваш.Ще минат години, ще се съберете, ще гледате старите снимки и теб няма да те има.Ще има да си разправят "Абе помниш ли ония 8ми декември, хотела беше супер гаден/скъп/и т.н, ама как се напихме/одрязахме/размазахме или какви неща правихме и т.н", а ти ще гледаш глупаво.
Накратко, след години хич нямам намерение да се събирам с тях и да гледам старите снимки.
Имам намерение да се събирам след години и да гледам стари снимки с други хора. Които предимно НЕ са от моята специалност, макар че и такива има. Със същите хора имам намерението да си карам 8-и декември, както и много други бъдещи празници.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Има "розова" славаMidwinterSun написа:Яууу, много ли е зле там? Казвай, ако трябав да ги предупреждавам...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, тогава няма какво да ги предупреждавам, те ще останат приятно изненадани... 

Zdr Бих искала да ви предложа различни оферти за празника в цяла България от евтини до по-скъпи. Който има интерес моят email е darina_komitova@abv.bg и съм представител на агенция Глобъл тур а тел ми е 0878120025

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ние май ще сме покрай Чудните мостове 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
wseobg
- В началото бе словото
- Специалност: Комуникационни системи и технологии
- Обратна връзка:
Ние още се чудим - моля за оферта за самостоятелна вила за група от 20 човека
Някъде в околностите на София
Някъде в околностите на София
-
tito
- От дъжд на вятър
- Специалност: Икономика с Английски
Икономика с английски, първи курс сме в Трявна 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Всичките 8ми декемвревци съм ги празнувал с колеги от Правото, и всеки път - извън София, на хотел. И всеки следващ път става още по-лудо и по-яко. Без значение дали сме на чалга, или на нещо друго. Вкл. и на ГУРЕЛИЩЕ. Просто има градация, а в първи курс бях песимист за този празник. И тази година ще съм с колеги, от курса, и пак извън София. Просто е своеобразен тийм-билдинг. С колегите стават по-близки, създавате общи спомени. В моя случай това е важно -
1/ всеки по принцип си има друга компания, но е хубаво да се чувства и част от друга такава - колегиалната
2/ един ден на тези хора ще се разчита - кой депутат, кой министър, кой прокурор, съдия... и е хубаво да имаш връзки в такива среди, а не да те гледат с "Абе ти кой беше?"
3/ специално правистите купонясват доста по-яко от другите специалности, да имам такъв шанс и да не отида с тях, не мерси, тъпа идея! Просто винаги се получава някакво лудо. Даже ходихме преди миналата сесия с колеги в Златоград, ей така, просто да разпуснем за 3 дни. И отново беше култово.
Иначе да празнувам нещо в сивата и пуста София ми се види тривиално. И то с хора, които и без друго си се събирам всеки ден почти. Просто поредното напиване в официалната компания. И какви спомени ще има човек от празника? Никакви. И къв е смисъла да има празник, като един куп студенти не го зачитат и си правят отвод? Такива хора сигурно ще остареят самотни и скучни и ше се моля да им дойдат внуците на гости, ама няма - никой няма да ги иска...
1/ всеки по принцип си има друга компания, но е хубаво да се чувства и част от друга такава - колегиалната
2/ един ден на тези хора ще се разчита - кой депутат, кой министър, кой прокурор, съдия... и е хубаво да имаш връзки в такива среди, а не да те гледат с "Абе ти кой беше?"
3/ специално правистите купонясват доста по-яко от другите специалности, да имам такъв шанс и да не отида с тях, не мерси, тъпа идея! Просто винаги се получава някакво лудо. Даже ходихме преди миналата сесия с колеги в Златоград, ей така, просто да разпуснем за 3 дни. И отново беше култово.
Иначе да празнувам нещо в сивата и пуста София ми се види тривиално. И то с хора, които и без друго си се събирам всеки ден почти. Просто поредното напиване в официалната компания. И какви спомени ще има човек от празника? Никакви. И къв е смисъла да има празник, като един куп студенти не го зачитат и си правят отвод? Такива хора сигурно ще остареят самотни и скучни и ше се моля да им дойдат внуците на гости, ама няма - никой няма да ги иска...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ти като не си виждал нашите купони, как заключаваш, че вашите са Номер едно?