Къде ще празнувате, абитуриенти?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Mи то е елементарно:lol: , та почти гениално, дано само не се издъни нещо - тъй като БалЪТ ще е в ресторанта на един хотел в Слънчев бряг, и ние освен куверт плащаме и нощувка, да си взема самостоятелна стая (+ малко отгоре към куверта ма какво от това) и да взема Милото с мен, а ако направят проблем да влезе в ресторанта - една бутилка с панделка на охраната 
- vzone
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сега ще се намеся и аз в тази темичка във форумаааа. Аз съм от дълбоката провинция - далеч от столицата, далеч от морето. А именно Севлиево(едно мъничко градче близо до Габрово и Търново за непросветените). Тук работата е такава: в моето училище е установена практиката от доста години бала да е на 23-ти май в едничкото ни свястно хотелче (4 звезди). Няма да имаме втора бална вечер и ще си седим тук на село. Най-много да обиколим някоя друга кръчма класа. За да опиша положението в Севлиево ще кажа, че до преди 2 седмици си нямахме дискотека и даже се чудихме къде да ходим след хотела.. но уви, съдбата ни се усмихна. Купих си костюмче от Paruchev( и да се похваля: костюмчето е с автограф от Атанас Парушев - собственика). Мога също да се похваля, че ще имаме една софийска звезда на балната ни вечер - Део
. И такаа
Относно гаджетата на бала, тук практиката е такава: тези, които имат гаджета биват придрожени от домовете си до хотела. След това само класа влиза. Не съм чувал от години, някой външен да е влизал - все пак това е вечерта на класа - с гаджето ще могат да бъдат на всяко друго място... колкото и вечерта да бъде неповторима, тя е на класа.
И сега ще пожелая на всички една наистина неповторима бална вечер, приятно изкарване, без инциденти и всичко най-хубаво. Весело изкарване и на тези, които ще повторят, било то на моренце или планина. Чао
Относно гаджетата на бала, тук практиката е такава: тези, които имат гаджета биват придрожени от домовете си до хотела. След това само класа влиза. Не съм чувал от години, някой външен да е влизал - все пак това е вечерта на класа - с гаджето ще могат да бъдат на всяко друго място... колкото и вечерта да бъде неповторима, тя е на класа.
И сега ще пожелая на всички една наистина неповторима бална вечер, приятно изкарване, без инциденти и всичко най-хубаво. Весело изкарване и на тези, които ще повторят, било то на моренце или планина. Чао
аз пък ходих един ден по магазините,бутиците..само гледах.отчаях се. отидох след една седмица. влязох в един магазин. облякох първата рокля, която ми хареса.стана ми. реших да обека още една (да не се прецакам нещо,ако ми стои по-добре
) облякох пак първата. опаковаха ми я, платих и си излязох по живо по здраво 
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз това между другото отдавна съм го установила - кавото човек си хареса първо, да си го взима, защото всичко друго, което мери няма да му хареса. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
На мен доста от покупките ми потвърйдават това правило,но за съжаление,никога не го реализирам,а се спуквам от обикаляне,да не би случайно да се прецакам...Роклята ми за бала е първата която изобщо пробвах...Но пред да си я купя обиколих центъра на София,изложение+"Младост"...Абе поне обиколих...Накрая се върнах и си я купих ама на... 
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!